Archive for november, 2010

Atleten breken geen potten in koude Warande

R. van Boxtel 29 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Atleten breken geen potten in koude Warande

De atleten van Tonnie en Annet konden dit jaar bij de Warandeloop geen potten breken. Op het NK parcours van het najaar 2011-12-13, dat meer weg had van een stratenloop met enkele passages door het plantsoen, bereikte Anne van den Hurk nog tot een vijfde plaats op de korte cross bij de vrouwen. In de...Lees verder »

[B2B-142] Heuvels en hills

R. van Boxtel 26 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
[B2B-142] Heuvels en hills

Met bijna een pr is mijn eerste wedstrijd op weg naar Boston vrij goed verlopen. Het parcours-effect van Nijmegen zorgde ervoor dat ik mijn pr uit de eveneens heuvelachtige Montferlandrun in 2006 bijna evenaarde terwijl mijn vorm toch ietsje minder is dan toen. Ik kwam toen veel sneller door op 5 en 10 kilometer...Lees verder »

Het loperskoppel Boonstra en Keijsers

Het loperskoppel Boonstra en Keijsers

Ook na de voor haar succesvol verlopen marathon van Amsterdam blijft Miranda Boonstra op meerdere paarden wedden. Tijdens de Warandecross in Tilburg wil de in Molenhoek woonachtige atlete zich zondag kwalificeren voor het EK Cross in december. Sinds de marathon van Amsterdam, waar ze in een persoonlijk record van 2.34.24 uur als achtste finishte,...Lees verder »

Binnenkort nieuwe site

Bert van Lith 24 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Geachte bezoekers van deze site. Binnenkort verschijnt er op deze plaats een vernieuwde site. de reacties die in de afgelopen periode zijn binnen gekomen zijn verwerkt in de nieuwe site. Wij verwachten dat er met nog meer plezier naar deze site gesurft zal worden. Wij horen het natuurlijk graag. Dus binnenkort een nieuwe site.Lees verder »

Tonnie Dirks weer hofleverancier juniorenploegen

R. van Boxtel 23 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Tonnie Dirks weer hofleverancier juniorenploegen

Net als voor de interland begin november in het Belgische Mol vormen de pupillen van Tonnie Dirks nu ook voor de crossinterland in Tilburg het grootste deel van de Nederlandse juniorenploegen. De junioren A en B bij zowel de jongens als meisje gaan in het Tilburgse Warande bos de strijd aan met hun leeftijdsgenoten uit...Lees verder »

Michiel Otten wint Zevenheuvelenloop M40

R. van Boxtel 22 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten wint Zevenheuvelenloop M40

Michiel Otten was de snelste M40-loper bij de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De master klokte 48.20 op de Groesbeekseweg in Nijmegen. Keniaan Komon had met zijn wereldrecord van 41.13 een paar minuten daarvoor al laten zien dat de omstandigheden goed waren en de pupillen van Tonnie lieten zich ook niet onbetuigd. foto: www.erki.nl Michiel Otten was...Lees verder »

Scorpiocross strijden tegen alleen mannen

R. van Boxtel 21 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Scorpiocross strijden tegen alleen mannen

Een drietal atleten van Prins Hendrik was op 21 november 2010 afgereisd naar Oosterhout om de vorm voor de Warandeloop te beproeven. Lukas van der Storm en Karen Wijlaars startten op de korte cross van 2800 meter. Het was een sterk veld, waarin Karen moest strijden tegen alleen mannen. Karen kon na een snelle...Lees verder »

[B2B-150] Bart blogt over Boston

bart 18 november 2010 1 reactie, laat een reactie achter!
[B2B-150] Bart blogt over Boston

Een nieuw item op de website van Tonnie Dirks is deze weblog van mij, Bart van Aalst, over mijn voorbereiding op de Boston Marathon. Deze roemruchte marathon vindt plaats over exact 150 dagen (18 april 2011) en in deze periode zal ik in deze weblog wat vertellen over mijn avonturen onderweg naar de...Lees verder »

Wie of wat is Sander Brouwers

R. van Boxtel 17 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie of wat is Sander Brouwers

Wie ben je? Sander Brouwers Hoe oud ben je? Afgelopen vrijdag 16 geworden! Waar woon je? Ik woon in Den Bosch bij m’n ouders en m’n broer Ruben van 17. Wat is je beroep/studie? Ik zit in 4 VWO op het Jeroen Bosch College in Den Bosch. Hoe lang doe je aan hardlopen/atletiek? Ik...Lees verder »

Lotte Jacobs tweede bij Molenvencross

R. van Boxtel 15 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Lotte Jacobs tweede bij Molenvencross

Lotte Jacobs en Karin Vintges werd allebei tweede bij de Molenvencross in Helmond. Lotte liep de lange cross, Karin de korte cross. Nicole Jetten miste bij de laatste wedstrijd maar net het podium. Lees hieronder Lotte’s verslag: Ploegen door de modder in de Molenvencross. Alleen enkele vrouwen uit Tonnie’s groep durfden vandaag de strijd...Lees verder »

Wesley van der Gouw wint Maresiacross

R. van Boxtel 14 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Wesley van der Gouw wint Maresiacross

De Maresiacross in Kaatsheuvel is gewonnen door Wesley van der Gouw. De atleet van Prins Hendrik was het sterkste op het parcours nabij café De Roestelberg in de Loonse en Drunense duinen. Bij de jongens A werden goud en zilver opgeëist door Bram Kocx en Milan Stawicki. Julia van Velthoven was een klasse apart bij...Lees verder »

Drunense duinencross 2010

R. van Boxtel 12 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Drunense duinencross 2010

Het is alweer een aantal dagen geleden, maar daardoor niet minder belangrijk:  afgelopen zondag 7 november stond een aantal atleten van Tonnie en Annet aan de start bij de Drunense Duinencross. Bram Kocx startte bij de junioren A en wist vanaf de start een grote voorsprong te creëren, wat hij volhield tot het einde,...Lees verder »

Zandhappen in Mol België

R. van Boxtel 8 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Zandhappen in Mol België

Tonnie Dirks was als teambegeleider met de Nederlandse equipe meegereisd naar Mol in België voor een cross interland. Een kwart van de deelnemers in de Nederlandse juniorenploegen traint bij Tonnie. In het internationale veld viel 1 podiumplaats te noteren, maar ook de andere pupillen van Tonnie (al dan niet in het oranje) beten van...Lees verder »

Bergrace by Night 5 november 2010

R. van Boxtel 5 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Bergrace by Night 5 november 2010

De regen en stevige wind overdag was al veelbelovend. ’s Avonds regende het gewoon stug door, was de wind wat aangetrokken, en wisten de deelnemende Tartleet-Bikkels dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een heroïsche tocht naar de top van de Grebbeberg in Rhenen. Wedstrijdverslag: Bergrace by Night vrijdag 5 november 2010 De regen en...Lees verder »

Wie of wat is Jeroen Engels

R. van Boxtel 3 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie of wat is Jeroen Engels

Jeroen Engels is één van de atleten die in het afgelopen seizoen een grote progressie heeft gemaakt in zijn prestaties. Het wordt daarom hoog tijd om nader kennis te maken met hem. wie ben je? jeroen engels. hoe oud ben je ? 27 jaar. waar woon je? in den bosch. Wat is je beroep/studie?...Lees verder »

Het crossseizoen is nu echt los

R. van Boxtel 1 november 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Het crossseizoen is nu echt los

In het laatste weekeinde van oktober is het crossseizoen nu echt van start gegaan. Voor de atleten uit de groep van Tonnie en Annet vielen al direct de eerste overwinningen te noteren. De atleten waren actief in Noord-Brabant en Limburg en ze liepen de crossen veelal als ‘warming-up’ voor de eerste echte grote cross,...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief