Archive for oktober, 2009

Wie heeft Maikel’s Brooks Jack?

Wie heeft Maikel’s Brooks Jack?

Wie of Wie heeft het Brooks jack van Maikel van der Steen meegenomen? Kijk even in je kast of daar een jack maat S in ligt, die voor jou dan waarschijnlijk te klein is. Tonnie heeft namelijk wel een maat M gevonden op de jurytrap bij PH. Die zal je waarschijnlijk beter passen. Stuur Tonnie even...Lees verder »

Trainingsweekend 2010!

Volgend jaar wordt er weer een trainingsweekend georganiseerd voor de atleten uit de trainingsgroepen van Tonnie en Annet. Op 29-30-31 januari gaan we naar Giethmen (Overijsel) om ons voor te bereiden op de 2e helft van het winterseizoen en het NK cross parcours te verkennen. We verblijven in groepsaccomodatie de Schaapskooi/de Potstal op de...Lees verder »

Cross weekend: winst, winst, winst

Cross weekend: winst, winst, winst

Het veldloopseizoen is dit weekeinde echt geopend. Op zaterdag was er natuurlijk de presentatie van Tonnie op Papendal. Daarnaast vielen er dit eerste weekend ook al verschillende overwinningen te noteren in Tilburg en Boxtel.Lees verder »

Op naar de eerste cross

Op naar de eerste cross

Zoals bij de meesten zitten ook voor mij de eerste voorzichtige wintertrainingen er alweer op. Direkt na de rustperiode ging het nog wat stroef met soms een lekkere training die dan steeds steevast werd gevolgd door een minder lekkere training. Ook mijn hamstring was in die beginperiode nog niet helemaal hersteld wat maakte dat het nog allemaal niet...Lees verder »

Trainingsweekend 2010

Trainingsweekend 2010

In 2010 wordt er in het laatste weekend van januari voor alle atleten van Tonnie en Annet een trainingsweekend gehouden op de Archemerberg in Giethmen (bij Ommen) in Overijssel. Als je mee wilt gaan, reserveer deze dagen dan alvast in je agenda. Verdere informatie volgt nog.Lees verder »

Tonnie Dirks: Koning van de Cross

Tonnie Dirks: Koning van de Cross

Op 24 november 2009 geeft Tonnie Dirks een presentatie over zijn ervaringen in het crossen. Tonnie wordt nog altijd gezien als de koning van de cross omdat hij in de sterke jaren 80 en begin jaren 90 bijna onverslaanbaar was op de cross. Zo won hij 7 nationale titels, tal van topwedstrijden en werd...Lees verder »

Gezamelijke crosstraining op Papendal opent nationaal cross-seizoen

Op zaterdag 24 oktober start het cross seizoen bij de Atletiekunie met een gezamenlijke crosstraining op Papendal. De training is bedoeld voor regionale en nationale selecties baan, cross en weg, maar er is nog plek voor liefhebbers en belangstellenden. Programma – 11.30 uur Inloop op Atletiekbaan – 12.00 uur start vanaf de atletiekbaan                  –...Lees verder »

Bart van Aalst is vooral bang voor de wind

Bart van Aalst is vooral bang voor de wind

uit http://www.bndestem.nl/ ATLETIEK – Het is een luxepositie waarin hij verkeert. Dat beseft Bart van Aalst maar al te goed. Bij de tweede marathon die hij loopt in zijn leven, komende zondag in Etten-Leur, mag hij meteen dromen van de winst.Lees verder »

Het afscheid van Anja Smolders

Het afscheid van Anja Smolders

slikjeslim.nl maakte het nieuws over het afscheid van Anja Smolders bekend in de lage landen. Dit werd groot opgepakt door veel kranten en website in België en Nederland. Door de vele reacties heeft Anja op haar website www.anja-smolders.be nog een stukje geplaatst waarin ze nog ingaat op haar vertrek uit de wedstrijdsport. Dit is...Lees verder »

Sterke overwinning van Wouter Timmermans in Hardenberg

Wouter Timmermans is het nieuwe crossseizoen sterk begonnen. Wouter, vanwege zijn studie aan de universiteit Twente tegenwoordig woonachting in Hengelo, reisde op zaterdag 17/10 naar het natuurpark Oldemeijer in Hardenberg in Overijssel om deel te nemen aan de Oldemeijercross over 6 km.Lees verder »

Michiel Otten super in Amsterdam

Michiel Otten super in Amsterdam

De vorm was de laatste tijd erg goed te noemen maar het moet er tijdens de marathon altijd nog uitkomen. Voor Michiel Otten viel de puzzel helemaal op zijn plaats: 2.28.23 uur was zijn eindtijd. Het streven was om ruim onder de 2.30 uur te lopen en dat is dus geheel gelukt. Halverwege kwam...Lees verder »

Bart van Aalst derde op Brabants Kampioenschap 10 km

Bart van Aalst derde op Brabants Kampioenschap 10 km

De 10 kilometer wedstrijd van AV Rucphen gold dit jaar tevens als Brabants Kampioenschap. Bart van Aalst mocht de prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen door de regels die aan het kampioenschap verbonden zijn. Bart finishte overall als zesde met een tijd van 32.31 min.Lees verder »

agenda

18-10 Drunense duinen training 1-11 Presentatie 8-11 Drunense duinen trainingLees verder »

Uitnodiging!

Hierbij worden de atleten uit de trainingsgroepen van Annet en Tonnie bij Prins Hendrik  uitgenodigd voor een evaluatie / presentatie op 1 november. Aansluitend aan de training willen we dan uitleg geven over de verschillende trainingsgroepen over de indeling van de Go Fast groep en als punt 3 zal er iets verteld worden over de...Lees verder »

45000 euro voor Pink Ribon

Anne van den Hurk heeft  euro170 opgehaald voor haar loop van Pink Ribbon. Iedereen bedankt voor de bijdrage namens haar. Lees verder »

Annelies Homma negende in Parijs

Annelies Homma negende in Parijs

Annelies Homma liep op 11 oktober de mega-wedstrijd "20km de Paris". Vanaf de start onder de Eiffeltoren liepen de atleten een ronde door de Franse hoofdstad om weer aan te finishen bij het beroemde bouwwerk. De pupil van Tonnie Dirks wist in dit evenement als 9e vrouw overall te finishen met een tijd van 1.20.07. Lees...Lees verder »

Drunense duinen training

Komende zondag 18 oktober wordt er getraind in de Drunense duinen. Om 10 uur wordt er vertrokken vanaf de atletiekbaan in Vught en om kwart over 10 start de training bij de Klinkert in Drunen.  Het adres voor degene die niet weten waar het is: de klinkert 1 te Drunen.Lees verder »

Wat doe je in een rustperiode?

Wat doe je in een rustperiode?

Voor een aantal atleten zit de rustperiode er weer op. Die atleten hebben vast weer nieuwe Brooks schoenen aangeschaft en staan te trappelen om de trainingen te hervatten. Maar tijdens de rustperiode moet er een volgende keer toch wat meer leven in de brouwerij komen. Iemand een idee? Andere atleten trainen nog flink en slijten zoveel schoenen dat hun...Lees verder »

sponser Anne!

tot komende zondag kan je nog aangeven dat je Anne wilt sponsoren. annevandenhurk@hotmail.comLees verder »

Breaking News over Anja Smolders

Breaking News over Anja Smolders

De Belgische topatlete Anja Smolders heeft op haar website aangekondigd dat zij zal stoppen met topsport (en niet zonder reden). De pupil van Tonnie Dirks won in haar carrière 35 nationale titels, 3 militaire wereldtitels, is Belgisch recordhoudster en schreef ontelbare overwinningen op haar naam. Lees het bericht van Anja’s website hieronder:Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief