Archive for mei, 2010

Miranda Boonstra 16.06 in Hengelo

De 28e editie van de FBK games werd geteisterd door slecht weer. Veel regen en wind stonden goede prestaties in de weg, een enkele uitschieter daargelaten. Net als de andere Nederlanders in de wedstrijd ondervond ook Miranda Boonstra de gevolgen van het matige weer op haar 5000 meter. Met een tijd van 16.06.00 zat de...Lees verder »

Soms zit het mee……..soms zit het tegen….

Soms zit het mee……..soms zit het tegen….

Het venijnige, scherpe rotbotuitsteekseltje wat in november 2009 aan het middenvoetsbeentje van mijn rechtervoet is ontdekt is, na een rustige winterslaap, weer in volle hevigheid terug pijnklachten aan het veroorzaken. De eerste keer dat het weer opspeelde was na de instuifwedstrijd op 2e paasdag. Op spikes (zonder zooltjes) op hoge snelheid door de bochten...Lees verder »

Jeroen Engels sneller dan ooit! [update]

Na veel blessure leed in de afgelopen wintermaanden stond Jeroen Engels vrijdagavond aan de start op de 800m in Utrecht. Hij verbeterde zijn oude PR met maar liefst zestiende seconde naar 1.56.67m. Er werd door meer atleten hardgelopen maar voor Anne van den Hurk werd het een hele vervelende avondLees verder »

zuid afrikaans

De betekenis van de vorige Poll van jakhals trou met wolfse vrou was het regent en de zon schijnt. Oftewel in NL het is kermis in de hel.Lees verder »

Rappe tijden in Nijmegen

Rappe tijden in Nijmegen

Tijdens de Nijmegen Global Athletics op woensdag 26 mei vielen er voor de pupillen van Tonnie Dirks weer prima tijden te noteren. Op de 800 meter deed Juanee Cilliers mee aan het hoofdprogramma en nam het daar op tegen onder meer Susan Kuijken. Juanee kon aardig stand houden in haar eerste optreden in Europa...Lees verder »

Alles over de Vughtse heide (1)

De Vughtse heide waar Prins Hendrik (en dus wij ook) veel optrainen is ca.75 ha groot.Lees verder »

Juanee Cilliers weer in Nederland

Afgelopen zaterdag is Juanee Cilliers Pekelharing weer gearriveerd in Nederland. Het gaat goed met haar en ze vindt het leuk om iedereen weer te zien. Ze verblijft tot begin augustus bij Tonnie. Met het WK voor de deur willen we samen met haar ons Zuid Afrikaans wat bijspijker, daarom vanaf nu enkele mooie woorden...Lees verder »

Drie medailles bij NK 10.000 [update: extra video]

Een succesvol Nederlands kampioenschap 10.000 meter was er voor de atleten van Tonnie Dirks op 1e Pinksterdag. Op de baan in Stiphout waar Tonnie 25 jaar geleden zijn eerste kampioenschap bij de senioren won (ook op de 10.000 meter) wonnen zijn pupillen 3 medailles. Ook viel de 5e plaats van Wesley van der Gouw...Lees verder »

Marjon de Kok niet op de baan wel op10km

Geen NK 10.00 maar een 10 km op de weg. Omdat er niet genoeg deelnemers waren in mijn categorie tijdens het NK 10km op de baan in Helmond, moest ik bij de senioren starten en daar had ik geen zin in.Ik deed puur mee omdat de kans op een medaille vrij groot was en...Lees verder »

Lucas van der Storm benadert PR

Drie maal had hij reeds een tijd van 4.09 en een beetje gelopen op de 1500m. Vrijdagavond deed hij zijn uiterste best om deze tijd te verbeteren maar aan de finish stopte de klok weer op 4.09.17m.Lees verder »

Miranda Boonstra tweede in Marikenloop [video]

Miranda Boonstra liep een prima wedstrijd in Nijmegen bij de Marikenloop. Deze ‘womens-only’ race is de grootste van Nederland en dit keer ook een van de beter bezette vrouwenwedstrijden. Winst was er voor Kiplagat, maar Miranda kon in de slotfase nog oprukken naar een mooie tweede plaats. Miranda legde de vijf kilometer af in...Lees verder »

Prima tijden voor B-junioren

Na een paar jaar van moeizame bezetting op de langere afstanden in de juniorenploegen van Prins Hendrik lijkt het tij gekeerd. Ook bij de B-jongens gaat het weer hard. Bij de 1e ronde van de competitie in Sittard pakten de jongens van Tonnie weer de nodig punten.Lees verder »

Uitslagen GoFast atleten

In april is er door de diverse atleten van het GoFast team weer goed gepresteerd op de weg en op de baan. Hieronder zijn de uitslagen te vinden.Lees verder »

PR’s bij Harry Schulting Games

De grootste verrassing bij de Vughtse Harry Schulting Games op Hemelvaartsdag was dat Maikel van der Steen de snelste PH-er was op de 3000 meter. De A-junior versloeg clubgenoot Gerwin van den Hurk en liep een mooie 8.31.79 min. Irene van Lieshout liep een mooie 9.50.36 en snelste PH-vrouw op de 3000 meter was...Lees verder »

Trainingsstage week II

Trainingsstage week II

Ik zou willen dat ik hier kon vertellen hoe heerlijk ik in deToscaanse zon heb getraind, lekker in mijn topje snelle tempo’s op de baan heb kunnen lopen en de puntjes op de i heb kunnen zetten voor het zomerseizoen. Niets van dat alles! De eerste training in Parma (ons overnachtingsstadje) ging nog prima. Een...Lees verder »

Wesley vd Gouw zeer snel op 5km

Vandaag stond de 2e competitiewedstrijd voor mannen op het programma. Dit keer reisden de atleten naar Enschede onder goede omstandigheden werd er goed gepresteerd. De mannen stegen van de 3e naar de 2e plaats in de tussenstand.Lees verder »

Harry Schulting Games

Donderdag 13 mei is in Vught De Harry Schulting Games. Voor het programma klik je www.harryschultinggames.nlLees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief