Archive for juli, 2010

mooie zomer

Wij wensen iedereen een mooie en sportieve zomerperiodeLees verder »

De draad weer aan het oppakken

De draad weer aan het oppakken

Het herstel van mijn voet verloopt nog steeds voorspoedig. Omdat de operatie op een erg ongebruikelijke plaats is geweest, moet ik vooral zelf goed aanvoelen wat ik aankan. Met Annet bekijk ik per drie dagen hoe de trainingen zijn gegaan en hoe de trainingen er voor de komende dagen uitzien. Zo proberen we een goed opbouwschema te maken....Lees verder »

Ronald Weevers goed in Kerkrade

Twee weken geleden liep Ronald Weevers zijn eerste 1500m na zijn blessure. Vandaag reed hij naar Kerkrade voor zijn tweede wedstrijd. Hij liep een sterke race en een goede tijd, zijn eindtijd was 4.07.46m. Dit is 5 sec sneller dan in Utrecht.Lees verder »

Tonnie in de Volkskrant over NK Cross

Cross-trainers onaangenaam verrast door vervroegen NK Onder atletiektrainers is ophef ontstaan over de nieuwe plek die de NK cross gekregen heeft op de atletiekkalender. Het is volgens trainer en zevenvoudig nationaal kampioen Tonnie Dirks ‘de doodsteek’ voor de cross. Van oudsher wordt de NK cross aan het eind van de winter gehouden, als afsluiting...Lees verder »

Esther Albers wint Hazenakkerloop 5 km Oss

Na een mislukt optreden op het Nederlands Kampioenschap afgelopen weekend besloot Esther in plaats van haar donderdagtraining van 4x 1000m de 5 kilometer bij de Hazenakkerloop in Oss mee te lopen.Na een harde start van 4 mannen, waaronder Jimmy Schulten van Prins Hendrik, kwam Esther al snel alleen te lopen. Ze kon het tempo...Lees verder »

Noël verovert brons in Amsterdam

De tweede dag van de NK atletiek in Amsterdam werd toch nog goed afgesloten met de bronzen plak van good old Noël Keijsers op zijn favoriete onderdeel, de 3000 meter steeplechase. De clubrecordhouder van PH liep 9.21.97. Gerwin van den Hurk pakte vorig jaar nog een plak op dit onderdeel maar werd nu 7e in...Lees verder »

Pech in Amsterdam

De eerste dag van de NK atletiek in Amsterdam heeft geen finaleplaatsen opgeleverd voor  de atleten van Tonnie en Annet. Op zaterdag werden vooral series op de loopnummers afgewerkt, waarna op zondag in het Olympisch stadion de finales wachten.Lees verder »

Come run the hidden pine trails of het forest

Come run the hidden pine trails of het forest

Ik ben er vanuit gegaan dat, als als het herstel  goed verliep, ik vier weken na de operatie weer voorzichtig zou kunnen gaan hardlopen. Zaterdag 17 juli stond in mijn agenda dan ook gemarkeerd en met grote letters eronder: weer hardlopen? Op dinsdag 6 juli heb ik echter mijn hardloopschoenen al aangetrokken. De wond zag er...Lees verder »

Diverse goede prestaties Tartletos in Utrecht

Vrijdagavond was er een zeer drukke instuif in Utrecht. Er waren zowel atleten van Tonnie van Prins Hendrik als van de Keien als van Tartletos aanwezig. De redactie kreeg onderstaand artikel toegestuurd van Andre. We willen de goede prestaties zeker vermelden hier.Lees verder »

Topchrono voor Juannee Cilliers [video]

Bij de Flanderscup meeting in Brasschaat heeft Juannee Cilliers een uitstekende tijd neergezet, een week voor de NK in Amsterdam. De atlete van Prins Hendrik liep in een sterk bezette serie naar 2.04.93, net boven haar pr dat zij ook op de piste van Brasschaat liep.Lees verder »

Puffen in Eindhoven

Hoewel de weersvoorspellingen rood alarm aangaven, waren er toch twee atleten van Tonnie die in Eindhoven de baan op gingen: Lysanne Wilkens en Karen Wijlaars.Lees verder »

Stefan van Thiel Nederlands kampioen

Stefan van Thiel heeft in Holten het Nederlands kampioenschap triathlon gewonnen. De atleet uit Zeeland (en dan ben je dus geen Zeeuw) was de snelste na 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen. De pupil van Tonnie Dirks liet ervaren atleten als Olympiër Sander Berk achter zich. Van Thiel lag na het zwemonderdeel...Lees verder »

Maikel in de natte Nacht van de Atletiek

Terwijl de flitsen en de donder steeds meer naderden bereidde Maikel van der Steen zich voor op zin 5000 meter wedstrijd. De atleet van Prins Hendrik was de enige pupil van Tonnie aan de start van de Nacht van de Atletiek. Ondanks het warme weer was er op die avond al wel hard gelopen...Lees verder »

Vriendelijk verzoek!

Het is prettig dat we regelmatig te horen krijgen dat de site up-to-date is. In de afgelopen weken en ook dit weekend worden er weer erg veel wedstrijden gelopen. Helaas zijn we niet van iedere prestatie op de hoogte of weten we niet hoe de race verlopen is. Daarom hebben we het vriendelijke verzoek aan allen die...Lees verder »

Rentree Ronald Weevers op wedstrijdbaan (+ update)

Rentree Ronald Weevers op wedstrijdbaan (+ update)

Vrijdagavond 9 juli was er een instuif in Utrecht, ditmaal niet op de baan op Overvecht maar ditmaal op Maarschalkerweerd. De avond stond in het teken van de terugkeer van enkel atleten op de wedstrijdbaan. Ronald weevers startte na zijn blessure op de 1500m, Birgit Vanson startte na een jaar op de 800m.Lees verder »

Start revalidatie

Start revalidatie

Vijf weken nadat het misging in Utrecht. Twee weken na de operatie. Mijn eerste revalidatietraining. Die bestond vanochtend uit 2 x 10 min wandelen. Op de dag van de Keienmeeting. Wat doe je dan aan? Normale vrijetijdskleding? Of toch een hardloopsetje? Ik besloot voor een sportieve Brooks-outfit te gaan, het is immers het begin...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief