Archive for maart, 2010

Parelloop

De mannen van PH geven in een interview een verslag van de Parelloop en het afgelopen cross-seizoen.Lees verder »

Zuid afrikaans nieuwtje

Zuid afrikaans nieuwtje

Juanee Ciliers Pekelharing heeft recent een zeer goede 800m gelopen in zuid Afrika. Tijdens een wedstrijd aldaar liep zij op hoogte en in de regen 2.08.10mLees verder »

Hoera een zoon

Dinsdag 23 maart is Senne geboren. Hij is de zoon van Anja Smolders en Johan. Gefeliciteerd.Lees verder »

Alleen toppers aan de start in Venlo.

Alleen toppers aan de start in Venlo.

Voorafgaand aan de Venloop van afgelopen weekend stond er op diverse sites te lezen dat er heel veel toppers uit Nederland aan de start zouden staan bij de Venloop over 21,1 km. Als je kijkt naar de uitslagen van de atleten van Tonnie Dirks dan klopt deze informatie zeker. Er is door hen zeer...Lees verder »

Marjon de Kok wint in Den Haag,

Marjon de Kok wint in Den Haag,

Marjon de Kok heeft vandaag een super prestatie geleverd tijdens de City Pier City race in Den Haag. Ze pakte zowel de winst bij de dames 35 jaar en ouder en ze liep een nieuw persoonlijk record op de halve marathon.Lees verder »

Atleten update

Sinds de start van deze site vind je aan de linkerkant een link naar Atleten. Nadat deze gemaakt is is er nooit meer een update gemaakt en daar willen we nu verandering in aanbrengen oftewel we gaan hem opnieuw maken. Marjon de Kok is bereid gevonden om deze klus op zich te nemen. Wat je...Lees verder »

Hoe gaat het met…….deel 7?

Helaas blijft de kans op een blessure altijd aanwezig als je sport. Hieronder kan je lezen waarom we Monique Scholte al een tijd niet meer op de baan gezien hebben, ook zij is al een tijd geblesseerd.Lees verder »

NK cross; ontgoocheld en teleurgesteld

NK cross; ontgoocheld en teleurgesteld

Onbegrijpelijk! Totaan de start van de NK cross was alles goed verlopen; de trainingen deze winter voelden goed, zeker in de laatste twee maanden, en gaven me veel zelfvertrouwen, ik was fit en had zin om de strijd aan te gaan. En toch ging het goed mis. Halverwege de tweede ronde ben ik uitgestapt omdat...Lees verder »

NK cross; ontgoocheld en teleurgesteld

Lees verder »

Vijf keer prijs op tweede dag NK Cross

Vijf keer prijs op tweede dag NK Cross

Na de zilveren plak van Michiel Otten en de bronzen plak van Fenna van Burg op zaterdag, was het zondag vijf keer prijs voor de atleten van Tonnie Dirks. Miranda Boonstra prolongeerde haar titel op de vrouwen lange cross en Gerwin van den Hurk veroverden zilver op de lange cross voor mannen. Met de...Lees verder »

Michiel Otten 2e op NK cross

Michiel Otten heeft het spits afgebeten vandaag namens Prins Hendrik op het NK cross. Hij startte bij de masters 40+ en hij behaalde een 2e plaats. Hij legde de zware 12054 meter af in 42.44m met deze tijd zat hij 45 sec achter de winnaar Simon Vroemen. later meer.Lees verder »

Wat te doen met…

Soms is je geld op (je prijzengeld viel wat tegen) of hebben je laatste paar schoenen zoveel gekost dat je niet meer aan de inrichting van je huis toe komt. Dan kun je altijd nog iets doen met Brooks schoenendozen!Lees verder »

Grote afvaardiging naar NK Cross

Grote afvaardiging naar NK Cross

Ook in 2010 komt er een grote ploeg van atleten van Tonnie Dirks en Annet Bezemer in actie op de NK Cross in Hellendoorn. De groep wordt aangevoerd door Miranda Boonstra, kampioene op de lange cross in 2009, Anne van den Hurk, tweevoudig kampioene op de korte cross en Gerwin van den Hurk, nummer 4...Lees verder »

Dit weekend NK Cross

De NK Cross was dit weekend in Hellendoorn. Ruim dertig atleten van Tonnie en Annet gingen van start!Lees verder »

Succesvolle prestaties Go Fast atleten

Hieronder volgt het overzicht van de uitslagen van de maand februari. Het was voor de Go Fast atleten een succesvolle maand en enkele successen werden zelfs behaald in Spanje en Duitsland. Met dank aan de sponsors Brooks en Runnersworld Den Bosch.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief