Archive for april, 2010

Bart van Aalst verbreekt pr op 10EM

Bart van Aalst verbreekt pr op 10EM

Tijdens de Vlietloop in Oud-Gastel verbeterde Bart van Aalst zijn persoonlijke record op de 10 Engelse mijlen. De Roosendaler legde de afstand van ruim 16 kilometer af in 55.19 min en was daarmee 19 seconden sneller dan afgelopen september in Tilburg. lees hieronder verder Marjon de Kok liep in Hilvarenbeek een prima wedstrijd over...Lees verder »

Trainingsstage week I

Trainingsstage week I

De eerste week "trainingsstage" zit er alweer bijna op. Het gaat allemaal goed en volgens plan. Op de baan kan ik fijn met een groepje mannen meetrainen en voor de duurlopen ben ik met de auto steeds naar een ander bosgebied gereden. Zo heb ik toch een beetje het gevoel in een andere omgeving te trainen ondanks dat...Lees verder »

Podiumplaatsen voor PH-dames

Nandy Kitslaar berichtte over de prestaties van de tweede damesploeg van PH. Deze ploeg acteert in de tweede divisie en doet daarin bovenin mee. Karen Wijlaars zou oorspronkelijk samen met Esther de 3000 meter lopen, maar vulde de lege plek op de 800 meter. Haar strategie? De aanval! Verzuren doe je toch, moet ze...Lees verder »

Anne van de Hurk sportvrouw bij PH

Anne van de Hurk sportvrouw bij PH

Op maandagavond 26 april is Anne van den Hurk tot sportvrouw van het jaar gekozen bij Prins Hendrik. Haar verkiezing had zij te danken aan haar zeer goede prestaties in 2009.Lees verder »

Competitie gegevens

Competitie gegevens

In Best werd de 1e competitiewedstrijd georganiseerd in de 3e divisie. Verschillende atleten uit de groep van Tonnie gaven daar acte de presence. geschreven door Michiel.Lees verder »

PH op plaats 3 in de competitie

PH op plaats 3 in de competitie

Na enkele jaren promotie te zijn misgelopen in de eerste wedstrijd stonden in Amsterdam op 25 april voldoende atleten aan de start in PH tenue om de aansluiting met de top te houden. Naast enkele aanwezige toppers en nieuwe aanwinsten waren het traditiegetrouw de midden- en langeafstanders die veel punten bij elkaar sprokkelden. En...Lees verder »

atletenprofiel

Nog steeds kun je je aanmelden voor het atletenprofielLees verder »

Alternatieve trainingsstage

Alternatieve trainingsstage

Niet de beruchte aswolt, maar het huwelijk van een goede vriendin maakt dat ik dit jaar niet op trainingsstage ga naar Portugal of Griekenland. Ik heb wel twee weken vrij genomen op het werk om goed te kunnen trainen, maar ben de eerste week daarvan gewoon in Nederland. Vrijdag vertrek ik met Tjabe naar Italie waar we...Lees verder »

Hoe gaat het met…….? (8)

Frans Giebels is 1 van de nieuwe talentvolle mannen in de groep van Tonnie Dirks. Hoewel hij met sprongen vooruit ging heeft hij momenteel last van enkele vervelende klachten. We waren benieuwd hoe het nu met hem gaat.Lees verder »

Cor Datema dubbelt in Leiden

Een enigszins gehavende ploeg trad aan in Leiden voor de eerste ronde van de masterscompetitie. Verschillende toppers waren niet aanwezig omdat zij herstellen van wedstrijden of blessures en daardoor moesten de spaarzame krachten verstandig ingezet worden.Lees verder »

Maikel van der Steen topscorer voor PH

Maikel van der Steen topscorer voor PH

Met zijn 8.55.58 won Maikel van der Steen tijdens de A-junioren competitie wedstrijd in Alphen a/d Rijn de 3000 meter. De nieuwbakken PH-er behaalde met zijn prestatie het hoogste puntenaantal voor de ploeg uit Vught. Die staat tweede in de tussenstand bij de jongens A.Lees verder »

Wéér pr voor Wesley van der Gouw

Wesley van der Gouw heeft vrijdag in Hardenberg zijn persoonlijke besttijd op de 10 kilometer weer aangescherpt. De Waalwijkse atleet ontpopt zich al veelloper en regelmatig scherpt hij zijn pr aan op de verschillende afstanden. In de Achterhoek werd hij nu derde met 30.47 min. Een verbetering van zijn pr met ruim 10 seconden.Lees verder »

Lucas opent seizoen op 600m

Lucas van der Storm heeft gisteravond zijn seizoen geopend op een 600m in Nijmegen. Hij finishte in 1.26m.Lees verder »

Go Fast groep in nieuwe kleding

Go Fast groep in nieuwe kleding

Een groot gedeelte van de Go Fast groep is weer in nieuwe kleding gestoken door de sponsors Brooks en Runnersworld Den Bosch. De groep is dit keer iets kleiner mede omdat er nog gesprekken gevoerd worden met een andere sportzaak. De atleten uit de regio Vught en Den Bosch zijn allereerst voorzien van nieuwe...Lees verder »

Esther Albers 3e bij 5 km Drutenloop in p.r.

Esther Albers 3e bij 5 km Drutenloop in p.r.

Esther Albers liep zondag de 5km bij de Drutenloop en behaalde een mooie 3e plaats in een nieuw p.r. Esther startte de eerste km voortvarend in 3.38 min. De kilometers daarna waren wat pittiger door de stevige wind en dus iets minder snel. In een spannende laatste kilometer, met de nodige tempoversnellingen, liep Esther...Lees verder »

Noël Keijsers Nederlands Kampioen [update: video]

Noël Keijsers Nederlands Kampioen [update: video]

Bij de Rotterdam Marathon heeft Noël Keijsers de Nederlandse titel bij de M35 in de wacht gesleept. De pupil van Tonnie Dirks kwam in de Maasstad als vierde Nederlander over de finish in 2.27.04 en was daarmee de snelste Nederlandse master. foto www.erki.nlLees verder »

Rotterdam marathon

De start van de Marathon van Rotterdam is zondag om 11 uur. We wensen iedereen succes!Lees verder »

Uitslagen Go Fast maart

Uitslagen Go Fast maart

Hieronder de uitslagen van de atleten die door Brooks en Runnersworld Den Bosch worden gesponsord.Lees verder »

Wesley van der Gouw wint Brabantse titel

Wesley van der Gouw wint Brabantse titel

De redactie van slikjeslim.nl werd even op het verkeerde been gezet door de uitslagen van de wedstrijd in Oosterhout. Daar stond niet Wesley als eerste vermeld maar Bekers, maar wat bleek: er was nog een rijtje uitslagen, speciaal voor de Brabantse titelstrijd. En daar stond Wesley fier bovenaan met een tijd van 31.21 min over...Lees verder »

Atleten update……2!

Atleten update……2!

Wanneer je aan de linkerkant op De Atleten klikt verschijnt de nieuwe lijst met bijgewerkte tijden van de eerste 12 atleten. Wanneer je op schema’s traint van Tonnie of Annet kan je ook in deze lijst komen. Wat je dan moet doen lees je hieronder! Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief