Archive for augustus, 2009

PR voor Maikel: weekenduitslagen

31 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Het seizoen loopt ten einde, maar Maikel van der Steen wist in Breda zijn persoonlijke record op de 3000 meter nog flink aan te scherpen. De junior van AV LGD liep naar een tijd van 8.38.01 min.  Ook elders kwamen nog atleten uit onze groep in actie.Lees verder »

Lucas van der storm loopt solorace in Zwolle

Vrijdagavond wilde Lucas van der Storm graag zijn vorm testen in Apeldoorn, helaas werd de wedstrijd op het laatste moment afgelast vanwege noodweer. Gelukkig kon hij zaterdag alsnog startten in Zwole. Zie hieronder zijn verslag.Lees verder »

Ervaring rijker na tripje Duitsland

29 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Ervaring rijker na tripje Duitsland

Samen met Ryan Shields, een Jamaicaanse sprinter die in de zomer in NL verblijft, vertrok ik afgelopen dinsdag naar Duitsland waar we een dag later in actie zouden komen op de 14e Sparkasse Leichtatletikmeeting. In deze wedstrijd nam de wereldkampioene speerwerpen, Steffi Nerius, afscheid van haar topsportcarriere. Mijn eigen race was redelijk, maar heb vooral ervaring...Lees verder »

Groeten uit Goteborg

25 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Nu mijn reis hier in Zweden bijna ten einde loopt vond ik dat het hoog tijd werd dat ik eens een bezoek zou brengen aan een echt atletiekstadion, nl het Ullevi stadion in Goteborg. Een prachtig atletiekstadion midden in Goteborg. Nadat ik een vriendelijke zweed had aangesproken was hij bereid om een deur te...Lees verder »

Groeten uit Goteborg

Nu mijn reis hier in Zweden bijna ten einde loopt vond ik dat het hoog tijd werd dat ik eens een bezoek zou brengen aan een echt atletiekstadion, nl het Ullevi stadion in Goteborg. Een prachtig atletiekstadion midden in Goteborg. Nadat ik een vriendelijke zweed had aangesproken was hij bereid om een deur te...Lees verder »

Winst in Hollandscheveld

24 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Winst in Hollandscheveld

In Hollandscheveld won Pauline Claessen een wedstrijd over 5 kilometer. De atlete van Nijmegen Atletiek kende wel wat tegenstand maar die bleek niet tegen haar opgewassen. Bij de finish gaf de klok 17.47 aan. Lees hieronder Pauline’s verslagLees verder »

Alex tweede in Spanje

17 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Alex tweede in Spanje

Alex van der Meer liep in Spanje een wedstrijd in de buurt van de Middellandse Zee. De Wageningse marathonloper was op familiebezoek en probeerde voor de derde keer deze wedstrijd te winnen. Na 8 kilometer lag er echter geen gouden plak voor hem klaar, want weer was iemand hem te snel af. Voor de...Lees verder »

Hilgeholt 25e op WK 5 kamp

Bij het wereldkampioenschap moderne vijfkamp heeft Kelvin Hilgeholt een 25e plaats gehaald. Op de Olympische meerkamp over de onderdelen schermen, zwemen, paardrijden, lopen en schieten behaalde hij 5732 punten. Daarmee kwam hij niet in de buurt van zijn Nederlandse record van meer dan 6000 punten, dat hij eerder deze zomer vestigde.Lees verder »

Kelvin Hilgeholt naar WK finale

14 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Kelvin Hilgeholt naar WK finale

Met alle ogen gericht op Berlijn vindt deze week in Londen nog een WK plaats, namelijk die van de Olympische Moderne Vijfkamp. Kelvin Hilgeholt wist zich in zijn halve finale bij de beste 4 te plaatsen en mag in de finale met 35 andere deelnemers strijden om het goud.Lees verder »

Pauline wint in Emmen

12 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Pauline wint in Emmen

De Gouden Pijl in Emmen is een van de best bezette wielercriteriums van Nederland. Dit jaar stonden o.a. Contador en de broertjes Schleck aan de start. Na de wielerkoersen voor dames, elite/beloften en junioren en voordat de profrenners hun rondjes zouden fietsen, stond er dit jaar nog een hardloopwedstrijd op het programma over een...Lees verder »

Ingrid vijfde in Amsterdam

10 augustus 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Ingrid vijfde in Amsterdam

Een week na de Nederlands kampioenschappen stond er opnieuw een wedstrijd geprogrammeerd in het Olympische stadion in Amsterdam: de Amsterdam Open. Deze wedstrijd maakt deel uit van het EAP-circuit en kende derhalve een goede internationale bezetting. Ingrid Grutters startte op de 800 meter. Achter de snel startende haas, liet Ingrid na 250 meter het groepje...Lees verder »

Vorm is er wel, snelle mannen niet

Vorm is er wel, snelle mannen niet

Omdat ik op de NK niet zo veel geleden had met mijn 1500-race, samen met Annet besloten om vrijdagavond in Utrecht te starten tussen de mannen op de 800 meter. Ik was wat onzeker over mijn vorm; de NK had me nu niet echt een goed gevoel gegeven en van de week voelde ik me...Lees verder »

Rappe tijden in Utrecht

Rappe tijden in Utrecht

De augustus-editie van de Trackmeetings-serie in Utrecht leverde een aantal snelle tijden op voor de pupillen van Tonnie en Annet. Annelies Homma verbeterde haar beste seizoensprestatie op de 3000 meter en Anne van den Hurk was veruit de snelste vrouw in het veld op de 800 meter.Lees verder »

Inschrijving NK 10 km sluit zaterdag 8-8!

Op zaterdag 8 augustus sluit de inschrijving voor het NK 10 kilometer. De wedstrijd vindt plaats op 6 september in Tilburg. Na-inschrijving is niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent! Inschrijven kan op www.tilburgtenmiles.nlLees verder »

Brons op NK

Brons op NK

De insteek was (minimaal) zilver, maar het werd helaas brons afgelopen zondag, tijdens de 1500 meter, op het NK in Amsterdam. Dat ik het in de eindsprint nipt moest afleggen tegen Marije te Raa was jammer, maar ik heb geknokt op die laatste meters voor wat ik waard was en dat moet je het...Lees verder »

[NK Atletiek] Drie maal brons op NK Atletiek

[NK Atletiek] Drie maal brons op NK Atletiek

Het NK Atletiek in Amsterdam leverde op zondag drie bronzen medailles op voor de atleten van Tonnie en Annet. Omdat Anne van den Hurk (1500 meter) al regelmatig op het podium stond was haar podiumplaats enigszins ingecalculeerd, maar de bronzen medailles voor Nout Jansen (1500 meter) en Gerwin van den Hurk (3000 meter steeple) waren verrassend...Lees verder »

[NK Atletiek] Twee finale plaatsen op eerste dag NK Atletiek

[NK Atletiek] Twee finale plaatsen op eerste dag NK Atletiek

Geen verrassingen op de eerste dag van het NK Atletiek in Amsterdam voor de atleten uit de groep van Tonnie en Annet. Zowel Nout Jansen (4e in de 2e serie in 3.53.49min) en Ingrid Grutters (2e in de 2e serie met 2.14.42min ) plaatsten zich voor de finale op zondag. Jelle Kemper kon het als verwacht niet bolwerken. Zijn...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief