Archive for juli, 2009

Lucas vd Storm pakt winst in Heiloo

Vanvond reisde Lucas van de Storm naar Heiloo om daar een 1000m te lopen. Hij pakte de winst (en dat in het TDR gebied) op de 1000m met een zeer snelle tijd: 2.34.38m. Hij pakte na de start gelijk een snel tempo op en dit werd door de andere atleten gevolgd. 1 atleet nam al...Lees verder »

Dochter voor Ronald Bassa

De vrouw van Ronald Bassa is bevallen van een dochter. Haar naam is Anouk. Van harte gefeliciteerd!Lees verder »

Irene 3e op 800m

Irene van Lieshout is gisteren 3e geworden op de 800m. in een tijd van: 2.17.93. In baan 6 ging ze hard van start in een tijd van 31 a 32 seconden op de 200m.  Achteraf te hard want hierdoor verzuurde ze al na 300m. en ging de rest dus niet goed meer. Vanessa Philbert...Lees verder »

[NK Atletiek] Steeple: rookie vs. ervaring

[NK Atletiek] Steeple: rookie vs. ervaring

De 3000 meter steeplechase wordt dit jaar een bijzonder nummer. Prins Hendrik levert zowel de meest als de minst ervaren deelnemer. Noël Keijsers is meervoudig medaillewinnaar, Gerwin van den Hurk heeft slechts 1 steeplewedstrijd achter zijn naam. Ook verschijnt Wageninger Jan Roos aan de start.Lees verder »

[NK Atletiek] Verrassingen zijn er altijd op de 1500 meter

[NK Atletiek] Verrassingen zijn er altijd op de 1500 meter

Een van de meeste onberekenbare nummers bij de NK Atletiek is traditiegetrouw de 1500 meter bij de mannen. De verrassende overwinning van PH-atleet Wouter Timmer in Tilburg, voor toppers als Koers en Liefers, is bij de meeste atleten wel bekend. Toen werd nog gelopen in series op tijd. Toch kunnen ook nu verrassingen voorkomen.Lees verder »

[NK Atletiek] 1500 meter: tegenstand voor Anne

[NK Atletiek] 1500 meter: tegenstand voor Anne

Op de NK Atletiek in Amsterdam zal de 1500 meter voor vrouwen een van de sterkst bezette nummers worden. Er doet namelijk 1 WK-gangers mee aan de metrische mijl die op de 6e plaats op de allertijdenlijst staat (topfavoriete Kuijken start op de 800 meter). Voeg daar ook nog een EK-indoor deelneemster aan toe en twee atletes die...Lees verder »

[NK Atletiek] 800 meter vrouwen: op naar de finale

[NK Atletiek] 800 meter vrouwen: op naar de finale

Twee atletes van Prins Hendrik starten op de 800 meter: Juanee Cilliers staat met haar tijd als 2e op de startlijst en Ingrid Grutters 8e. Dit betekent dat beide atletes een aanmerkelijke kans hebben om, na de series op zaterdagmiddag, wederom aan te treden op zondag in de finale.Lees verder »

Irene wint op Aruba (update: verslag)

Irene wint op Aruba (update: verslag)

 Irene van Lieshout heeft haar eerste wedstrijd tijdens de Koninkrijk spelen op Aruba gewonnen. Ze liep gisteren de 1500m en ze finishte in 4.46m. Juul Lavrijsen pakte namens Nederland de 2e plaats met 4.49m. lees hieronder het verslag van Irene.Lees verder »

[NK Atletiek] Interview Anne en Annet

[NK Atletiek] Interview Anne en Annet

Op de website LosseVeter staat een interview met Anne van den Hurk en Annet Bezemer. Zij hebben het over de race die Anne liep tegen de Olympisch kampioene Pamela Jelimo en blikken vooruit op het NK.Lees verder »

[NK Atletiek] Voorbeschouwingen en interviews

Met het NK Atletiek in aantocht besteedt slikjeslim.nl extra aandacht aan dit tweedaags evenement met voorbeschouwingen en interviews met deelnemers. Let op de items met de speciale tag.Lees verder »

Overtuigende 800’s in Brasschaat

De Flanderscup meeting in Brasschaat is een wedstrijd met internationale allure. De atleten van Annet en Tonnie moesten daarom deelnemen in het naprogramma van de wedstrijd op 26 juli. Daar lieten zij zich niet onbetuigd met een pr voor Jeroen Engels, 1.57.28 min en een prima 2.11.67 min voor Ingrid Grutters.Lees verder »

Irene op Aruba

Irene op Aruba

Haar goede prestaties eerder dit seizoen bezorgde Irene van Lieshout een ticket naar de Koninkrijksspelen op Aruba. Dit is een soort van mini olympiade voor B-junioren uit de verschillende delen van ons Koninkrijk. Irene neemt het op tegen atleten uit Aruba en de Nederlandse Antillen. Lees hieronder haar verslag.Lees verder »

Winst voor Esther Albers bij 10 km Hazenakkerloop

Esther Albers heeft gisteren in haar woonplaats Oss de 10 km op haar naam geschreven. Wat begon als een goede training eindigde in een wedstrijd met als resultaat een 1e plaats. Esther begon zeer behouden en kwam steeds meer in haar ritme. De laatste 2,5 km kon Esther nog  flink versnellen en naar de...Lees verder »

Ingrid Grutters benadert PR in Gent

Ingrid Grutters benadert PR in Gent

Tijdens de Gentse Feesten Meeting afgelopen dinsdag heeft Ingrid Grutters goede zaken gedaan in de B-reeks van de 800 meter. In een goed opgebouwde race rukte ze in de laatste 100 meter op van plaats 9 naar plaats 7. Ze zag de chrono stoppen op 2.10.62, slechts 4/100 boven haar PR dat ze vorig jaar in...Lees verder »

[EJOF] Marlin’s zenuwen slaan toe

[EJOF] Marlin’s zenuwen slaan toe

Marlin is als 10e en laatste geëindigd bij de EJOF in Tampere. De atlete van De Keien kwam met haar tijd van 10.29.22 min niet eens in de buurt van haar pr, dat ze liep bij de Harry Schulting Games. Marlin was hevig teleurgesteld met haar prestatie. De aanwezigheid van Tonnie kon het noodlot...Lees verder »

[EJOF] Tonnie doet verslag

[EJOF] Tonnie doet verslag

Tonnie Dirks is de EJOF-ploeg achterna gereisd om in Tampere, Finland, de prestatie van Marlin van Hal te bekijken. Natuurlijk doet de trainer uitgebreid verslag op zijn website. Hierbij de foto van de bijna volledige EJOF-atletiekploeg, lees hieronder waarom het zo hard zoeken is naar Marlin op deze foto (daar staat ook een iets groter exemplaar).Lees verder »

Sportverslag WK deelname John Peterse

John Peterse heeft van 6 Tm 13 juli deelgenomen aan de Global Games in Liberec Tsjechië hier waren in onder gebracht de Wereldkampioenschappen van 7 sporten. John is als atleet gestart op zijn onderdelen 800 en 1500 meter.Lees verder »

Toprace inspireert!

Toprace inspireert!

Dat ik een startplaatsje kreeg, gisteravond in het hoofdprogramma op de 800 meter in Heusden, was wel een beetje een droom die uitkwam. Totaal onverwacht belde Honore Hoedt vorige week met de vraag of ik interesse had om in het internationale veld te starten. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, zo’n kans krijg...Lees verder »

Drama in Heusden

De Nacht van de Atletiek in Heusden eindigde in een drama voor Miranda Boonstra. De atlete van Nijmegen Atletiek verstapte zich bij een landing na een steeplebalk en brak daarmee een middenvoetsbeentje. Dit brengt haar WK deelname volgende maand ernstig in gevaar. Anne van den Hurk liet zien dat ze mee kon in het...Lees verder »

Alle ogen gericht op Heusden

Alle ogen gericht op Heusden

De Nacht van de Atletiek in het Belgische Heusden is voor veel Nederlandse atleten een van de belangrijkste wedstrijden in het seizoen. Ook voor de atleten van Annet en Tonnie is deze Europese topwedstrijd een hoogtepunt in het seizoen, in het bijzonder voor Anne van den Hurk. De atlete uit Best heeft een invitatie...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief