Archive for februari, 2010

Half miljoen bezoekers.

28 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Vanmiddag rond de klok van 17 uur was de 500000ste bezoeker op deze site. Een half miljoen bezoekers in bijna twee jaar tijd. Hij krijgt zijn prijzenpakket toegestuurd.Lees verder »

Irene en Marlin pakken goud op NK indoor [update: video]

Dit weekend stond het Apeldoornse Omnisportcentrum in het teken van het laatste NK-indoor weekend, namelijk dat van de NK junioren. Marlin van Hal kwam uit op de 1500 meter en Irene van Lieshout startte op de 3000 meter. Beide dames pakten overtuigend het goud.Lees verder »

500000 bezoekers

25 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Word jij dit weekend de 500000 ste bezoeker van deze site? Volg het mee hierboven bij bezoekers!Lees verder »

Niet helemaal scherp, wel goed gevoel

21 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Niet helemaal scherp, wel goed gevoel

Ik had gehoopt dat er meer sterke dames aan de start zouden staan van deze korte cross in Dongen. Helaas, alle andere dames hadden gekozen voor de langere afstand en ik stond in mijn eentje tussen de mannen aan de startlijn. We zouden twee keer een heuvelachtig rondje lopen van iets meer dan een kilometer. De eerste ronde...Lees verder »

Anne van den Hurk zet zegereeks voort.

Anne van den Hurk zet zegereeks voort.

Anne van den Hurk toog vandaag met haar trainingsmaatje Jeroen Engels naar de cross van Atledo in Dongen. Vorige week won zij haar wedstrijd in Leiden en vandaag pakte zij de winst in Dongen. Anne won de korte cross over 2080m met een tijd van 6.45min. Jeroen Engels, die in dezelfde wedstrijd zijn race liep, finishte zo’n 40 seconden ...Lees verder »

Hoe gaat het met…….5,

17 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!

Rik van Laarhoven is een atleet die al langere tijd op schema’s van Tonnie traint, Tevens was hij sinds eind 2008 lid van de Go Fast groep. Hij was al enige tijd afwezig dus waren we nieuwsgierig hoe het met hem gaat?Lees verder »

Weer pr’s in Schoorl (met video)

15 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Weer pr’s in Schoorl (met video)

Een tweetal pr’s in een siberisch Schoorl (althans volgens Noël in zijn korte broek) maakte de Groet uit Schoorl run weer tot een succes. Stefan van Thiel verbeterde zijn pr tot een prima 31.22. Miranda Boonstra liet weer zien dat zij hard kan op de omloop in Schoorl. Zij kwam tot 33.22.Lees verder »

Winst in Duinrellcross-Alaaf!

14 februari 2010 0 reacties, laat een reactie achter!
Winst in Duinrellcross-Alaaf!

In het verpleeghuis waar ik werk heerste de afgelopen weken het noro-virus. In tegenstelling tot andere jaren werden de afdelingen niet geisoleerd en ik was al een beetje bang dat ik vroeg of laat ook ziek zou worden. En ja hoor, vorig weekend was het inderdaad raak en heb ik een nachtje slecht geslapen en moeten overgeven....Lees verder »

Ingrid Grutters Nederlands kampioen in Nederlands record (35+)

Zojuist is bekend geworden dat Ingrid Grutters Nederlands kampioen geworden is op de 800m bij de masters 35+. Natuurlijk was zij de grote favoriet voor de Nederlandse titel maar je moet het nog wel even doen. Helaas waren er maar 3 deelnemers dus van een echte wedstrijd was geen sprake, maar ere wie ere...Lees verder »

Geen indoor successen

Ronald Weevers was de enige deelnemer op het NK voor masters uit de groep van Tonnie en Annet. Helaas moest hij de strijd voortijdig staken vanwege een blessure. Nandy Kitslaar startte zaterdag op het NSK op de 800m. Helaas moest zij startten in de langzame serie en deed mede daardoor niet mee aan de...Lees verder »

uitslagen Go Fast atleten

Anne van den Hurk heeft weer een overzicht gemaakt van de uitslagen waar de Go Fast atleten aan de start stonden. Er waren enkele zeer opmerkelijke prestaties maar zeker ook diverse zeer goede prestaties. Lees hieronder verder!Lees verder »

Zilver voor Jacobs in pr-tijd!

Zilver voor Jacobs in pr-tijd!

Afgelopen weekend was het Omnisportcentrum in Apeldoorn het decor voor de Nederlandse Kampioenschappen atletiek voor senioren. Op de eerste dag werden voornamelijk series afgewerkt waarna op zondag de finales plaatsvonden. Nout Janssen (Tartletos) deed in de series van de 1500 meter wat er van hem verwacht werd, met een sterke laatste ronde kwalificeerde hij...Lees verder »

Inschrijven NK Cross

De inschrijving voor het NK Cross sluit op 14 februari a.s. Schrijf je op tijd in!Lees verder »

Junioren crossen in Duitsland

Op zaterdag 6 februari vond de Energie Cross in Neukirchen plaats. Op de 4200 meter startte om 13.20 alle junioren jonger dan twintig jaar, met onder andere ook de nationale teams van Duitsland en Zwitserland. Drie atleten van Tonnie reisden af naar Duitsland.  Lees verder »

Prins Hendrik 14e bij Europacup, Miranda 6e!

Prins Hendrik 14e bij Europacup, Miranda 6e!

De Mannenploeg van Prins Hendrik Vught heeft zondag 7 februari een 14e plaats behaald in de Europacup voor Clubteams in Bilbao. Daar deden 20 ploegen mee in het klassement voor de titelhouders van de nationale veldloopkampioenschappen. Miranda Boonstra haalde voor Nijmegen Atletiek een geweldige 6e plaats. Daarbij liet ze verschillende Europese topatletes achter zich.Lees verder »

Wesley van der Gouw genomineerd

Wesley van der Gouw genomineerd

De Waalwijkse atleet Wesley van der Gouw is genomineerd voor de sporttitel in zijn woonplaats Waalwijk. De prijs wordt uitgereikt op 26 februari. Lees hieronder het persbericht van de organisatie.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief