Archive for januari, 2010

PERSBERICHT: Prins Hendrik (Vught) naar Europacup cross in Bilbao (Spanje)

De mannenploeg van Prins Hendrik (Gerwin, Raymon, Noël, Ronald, Wesley en Jelle) start op 7 februari bij de Europacup in Bilbao.Lees verder »

Junioren winnen regiocrossen

Junioren winnen regiocrossen

Bram Kocx en Rik van der Steen wonnen de wedstrijden in hun regionale crosscircuit. Bram was de snelste A-junior in Rijen, Rik won in Venray. Met zijn overwinning op het oude NK parcours deed Bram goede zaken in het regio 13 circuit (Midden-Brabant. De atleet van Attila had geen moeite om de concurrentie bij...Lees verder »

Komend weekend: trainingsweekend

De atleten van Tonnie en Annet gaan dit weekend trainen in Overijssel. Daarbij wordt ook een bezoek gebracht aan het parcours van het NK Cross.Lees verder »

Uitslag 1000m poll

De snelste PH-atlete allertijden op de 1000 meter is uiteraard Anne van den Hurk. 37% van de stemmers had dit goed. In het lijstje van de poll heeft ex-PH atlete Grete Koens weliswaar een sneller persoonlijk record staan, maar de huidige bondscoach deed dit onder de vlag van het Arnhemse Ciko ’66.Lees verder »

Cor Datema loopt halve marathon in Best

Cor Datema draait deze winter weer regelmatig zijn trainingen en had daarom zijn zinnen gezet op de halve marathon in Best op 24 januari. Helaas ondervond de miler in de week voorafgaand aan de loop in zijn woonplaats wat fysieke malheur. Hierdoor was op voorhand een goede tijd niet meer reëel.Lees verder »

Van hartje zomer naar koude winter

Van hartje zomer naar koude winter

De eerste week training weer terug in Nederland was bizar: op zondag deed ik mijn baantraining nog in Wollongong (60 km zuid van Sydney) voor 10.00 uur ‘s ochtends omdat het 40 graden zou worden, op maandag liep ik in de stromende regen in Kuala Lumpur (zie vorig berichtje) en op donderdag kon ik het,...Lees verder »

Lastige poll

Het is een lastige poll blijkt wel uit het stemgedrag. Aida is met een opmars bezig, Grete volgt Anne. Wie van deze 3 heeft het record?Lees verder »

Marjon de Kok en Ingrid Grutters pakken Brabantse titel

Marjon de Kok en Ingrid Grutters pakken Brabantse titel

Op weg naar het veldrijden een cross meepikken en daarbij meteen de Brabantse titel op strijken: dat deed Marjon de Kok op zondagmiddag in Roosendaal. De Thorcross won Marjon weliswaar niet, want de sterke Zuidhollandse Koster was haar te snel af, maar van alle Brabantse deelneemsters (lid van een club uit Noord-Brabant) was de Goirlese...Lees verder »

Uitslag poll

De vraag op de vorige poll was of het clubrecord op de 5km van Michiel Otten was of van een andere atleet? Dit keer waren er twee antwoorden goed; het clubrecord is namelijk gelopen door Luc Krotwaar en Michiel Otten was 15 sec langzamer. Er waren 27 goede antwoorden. Bij het bestuderen van de...Lees verder »

‘Natuurlijk ga ik voor het podium’

‘Natuurlijk ga ik voor het podium’

In www.bndestem.nl een interview met Annelies Homma: Hoe groot kunnen contrasten zijn? Beroepsmilitair, vier maanden de harde wereld van Afghanistan en… gedichten waarin de pen gedachten en gevoelens verwoordt. Een enigszins ingehouden lach verschijnt om de mondhoeken van Annelies Homma. Annelies Homma heeft ruim baan op de vliegbasis Woensdrecht. foto Tonny Presser/het fotoburoLees verder »

Jan Struycken schaatst 100km op Weissensee

Vandaag eens een ander bericht: ipv over lopen gaat het deze keer over schaatsen. Onze sponser Jan Struycken van Runnersworld Den Bosch heeft gisteren met succes deelgenomen aan de schaatstocht over 100km op de Weissensee.Lees verder »

Michiel Otten wint zware Mastboscross

Michiel Otten wint zware Mastboscross

In Breda was Michiel Otten de snelste master bij de Mastboscross van AV Sprint. De Tilburger hoefde geen enkele master voor zich te dulden, ook geen M35. De concurrentie bestond vooral uit enkele sterke Belgen.  Verder vielen er nog een aantal prima presaties te noteren in de modderpoel van Breda. Het parcours was door de...Lees verder »

Losse veter informatiefste site

In de afgelopen weken heeft er hier een poll gestaan met de vraag welke site het meest informatief was op atletiek gebied. Met zeer ruime voorsprong wordt de site www.losseveter.nl gekozen als de informatiefste site. Een knappe prestatie omdat zij ook nog niet heel lang bestaan.  Deze keer een nieuwe poll met in de hoofdrol onze...Lees verder »

Kuala Lumpur Running Experience

Kuala Lumpur Running Experience

Ons vertrek uit Australië kwam net op tijd; terwijl het in Nederland nog steeds winterweer was, werd Australië getroffen door een hittegolf met temperaturen van rond de 40 graden. Wij hadden echter een tweedaagse stop in Kuala Lumpur gepland aan het einde van onze vakantie. Vanuit ons prachtige hotel in het centrum van de...Lees verder »

Verwachtingen komen niet uit in Dortmund

Vol zelfvertrouwen en vol enthousiasme stonden Ronald Weevers, Lucas van der Storm en Jeroen Engels aan de start van de 1500m in Dortmund. Ronald wilde een poging wagen om ook vandaag een nieuw Nederlands record te lopen op deze afstand. Maar de race verliep niet zoals hij gehoopt had en zijn grote concurrent ging...Lees verder »

Halve van Egmond afgelast

Halve van Egmond afgelast

De organisatie van de PWN Halve van Egmond heeft besloten het evenement van zondag af te gelasten. De Strandrace Egmond-Pier-Egmond, die vandaag op het programma stond, was vannacht al afgelast. Dat gebeurde omdat het KNMI met een officiële waarschuwing kwam voor extreme weersomstanidgheden. Later vanmiddag volgt een nadere toelichting.Lees verder »

Annelies wint vijfde luchtmacht-titel [update]

Annelies wint vijfde luchtmacht-titel [update]

Annelies Homma heeft haar abonnement op de crosstitel bij de luchtmacht met een jaar verlengd. In 5 deelnames heeft de Roosendaalse nu evenveel overwinningen behaald. Vorig jaar was Annelies nog de snelste vrouw op de omloop in Woensdrecht, dit jaar organiseerde vliegbasis Volkel de wedstrijd. De cross werd gehouden op de Reekse Heide, vlakbij...Lees verder »

Bedankt voor julllie cadeau’s!

Sinds een kleine twee jaar is de nieuwe site op www.slikjeslim.nl operationeel. Wij (ondergetekenden) proberen de site zo up-to-date mogelijk te houden. We krijgen heel veel positieve reacties op de site en voor ons is het ook erg leuk dat er zo veel bezoekers komen. Dit geeft ons een goede stimulans om door te...Lees verder »

Nieuw Nederlands record voor Ronald Weevers

Vandaag liep Ronald Weevers zijn eerste indoorwedstrijd van deze winter en hij deed dit gelijk met succes. Hij liep in de indoorhal van Dormund een nieuw Nederlands record op de 800m bij de masters 40 jaar. Lees verder »

Gelukkig Nieuwjaar

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2010.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief