Archive for september, 2009

Te koop: Peptiplus

28 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Door een foutieve levering van de leverancier kan je nu bij Tonnie Peptiplus kopen voor euro1,50 per sachet. Het is eenmalig en Op = Op!Lees verder »

Michiel Otten tiende bij Posbankloop [update]

27 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten tiende bij Posbankloop [update]

Michiel Otten liep weer eens in de regio waar hij is opgegroeid, het Gelderland net ten oosten van Arnhem. Daar liep hij de roemruchte Posbankloop, een wegwedstrijd over 15 kilometer door het gelijknamige natuurgebied. De M40 kwam als tiende overall over de meet in Velp met een tijd van 50.26 min.Lees verder »

Bram Kocx wint 5 kilometer wedstrijd

Bram Kocx was bij Zwaluwse Zonzeelloop de snelste op de 5 kilometer.  De junior legde de wedstrijd af in 17.02 min. In het eerste deel van de wedstrijd had Bram nog steun van de lopers op de 10 kilometer afstand, maar in het tweede deel moest hij het alleen opknappen. Daardoor bleef hij net...Lees verder »

Test plaatje

23 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Test plaatje

Lees verder »

Regiotrainingen Mila: info klik hier

21 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Gerwin gaf tijdens de centrale bijeenkomst voor de regiotraining op Papendal het goede voorbeeld: "Dat is wel leuk allemaal, maar zullen we eerst gewoon eens gaan trainen!"Lees verder »

Twee pr’s bij Dam tot Damloop

20 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Twee pr’s bij Dam tot Damloop

De topwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam zorgde voor een tweetal pr’s voor de atleten uit de groep van Tonnie Dirks. En met alleen Marjon de Kok en Wesley van der Gouw aan de start, betekent dat een score van 100%. Marjon laat zien dat haar basisniveau erg goed is en klokte 1.03.41 uur. Wesley...Lees verder »

3 x winst bij stratenlopen

Nu het baanseizoen zo goed als voorbij is richten de meeste atleten zich op de weg voordat het crosswerk weer begint. De atleten van Tonnie en Annet bewezen dat je met een goede basis van de baan ook op het asfalt (of klinkers natuurlijk) goed uit de voeten kan. In Deurne wonnen Maikel van...Lees verder »

Ronald Weevers sluit seizoen af.

Zaterdag 19 september heeft Ronald Weevers zijn zeer succesvolle outdoorseizoen afgesloten in Harderwijk. Nog 1 maal wilde hij de 1500m lopen en deed dat in Harderwijk bij de club waar hij vroeger lid was. Het was een inspiratieloze wedstrijd vond hij achteraf. Tijdens de race kon hij nog redelijk doorlopen maar de laatste 200m...Lees verder »

Masters PH domineren finale competitie

14 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Met 3 teams in de finale van de masterscompetitie en ook nog georganiseerd door de eigen vereniging dat moest natuurlijk wel succes opbrengen. De dames behaalde voor het eerst in de geschiedenis de eerste plaats, het eerste mannen team deed dat voor de 5 keer in 6 jaar tijd en het 2e team kwam...Lees verder »

Super prestatie van Lukas van der Storm op 20 kamp

Zoals eerder gemeld heeft Lukas van der Storm dit weekend deelgenomen aan het WK 20 kamp. Hieronder vind je de updates van dag 1 en 2. Natuurlijk in zeer karakteristieke stijl geschreven door Lukas.Lees verder »

De masterscompetitie finale in Vught bracht veel succes voor Prins Hendrik. Heren en Dames kampioen

De masterscompetitie finale in Vught bracht veel succes voor Prins Hendrik. Heren en Dames kampioenLees verder »

Arena Games en weekend uitslagen

Dit weekend werden de Arena Games georganiseerd bij GAC te Hilversum. Uit de trainingsgroep van Annet Bezemer kwamen er 3 atleten aan de start. Twee op de 800m en 1 op de 400m. Lees verder »

Lukas van der Storm start op de 20 kamp

12 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Dit weekend wordt er een 20 kamp georganiseerd. Voordat ik Lukas van der Storm leerde wist ik niet eens dat het bestond maar dit weekend blijkt het een heus wereldkampioenschap te zijn. Lees hieronder zijn verhaal en natuurlijk is binnenkort te lezen wat zijn resultaat is geworden.Lees verder »

Uitslagen Go Fast atleten Augustus

7 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Het was duidelijk te merken aan de uitslagen dat het vakantietijd was in augustus. Na deelname aan het Nederlands kampioenschap was het daarna even rustig op wedstrijd gebied. Hieronder staan de uitslagen van de Go Fast atletenLees verder »

Weekend uitslagen

Stratenloop BerghemBehalve in Utrecht werd er vrijdagavond ook gelopen in Berghem. Hier werd de 25e “de 10 van Berghem” georganiseerd. In Berghem geen regen, wel veel wind, stoepjes en bochten. Er werd hier o.a. een 5k en 10k gelopen. Tijden van stratenlopen vergelijken is altijd al lastig omdat de parcoursen nogal verschillend kunnen zijn....Lees verder »

Record en medaille bij NK 10 kilometer

6 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Record en medaille bij NK 10 kilometer

Voor het eerst sinds de instelling in 2005 vond de NK 10 kilometer (op de weg) plaats buiten Schoorl, van de winter naar de herfst, van het dorp naar de stad. De plaats van handeling was dit keer Tilburg waar het NK was opgenomen in het programma van de Tilburg Ten Miles. Grote verrassingen waren dit...Lees verder »

Herfst in Utrecht tijdens Utrack meeting

5 september 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Lucas van der Storm startte vorige week bijna en in Apeldoorn en in Zwolle. Zijn woorden na de race waren: Slechter weer als dit weekend kan het volgende week niet zijn in Utrecht. Maar wat bleek gisteravond in Utrecht: Het kon toch. Er werd toch wel goed gelopen.Lees verder »

Zondag 13 sept finale Masters in Vught

Zondag 13 september is de finale van de competitie voor masters in Vught. Prins Hendrik heeft 2 heren teams en 1 dames team. De start van de wedstrijden is om 12 uur.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief