Archive for november, 2009

Weekend update: revanche in Roeselare

30 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Weekend update: revanche in Roeselare

Een week na zijn teleurstellende optreden bij de Warandeloop zocht Gerwin van den Hurk weer een echte cross op in het Belgische Roeselare. Na een week van regen lag er in de Westvlaamse stad genoeg modder om de vervelende nasmaak van de wedstrijd in Tilburg weg te spoelen.Lees verder »

Komende zondag naar Drunen

Komende zondag is er weer een Drunense duinen training gepland. Het vertrek is dit keer om 10 uur op de atletiekbaan en de start van de training is om 10.15 uur bij de Klinkert te Drunen.Lees verder »

Wedstrijdonderdelen vergelijken

Natuurlijk zijn verschillende crossonderdelen niet met elkaar te vergelijken maar toch hebben we gevraagd of jullie de beste prestatie wilden kiezen uit de uitslagen van de Warandecross vorige week. Er is massaal gestemd en het was duidleijk dat we 1 prestatie niet hadden vermeld.Lees verder »

lekker een dropje

Wist u dat: 7 topatleten van PH in staat zijn om binnen 20 minuten een kilo drop op te eten.Lees verder »

Je kunt beter gaan zwemmen

Je kunt beter gaan zwemmen

Vanochtend stond er weer een aquajog-training op het programma. ‘s Ochtends rond half 10 op mijn fiets gesprongen op weg naar het zwembad. Daar aangekomen moet ik er altijd voor zorgen iets minder energiek het zwembad in te springen want dat weten de dames met hun gepermanente kapsels niet zo te waarderen. Dus rustig...Lees verder »

Hoe gaat het met … ? (2)

27 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Hoe gaat het met … ? (2)

Hij liep in oktober nog 2.28 uur op de marathon van Amsterdam. Maar in tegenstelling tot de atleet die hij haasde, Michiel Otten, missen we Alex van der Meer in de recente uitslagen. En dat terwijl onze Wageningse/Spaanse marathonloper eigenlijk toch regelmatig zijn wedstrijdjes meepikt, op de weg of in het veld. De redactie...Lees verder »

Pittige goede race

23 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Pittige goede race

Helemaal op, stuk en met het zuur bijna overal passeerde ik gisteren de finishlijn bij de Warandeloop. Wat een gave, spannende, snelle race was het. Terwijl Machteld direct door kon wandelen na de prijsuitreiking, had ik nog even een dranghekje nodig om bij te komen. Het ging vanaf de eerste meters direct erg hard en tijdens de...Lees verder »

Vreemd voorwerp

Zonder namen te noemen, vernamen we dinsdag op de training dat de pluizenborstel voor sommige atleten een onmisbaar attribuut in de sporttas isLees verder »

3 podiumplaatsen bij de Warandeloop [update]

22 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
3 podiumplaatsen bij de Warandeloop [update]

De internationale Warandeloop leverde drie podiumplaatsen op voor de atleten van Tonnie Dirks en Annet Bezemer. In het Tilburgse bos waren er ereplaatsen weggelegd voor Annelies Homma, Anne van den Hurk en Michiel Otten. Daarnaast vielen er verschillende goede prestaties te noteren. (foto: C. Timmermans)Lees verder »

Zin in Warandeloop!

20 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Zin in Warandeloop!

Terugkijkend op de eerste twee crossen van het seizoen heb ik het gevoel dat ik er goed voorsta met het oog op de Warandeloop zondag. In de eerste cross in Tegelen kon ik lekker scherp lopen totaan de finish. Iets wat me niet altijd in de eerste wedstrijden van het seizoen lukt. Misschien kwam...Lees verder »

Alle ogen gericht op de Warandeloop

18 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Alle ogen gericht op de Warandeloop

Nadat op zaterdag de jeugd (van de regiotrainingen) aan de beurt komen, zijn op zondag 22 november a.s. alle ogen gericht op de sterren van het Nederlandse veldlopen die acte de presence geven in de Warande in Tilburg. Tonnie heeft er talrijke overwinningen op zijn naam staan en zijn pupillen en die van Annet...Lees verder »

Zaterdag 21 november geen training

16 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Komende zaterdag 21 november wordt er geen training gegeven door Tonnie Dirks bij Prins Hendrik in Vught. Er zijn diverse atleten die starten bij de Warandecross in Tilburg en ook Tonnie is hier aanwezig.Lees verder »

2x winst in Helmond

15 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
2x winst in Helmond

Lotte Jacobs en Anne van den Hurk zetten de toon bij de Molenvencross in Helmond. Beide atletes waren ongenaakbaar op het crossparcours bij de atletiekbaan van HAC Helmond. Lotte won de lange cross bij deze thuiswedstrijd en had 3 minuten voorsprong op de concurrentie. Het veld op de korte cross was iets sterker, maar...Lees verder »

Het gaat weer erg hard in Nijmegen

Het gaat weer erg hard in Nijmegen

In de Zevenheuvelenloop kon voor veel atleten prima uitslagen genoteerd worden. De Keizer van de Zevenheuvelen zag weliswaar Sihine naast zich komen qua overwinningen, maar zag ook een ontketende Wesley van der Gouw en podiumplaatsen bij de masters. (foto’s: www.erki.nl, beelden: www.nos.nl)Lees verder »

Het gaat weer erg hard in Nijmegen

Het gaat weer erg hard in Nijmegen

In de Zevenheuvelenloop kon voor veel atleten prima uitslagen genoteerd worden. De Keizer van de Zevenheuvelen zag weliswaar Sihine naast zich komen qua overwinningen, maar zag ook een ontketende Wesley van der Gouw en podiumplaatsen bij de masters.Lees verder »

Krijgen we een tweede keizer?

14 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Krijgen we een tweede keizer?

De Zevenheuvelenloop in Nijmegen gaf Tonnie zijn tweede ‘eretitel’ want naast de Koning van de Cross is Tonnie ook de Keizer van Zevenheuvelen. De cross-specialist kon ook uitstekend uit de voeten op de Nijmeegse heuvels. In 1989, 1990 en 1991 was Tonnie de snelste tijdens de beroemde herfstklassieker. Voor en na deze reeks was er...Lees verder »

Wat is hier gebeurd??

11 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Wat is hier gebeurd??

Veldlopen is alleen voor ECHTE vrouwen en mannen en dan treedt er wel eens een schadegevalletje op. Vertel ons hieronder wat er met deze spikes is gebeurd. Voor de winnaar staat er een emmer eeuwige roem klaar, maar voor wie dat niet genoeg is heeft de redactie van slikjeslim.nl ook nog wel een paar...Lees verder »

Lotte Jacobs wint in Maastricht

10 november 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

De 4,3 kilometer lange cross van de Enci bergloop in Maastricht is ten prooi gevallen aan Lotte Jacobs. De atlete van HAC uit Helmond deed 14.54 min over het geaccidenteerde parcours en was daarmee ruim sneller dan de concurrentie. De atlete stuurde slikjeslim.nl een kort verslag:Lees verder »

De zandbak

Gehoord tijdens de training van zondag in de Drunense duinen: tjonge wat ligt hier veel zand!Lees verder »

Uitstekende prestaties in België

Uitstekende prestaties in België

De meeste (Nederlandse) ogen in België waren gericht op de Nederlandse kampioene cross die haar spikes aan deed om zich te meten met de Belgische topatletes. Miranda Boonstra haalde een uitstekende 8e plaats en zat krap een minuutje achter winnares Belete uit België.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief