Archive for december, 2009

Spetterende afsluiting in Soest

31 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Spetterende afsluiting in Soest

De mannen en vrouwen van onze groep zorgden voor een spetterende afsluiting van 2009 bij de Sylvestercross in Soest. Er werden verschillende ereplaatsen in de wacht gesleept in de Soesterduinen. Daarnaast was er ook nog een echte ‘run-off’ voor de laatste plaats in de ploeg die gaat naar de Europacupwedstrijd in Bilbao op 7...Lees verder »

Snel in Hilvarenbeek

Milan Stawicki besloot na lang twijfelen toch Soest te verruilen voor de Oudejaarsloop in Hilvarenbeek. Hij had tijdens zijn duurwerk bij de Kangeroeloop de weg geroken; en dat is nu eenmaal zijn favoriete ondergrond. Milan liep met 68 mannen de vijf kilometer en won met grote overmacht. Na 2480 meter kwam hij ruim onder...Lees verder »

Hoe is het met ?

29 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe is het met ?

De initiator van deze rubriek is deze keer het onderwerp in "Hoe is het met?" Hij kwam de afgelopen weken wel op de baan, maar trainen kon je dat niet noemen. Op Tweede kerstdag stond hij weer fris en fruitig aan de Loonsebaan in Vught om de lopers aan te moedigen bij de Kangoeroeloop van...Lees verder »

Auwjaorscross levert podiumplek op

28 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

In de uitslagen van de Auwjaorscross in Oirschot staan de mannen en vrouwen bij de korte cross in één lijst. Op een negende plek overall vinden we Karen Wijlaars. Een korte zoektocht naar boven in de lijst levert nog een atlete (Ruijters, Maastricht) op die daarmee de wedstrijd won. Karen had een achterstand van...Lees verder »

Lilly Pilly Gully Nature Run

27 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Lilly Pilly Gully Nature Run

Een eerste bericht vanuit zonnig Australie, waar ik eindelijk een computer heb gevonden! Het is hier geweldig mooi en we genieten elke dag van de mooie dingen die Australie te bieden heeft. Vanuit Sydney zijn we, na een tweedaags bezoek aan het Blue Mountains National Parc, via de kust naar Melbourne gereden. De gehouden...Lees verder »

Wat te doen met … Kerst?

24 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Niet iedereen heeft op eerste kersdag zin in een training. Op Tweede Kerstdag staat er voor veel atleten een flinke duurloop op het programma bij de kangoeroeloop  in Vught (start om 13.30 uur). Gerwin trekt op vrijdag vast 3 keer zijn schoenen aan om een stukje te rennen in de sneeuw (hij heeft immers...Lees verder »

Prettige kerstdagen

De redactie van www.slikjeslim.nl wenst je prettige Kerstdagen!Lees verder »

Twee keer winst bij korte Lidocross

20 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Bram Kocx en Wesley van der Gouw gingen aan de haal met de winst in de Lidocross in Waalwijk. Zoals vaker dit seizoen deed Bram goede zaken in het Middenbrabant crosscircuit door als eerste aan de finish te komen. Eerlijkheidshalve moet gemeld worden dat de concurrentie dit keer verstek liet gaan. Wesley van der Gouw...Lees verder »

Buiten sneeuwt het, binnen lopen…

Buiten sneeuwt het, binnen lopen…

Jeroen Engels en Lukas van der Storm hebben op zaterdagavond hun indoorcampagne geopend met een optreden in de Topsporthal in Gent. Beiden middenafstanders liepen er 1500 meter. Jeroen was de snelste met een tijd van 4.07.71 min. Daarmee werd hij tweede. Lukas startte uit de binnenbaan en finishte na 7,5 ronden in  4.14.31. Daarmee...Lees verder »

Trainen

18 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Trainen

Hieronder vind je een overzicht van wanneer er wel en niet getraind wordt de komende periode: Donderdagavond 24 december geen trainingen bij De Keien en PH Vrijdag 25 december geen trainingen Zaterdag 26 december 2e Kerstdag Kangoeroeloop bij Prins Hendrik, start 13.30 uur Zondag 27 december training bij PH (de kleedkames zijn open, maar...Lees verder »

Epke, Sven, Edward… MAIKEL !

16 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Epke, Sven, Edward… MAIKEL !

Eigenlijk zou de titel moeten luiden Epke, Sven, Edward … Maikel! De A-junior van de AV LGD was de grote ster op het Sportgala van de Lopersgroep uit Deurne. Maikel van der Steen had het gala van zijn vereniging in zijn agenda staan en voldeed op en top aan de etiquette. Tijdens het evenement werden...Lees verder »

Super crossweekend: de uitslagen

12 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Super crossweekend: de uitslagen

Terwijl in Dublin de lange punten in de spikes worden gedraaid voor het EK Cross staan in Nederland al de pupillen van Tonnie en Annet te trappelen voor hun gebanjer door de bagger. Lees hieronder meer over de escapades van onze atleten in den lande tijdens dit super crossweekend.Lees verder »

Bittere nasmaak

11 december 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Bittere nasmaak

De Warandeloop heeft dit jaar voor mij een wat naar staartje gekregen. Na afloop van de wedstrijd had ik ineens last van mijn rechter voetje. De dagen daarop trok de pijn weg en maakte ik me er verder geen zorgen over. Totdat de pijn vorige week opnieuw de kop opstak. Geen goed teken. De afgelopen...Lees verder »

Vrijwilliger van het jaar

De maand december staat weer voor de deur en dat betekent o.a. overal weer verkiezingen: beste atleet van het jaar, slechtste prestatie, vriendelijkste barkeep(st)er, natste dag en noem maar op. Enkele atleten uit de trainingsgroep van Tonnie Dirks en Annet Bezemer hebben "de koppen" eens bij elkaar gestoken en willen hierbij een voorstel doen...Lees verder »

Super crossweekend!

Super crossweekend!

Sommige atleten vragen zich bij de start van een cross af waar de tegenstand is. De aantallen uit de tijd van Tonnie verschijnen niet meer aan de start, maar zelfs aan een gemiddelde wegwedstrijd doen meer lopers mee. slikjeslim.nl heeft het antwoord gevonden (of althans één van de antwoorden). In het komend weekend vinden...Lees verder »

Tonnie’s tongbrekers 11

Tonnie’s tongbrekers deel 11: Jeroen Engels had deze week op de training tongbreker nummer 11 maar helaas is deze vanwege censuur niet te plaatsen.Lees verder »

Goede klasseringen bij Montferlandrun [update]

Goede klasseringen bij Montferlandrun [update]

Wesley van der Gouw kwam bij de Montferlandrun in ‘s-Heerenberg als derde over de streep. Deze loop wordt door vele gezien als een alternatief voor de drukke Zevenheuvelenloop en gaat net als in Nijmegen over 15 kilometer op een heuvelachtig parcours. Na Raymaekers en Stitzinger kwam Wesley in een prima 47.33 min over de streep....Lees verder »

Wat te doen op die lange winteravonden?

Wat te doen op die lange winteravonden?

Voor een groot aantal atleten komt met de vroeg invallende duisternis extra tijd beschikbaar. Zo hebben een grote groep pupillen van Tonnie een echte vrije avond op donderdag omdat zij in de middag in Groesbeek trainen. Wat kun je met die extra tijd doen? Slapen, tv kijken, gamen of toch…Lees verder »

soms is het moeilijk je richttijden te halen

Soms is het moeilijk in een training je richttijden te halen. Vooral als je er na je training achter komt dat het 200 meter baantje waar je tempo’s op loopt 25 meter langer blijkt te zijn!Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief