Archive for juni, 2010

Jabadabadoe………

Jabadabadoe………

…….mijn voetje zag er vandaag bij de controle goed uit en ik mag het gebruik van mijn modieuze zwarte schoen AL gaan afbouwen…en vanaf komend weekend het alternatief trainen voorzichtig gaan opbouwen! Kon me geen beter nieuws wensen op dit moment!Lees verder »

Nandy en Esther met p.r en prijzengeld naar huis

Nandy Kitslaar en Esther Albers waren door atletiekvereniging CAV Climax in Ede uitgenodigd voor deelname aan de invitatiewedstrijd 800m op 26 juni. Atletiekvereniniging CAV Climax bestaat dit jaar 50 jaar en vierde dit met een jubileumwedstrijd. De dames maakte gebruik van dit aanbod en reisden gisteren af naar Ede. (door Esther Albers)Lees verder »

Rob Druppers meeting

Lukas van der Storm reisde afgelopen vrijdag af naar Nieuwegein om deel te nemen aan de Rob Drubbers meeting. zijn met humor geschreven verslag lees je hieronder.Lees verder »

Stapjes vooruit

Stapjes vooruit

Het herstel van mijn voet verloopt tot nu toe best goed. Ik heb een speciale schoen waar ik de komende zes weken op moet lopen. Dat maakt dat het wandelen moeizaam gaat, maar voor het herstel van de wond is het belangrijk dat ik deze schoen draag. Maar ik mag niet klagen; ik vind de afstanden...Lees verder »

Twee medailles op NK junioren

Maikel van der Steen en Marlin van Hal veroverden tijdens de NK junioren twee medailles. Maikel liep naar een knappe tweede plaats op de 5000 meter en Marlin sprintte naar een derde plaats opde 1500 meter. Ook kwamen Lysanne Wilkens en Rik van der Steen nog in actie op de finaledag van de kampioenschappen...Lees verder »

Klein drama op eerste dag NK junioren

De gloednieuwe baan van AV Pec 1910 (dit jaar honderd jaar oud) kende al bij de eerste belangrijke wedstrijd een spannede ontwikkeling. Twee pupillen van Tonnie startten in Zwolle. Flip van de Kerkhof kwam in de series van de 800 meter tot 2.06.37. Dit was helaas onvoldoende om door te gaan. Irene van Lieshout...Lees verder »

Avondinstuif in Drunen

Dinsdagavond werd er een instuifwedstrijd georganiseerd in Drunen bij DAK. 2 atletes van Tonnie kwamen uit op de 3km en 1 startte op de kilometer. Hieronder staat een kort verslagje van Karen.Lees verder »

Ronald Bassa en Marjon de Kok leiden Mastersploegen

Zondag 20 juni werd de tweede masterscompetitie wedstrijd gehouden bij Atledo in Dongen. Ploegleider Pieter van der Heijden had enkele verrassende namen aan de start weten te krijgen. Marjon de Kok behaalde de meeste punten voor de damesploeg en Ronald Bassa startte maar liefst 3 maal voor de herenploeg.De mannen en de damesploeg staan...Lees verder »

PR’s op een lange atletiekavond

PR’s op een lange atletiekavond

De leukste baanwedstrijdenserie van Nederland is de reeks Trackmeetings in Utrecht. Op vrijdagavond 18 juni stonden er meer dan 500 atleten aan de start van de verschillende onderdelen, wat leidde tot een laatste startschot omstreeks 23.15 uur. Tijdens wedstrijd vielen er voor de atleten van Tonnie en Annet weer een aantal pr’s te noteren....Lees verder »

Operatie achter de rug

Operatie achter de rug

Gisterenochtend rond een uurtje of tien was het zover en werd ik de operatiekamer ingereden. Daar aangekomen kreeg ik nog even een tegenvaller te verwerken. Op de rontgenfoto van mijn linkervoet bleek, op precies dezelfde plek als rechts, ook een klein botuitsteekseltje te zitten. De orthopeed had me twee weken daarvoor uitgelegd dat in zeldzame gevallen exostosen spontaan groeien (dus...Lees verder »

Te vroeg uit het leven gerukt

Met grote verslagenheid willen we mededelen dat Jan Roos maandagmiddag op 24-jarige leeftijd om het leven is gekomen. Hij is op zijn fiets frontaal aangereden door een auto en was op slag dood.Lees verder »

Zilver voor Marjon de Kok

De tweede dag van de NK masters in Oosterhout kende slechts één atleet uit de groep van Tonnie aan de start. Marjon de Kok liep op de 5000 meter naar een tijd van 18.19.54. Daarmee kwam ze als tweede over de finish op de atletiekbaan in de Warande van Oosterhout. Haar tijd was net...Lees verder »

Drie medailles bij NK Masters

Een gouden en twee bronzen medailles zijn de oogst van de zaterdag van de NK Masters in Oosterhout. Michiel Otten versloeg de Nederlands kampioen 10.000 meter in een onderling duel en pakte goud op de halve afstand. Cor Datema liep naar brons op de metrische mijl en Bert van Lith op de kwart mijl.Lees verder »

Eindelijk een pr voor Lukas!

Eindelijk een pr voor Lukas!

Lukas van der Storm stuurde ons het volgende verslag: Eigenlijk zag ik er van tevoren niet meer dan een veredeld testwedstrijdje in, maar na drie jaar is mijn pr op de 1.500 meter er eindelijk eens aan. Mooi weer en een toch verrassend goede serie brachten mij vrijdagavond in Gouda naar 4.06,94. Gelukkig was...Lees verder »

PR voor Irene bij Gouden Spike [update: video]

Bij de baancircuit wedstrijd in Leiden Atletiek stonden twee pupillen van Tonnie aan de start. Op de 1500 meter liep Irene van Lieshout naar een nieuw pr: 4.33.79. Op de 800 meter werd Juanee Cilliers derde in 2.06.92.Lees verder »

Blessure update

Blessure update

Afgelopen maandag ben ik bij de orthopeed geweest voor mijn voetje. Waarschijnlijk heb ik vroeger ooit een klein trauma gehad aan mijn voet waarop als reactie extra kalkvorming is opgetreden. Dat heeft zich nu tot dat botuitsteekseltje gevormd. Het kan ook zijn dat zich dit spontaan heeft ontwikkeld, maar waarschijnlijker is dat er ooit iets is gebeurd. Geen idee wat...Lees verder »

De leukste oneliner

De leukste oneliner

Wie bedenkt de leukste oneliner bij deze foto. De winnaar krijgt een appeltaart!Lees verder »

Juanee loopt parcoursrecord in Zundert

Juanee loopt parcoursrecord in Zundert

Zaterdagavond werd in het centrum van Zundert een 800m gelopen op de weg. Een uniek evenement in Nederland. Juanee Cilliers Pekelharing en Bert van Lith reisden af naar zundert om hier in de zeer warme straat deel te nemen aan deze wedstrijd. Juanee verbeterde hier haar eigen parcoursrecord. lees meer op http://www.bndestem.nl/sport/sportbrabant/6794547/ZuidAfrikaanse-winst-in-Zundert.eceLees verder »

PH ploegen op herhaling

Zowel de vrouwenploeg als de mannenploeg van Prins Hendrik mag in september nog eens aantreden om een plaats veilig te stellen cq te heroveren in de hoogste divsie van de competitie. In Sittard eindigden de vrouwen op een 5e plaats en wisten daarmee net geen lijfsbehoud te realiseren. Bij de mannen zorgden enkele last-minute...Lees verder »

Tonnie Dirks al 25 jaar kampioen

Tonnie Dirks al 25 jaar kampioen

LosseVeter.nl sprak met Tonnie Dirks bij de NK 10.000 meter in Helmond. Op dezelfde baan won Tonnie zijn eerste seniorentitel. Ook de strijd om het kampioenschap op de 10.000 meter stond ruim 25 jaar geleden (1985) op het spel. Kijk hieronder naar het interview.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief