Archive for december, 2010

[2010] Prix Spécial: Miranda Boonstra

bart 31 december 2010 7 reacties, laat een reactie achter!
[2010] Prix Spécial: Miranda Boonstra

De slotprijs van deze week is de klapper: een prijs voor een atlete of atleet die zich in het voorbije jaar op een grande manière profileerde. Dat hoeft niet per se op sportief vlak te zijn, maar elke contribution aan de groep op welke wijze dan ook, is van invloed op de winnaar van...Lees verder »

[2010] Aas der Crossers: Gerwin van den Hurk

bart 30 december 2010 4 reacties, laat een reactie achter!
[2010] Aas der Crossers: Gerwin van den Hurk

De titel van de vierde en voorlaatste jaarprijs 2010 verraad al dat er eigenlijk maar één atleet voor in aanmerking komt. Zeker en vast is de eerste naam op deze virtuele prijs die van de Modderkoning uit Macharen: Gerwin van den Hurk. Zodra de dagen korter worden is hij in zijn element, eigenlijk net...Lees verder »

[2010] Kampioen van het Jaar: Stefan van Thiel

bart 29 december 2010 4 reacties, laat een reactie achter!
[2010] Kampioen van het Jaar: Stefan van Thiel

De derde winnaar van een ereprijs voor 2010 zal voor velen een verrassing zijn. Op een hete zomerdag in 2010 won Stefan van Thiel het Nederlands Kampioenschap triathlon (olympische afstand). De triatleet uit Zeeland traint het slotonderdeel van deze driekamp bij plaatsgenoot Tonnie Dirks, terwijl ook de coördinator van de trainingen van Stefan op...Lees verder »

[2010] Marathon Meister des Jahres: Noël Keijsers

bart 28 december 2010 7 reacties, laat een reactie achter!
[2010] Marathon Meister des Jahres: Noël Keijsers

In 2010 lieten onze buren zien dat zij wel aantrekkelijk voetbal kunnen spelen en dat terwijl zij ook al jaren het snelste marathonparcours ter wereld hebben, iets dat jaren was voor behouden aan ons koude kikkerland. Voor een enkeling is deze uitverkiezing door de redactie van TonnieDirks.nl wellicht een verrassing, maar na het zien...Lees verder »

[2010] TrackStar of the Year: Maikel van der Steen

bart 27 december 2010 6 reacties, laat een reactie achter!
[2010] TrackStar of the Year: Maikel van der Steen

De eerste winnaar van een TonnieDirks.nl ereprijs voor 2010 is Maikel van der Steen. Hij verdient de titel TrackStar of the Year voor zijn uitstekende performances op de baan afgelopen zomer. Niet alleen tijden vormen het selectie-criterium voor deze prijs, maar ook andere efforts die middels spikes op het tartan worden neergelegd.Lees verder »

[2010] Jaaroverzicht, titels, prijzen.

Voor het eerst op TonnieDirks.nl zal de redactie aan het einde van het jaar een serie (virtuele) prijzen, eretitels en speciale vermeldingen uitreiken aan een vijftal atleten uit onze groep. Tussen Kerst en Nieuwjaar wordt iedere dag een prijswinnaar bekend worden gemaakt. De eerste persoon krijgt vanmiddag een plaatsje prominent op deze site en...Lees verder »

[B2B-112] Ziek worden hoort erbij.

bart 26 december 2010 3 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-112] Ziek worden hoort erbij.

Na mijn eerste cross van deze winter had ik vlak voor kerst al willen bloggen, dat mijn herstel super was en dat ik uitkeek naar Soest en Egmond. Maar helaas gooide een flinke griep/verkoudheid door: a) mijn voornemen om te bloggen; b) mijn herstel/vorm en; c) mijn deelname aan Soest.Lees verder »

Gehoord bij de Kangoeroeloop:

ik doe vandaag niet mee, want van het prijzengeld kan ik mijn hypotheek niet betalen.Lees verder »

Trainingen

Bert van Lith 22 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

 Hieronder staan de trainingsmogelijkheden en trainingstijden voor de komende periode. Kerstmis en de jaarwisseling vallen in het weekend dus heeft dit niet heel veel invloed op de trainingen.Lees verder »

Koud

Het was dinsdagavond erg koud bij de training min 7! Toevallig waren er om zeven uur alleen mannen op de training?Lees verder »

Voorzichtige start indoorseizoen in Dortmund

Bert van Lith 20 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

De winterbanden van Ronald lieten lang op zich wachten, maar waren toch nog net op tijd beschikbaar voor de eerste indoorwedstrijd van het seizoen. En dus togen hij, Bert, Lukas Duvekot en ik naar Dortmund om eens te kijken hoe het zo in december met de vorm staat. Lees hieronder het verslag van Lucas...Lees verder »

Goud, zilver en brons geven witte crossen kleur.

bart 19 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Goud, zilver en brons geven witte crossen kleur.

De sneeuw in het Brabantse land zorgde voor mooie plaatsen bij de crossen in Waalwijk en Oud-Gastel. Bram Kocx won weer in het regio13-circuit, maar had maar een kleine voorsprong. Ook Laura Rijvers won goud. Amy van den Broek pakte in Waalwijk zilver en Jeroen Engels zorgde dat ook een derde plek werd binnen...Lees verder »

wie is wie…….17

Bert van Lith 16 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

 Sinds enige maanden is de trainingsgroep verrijkt met diverse atleten uit Tilburg en omstreken. Deze keer stelt Manon Sillekens zich voor.Lees verder »

[B2B-125] Tijd om de spikes onder te binden

bart 13 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-125] Tijd om de spikes onder te binden

Na een weekje van 50 uur werken en eindelijk weer goed trainen, loop ik a.s. zondag mijn eerste wedstrijd na de Zevenheuvelenloop. Het toneel, of beter gezegd modderpoel, waar ik mijn kunsten ga vertonen is niet Brussel, maar de roemruchte Pekkercross in Oud-Gastel. In eerdere edities liet de organisatie de brandweer aanrukken, omdat er...Lees verder »

Veel overwinningen in supercross weekend.

Veel overwinningen in supercross weekend.

Overwinningen voor ondermeer Miranda Boonstra, Marlin van Hal en Michiel Otten tekenen het tweede weekend van december, dat bestempeld kan worden als het supercrossweekend. In het Portugese Albufeira waren er weliswaar geen pupillen van Tonnie aan de start, maar op Papendal en in Deurne, Den Bosch, Reusel (zie ander bericht) en Bergen op Zoom...Lees verder »

2 podiumplaatsen in Reusel

Zondag 12 december 2010 namen drie dames van de groep van Tonnie – Karin Vintges, Karen Wijlaars en Nicole Jetten – deel aan de korte cross in Reusel. Het was een afwisselend parcours met veel korte bochten en heuveltjes.Lees verder »

Indoorseizoen ook begonnen

Bert van Lith 9 december 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

 De winter is echt begonnen en dat betekent binnen de atletiek dat veel atleten blij zijn want ze kunnen crossen maar er zijn ook atleten die blij worden omdat ze dan lekker warm op een indoorbaan kunnen trainen. Woensdag 8 december reisden Lukas, Ronald en Bert naar Apeldoorn om daar hun spikes onder te...Lees verder »

Frans Roelofs neemt afscheid van PH

bart 8 december 2010 4 reacties, laat een reactie achter!
Frans Roelofs neemt afscheid van PH

Gisteren heeft Frans Roelofs afscheid genomen van de atleten van de trainingsgroep van Tonnie en Annet. De atleet uit Zeeland kampt al bijna twee jaar met een ongewillige hamstring, die hem het lopen op niveau belet. Na een laatste keer inlopen, direct gevolgd door een rondje uitlopen, verlegt Frans zijn sportieve carrière naar andere...Lees verder »

Veel sneeuw

gehoord op de training: de trainer lijkt wel heel blij met zijn sneeuwschuiver, hij hoopt dat er veel sneeuw komt.Lees verder »

Wie is wie….16.

 Deze keer gaan we kennis maken met Ronald Weevers, een van de topmasters op de middenlange affstand in Nederland. Zijn beste prestatie noemt hij niet het Nederlands record op de 800m bij de masters. Lees hieronder o.a. wat hij zelf zijn beste prestatie vindt.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief