Archive for oktober, 2010

Het is net popstars!

R. van Boxtel 29 oktober 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Het is net popstars!

Massaal werd er gestemd op de titel van het boek van Tonnie als hij 50 wordt. 4 Keuzes zijn door naar de 2e ronde maar er zijn ook enkele zeer originele nieuwe inzendingen. Er kan daarom nog een keer gestemd worden. De titel Koning Keizer Tonnie Dirks slaat op de bijnamen van hem bij...Lees verder »

Atleten naar interland cross interland tegen België

R. van Boxtel 24 oktober 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Atleten naar interland cross interland tegen België

De Atletiekunie heeft een aantal atleten van Tonnie in de selectie opgenomen voor de cross interland tegen België op 7 november in Mol. Onder de geselecteerden zijn Maikel van der Steen (JA), Marlin van Hal, Irene van Lieshout (MA), Julia van Velthoven (MB), Wadie Moussaoui en Rik van der Steen (JB). In de vier Nederlandse...Lees verder »

Gerwin vierde in Harderwijk

Gerwin vierde in Harderwijk

De nummer 2 van de NK cross in 2010 heeft zijn nieuwe crosscampagne geopend met de Athloscross in Harderwijk. Op het parcours waar hij jaren geleden de titel in de wacht sleepte bij de b-jongens werd hij nu 4e. De achterstand op winnaar Poesiat was iets meer dan een halve minuut. De omloop in...Lees verder »

Miranda Boonstra marathon in 2.34.24

R. van Boxtel 17 oktober 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda Boonstra marathon in 2.34.24

Met 2.34.24 knalt Miranda Boonstra de top 10 van de Nederlandse aller tijden lijst op de marathon binnen. Haar nieuwe  pr (of debuut als prof, zo u wilt) is goed voor de 10e plaats tussen de Grande Dames van de marathon. Miranda liep haar race tijdens de marathon van Amsterdam volgens het boekje. (foto:...Lees verder »

Wie is wie ….deel 10.

R. van Boxtel 11 oktober 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie ….deel 10.

De groep met atleten is recent weer uitgebreid met enkele atleten die over zijn gekomen van Attila. Voordat we straks echt niet meer weten wie wie is gaan we in de komende periode zoveel mogelijk atleten voorstellen. Karen Wijlaarts kan vanaf nu ieder moment bij je aankloppen met de vraag: Vertel eens iets over...Lees verder »

Noël Keijsers verpulvert record [update: vidieo]

Noël Keijsers verpulvert record [update: vidieo]

Dat de jaren nog geen vat hebben op Noël Keijsers bleek op 10-10-10 tijdens de marathon van Eindhoven. Na de Nederlandse titel op de marathon in de M35 categorie, eerder dit jaar in Rotterdam, was Noël in Eindhoven veruit de sterkste M35 en kwam hij als derde Nederlander overall over de finish bij het...Lees verder »

Geen snelle race

De krant De Bossche Omproep schreef dat er teveel wind was en dat het te warm was tijdens de Meijerijloop. Snelle tijden waren niet mogelijk! De 10km werd gewonnen in 29.00min.Lees verder »

Clubkampioen

Komend weekend doet Lucas van der Storm mee aan de clubkampioenschappen bij…………Leiden AtletiekLees verder »

Hoe gaat het met………?

Hoe gaat het met………?

Marjon de Kok zou 2 weken geleden startten in de marathon van Berlijn. Een blessure zorgde ervoor dat dit niet door kon gaan. We waren natuurlijk benieuwd welk noodlot heeft toegeslagen. Hieronder staat haar verslag.Lees verder »

Bart van Aalst twaalfde bij NK halve marathon [video]

Bart van Aalst twaalfde bij NK halve marathon [video]

De Singelloop van Breda was het toneel van de NK halve marathon. In de Bredase binnenstad en de singels rondom het historische centrum was een parcours uitgelegd dat tweemaal afgelegd moest worden en waar de wind steeds uit een andere hoek kwam. Ook speelde warmte de lopers parten, waardoor de wedstrijd een ware slijtage...Lees verder »

Warm weer bij de Meierijloop

Warm weer bij de Meierijloop

In de subtop van de uitslagen van de Meierijloop van Prins Hendrik en de Lionsclub ‘s Hertogenbosch waren veel pupillen van Tonnie en Annet te vinden. De topplaatsen waren vooral voor Kenianen die met een grote groep waren neergestreken in Vught. Snelste PH-er was Gerwin van den Hurk. Hij liep op het parcours nabij...Lees verder »

Nandy loopt pr op 800 meter

Nandy Kitslaar verbeterde, bij de clubkampioenschappen op zaterdag 3 oktober, haar pr op de 800 meter tot 2.17.76. De geneeskunde-studente maakte dit jaar al een paar uitstapjes naar de 800 meter en liep tot dusverre 2.19.25. Op haar thuisbaan in Vught kon ze haas Anne vd Hurk goed volgen en finishte ze met een sterk eindschot...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief