Archive for september, 2010

Komend weekend geen trainingen

29 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Komend weekend geen trainingen

Dit weekend (2 en 3 oktober) worden er geen trainingen gegeven in Vught. Dit omdat er zaterdag clubkampioenschappen zijn en zondag staat de meijerijloop in Vught op het programma.Lees verder »

Miranda net boven pr in Utrecht

26 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Miranda net boven pr in Utrecht

In haar marathon voorbereiding stond voor Miranda Boonstra de Utrechtse Singellloop op het programma. Bij de mannen ging het extreem hard, want winnaar Komon liep met 26.44 een wereldrecord, maar ook Miranda ging rap door de straten van Utrecht. Zij miste nipt met 2 seconden haar pr en kwam tot 33.24. Daarmee werd ze...Lees verder »

Goud voor PH-kwartet op NK estafette

Goud voor PH-kwartet op NK estafette

In het weekend van 25 en 26 september was Amstelveen traditiegetrouw het decor van de NK estafettes. Op zaterdag nam het PH kwartet Nandy Kitslaar, Chantal Baartse, Anne van den Hurk en Juanee Cilliers deel aan de 4 x 400 meter. Het doel vooraf was duidelijk; het team ging vol voor de winst! Daarbij wisten ze dat de...Lees verder »

Opvallend!

22 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Opvallend: Marlin van Hal wist wel de data van de kermis in Mill maar niet de datum van de komende NK’sLees verder »

PH ploegen volgend jaar naar NK teams

19 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
PH ploegen volgend jaar naar NK teams

Bij de promotiewedstrijd in Enschede hebben zowel de vrouwenploeg als de mannenploeg voor het komende seizoen een plaats afgedwongen bij het NK teams, het hoogste niveau clubwedstrijden van Nederland. De vrouwenploeg was oppermachtig en won de helft van alle onderdelen. De mannen hadden het iets zwaarder, maar daar waren het vooral de toppers (Kortbeek,...Lees verder »

Succesvolle 20 kamp Lucas van der Storm.

Succesvolle 20 kamp Lucas van der Storm.

Dit weekend werd weer de 20 kamp georganiseerd. Lucas van der Storm is al enkele jaren een vaste deelnemer op deze wedstrijd en ook dit jaar is hij van de partij. Hierondr lees je de verslagen van de afgelopen 2 dagen.Lees verder »

Competitie

15 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Competitie

 Komend weekend is de promotie degradatie wedstrijd bij AV Thion te Enschede. Er zullen weer veel atleten op de loopnummers uit de groep van Tonnie en Annet deelnemen.Lees verder »

Indoortraining

Het regende wel heel hard tijdens de laatste training. Mooi zei Ronald Weevers, binnenkort start de indoortraining! Lees verder »

Masters verspelen titel

13 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Masters verspelen titel

Dit weekend stond in het teken van de finale van de competitie voor masters. Na 4 jaar kampioen geweest te zijn, ging dit jaar de titel naar Rotterdam atletiek. De loopnummers waren natuurlijk wel sterk verzorgd.Lees verder »

Fenne van den Burg ontroont Esther Albers

Fenne van den Burg ontroont Esther Albers

Het zat er al een tijdje aan te komen maar dit weekend pakte Fenna van den Burg een nieuw PR en een nieuw clubrecord op de 1000m. Zij liep zaterdag bij de C meisjes 2.59 (officiele tijd nog niet bekend) op de 1000m. Het oude clubrecord was 3.01 en ook haar pr stond op...Lees verder »

Sterke optredens in Hilversum

Sterke optredens in Hilversum

Zondag togen veel atleten naar Hilversum om daar uit te komen tijdens de Arena Games. Vooral de prestatie van Jeroen Engels op de 800m mocht er zijn. Ook Nandy Kitslaar benaderde haar pr. De overige atleten testten zich vooral voor de komende promotie/ degradatie wedstrijd van komend weekend. (foto: www.hardlopen.nl)Lees verder »

Rentree bij Arena Games

Rentree bij Arena Games

Doel was gisteren om een goede race te lopen en de benen ‘wedstrijdtempo’ te laten voelen. Ik had totaal geen idee wat ik zou kunnen en dat deed er ook niet toe. Het was heel wat dat ik nu alweer een wedstrijd kon lopen.  Het eerste stuk kon ik nog redelijk in het spoor blijven van de...Lees verder »

Karen Wijlaars sluit baanseizoen af.

8 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Karen Wijlaars sluit baanseizoen af.

Hoewel Karen dit jaar al enkele nieuwe PR’s had gelopen wilde ze toch proberen om haar 1500m tijd te verbeteren. Ze ging daarom dinsdag 7 september naar Weert om het te proberen.Lees verder »

Blij!

Slecht weer buiten? Nee hoor zegt Gerwin ik word hier blij van!Lees verder »

Back on track!

2 september 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Back on track!

Even een korte update voor mijn weekje vakantie (met trainingsprogramma in de tas) naar Portugal! De afgelopen weken heb ik hard gewerkt om weer wedstrijdfit te worden. Zonder de opbouw te forceren, is het doel steeds geweest om bij de promotie/degradatie-wedstrijd aan de start te staan. De alternatieve trainingen voor-en na de operatie, het gedoseerde...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief