Archive for juni, 2009

Breaking News over Marlin en Irene

Breaking News over Marlin en Irene

zojuist is bekend geworden dat Marlin van Hal op 21 juli uit mag komen tijdens de EJOF te Finland. Dit is een wedstrijd voor 16 en 17 jarigen die dit jaar gehouden wordt in Tampere te Finland. Marlin zal starten op de 3000m. Irene van Lieshout mag uitkomen tijdens de Koninkrijkspelen. Deze worden gehouden...Lees verder »

Milan in top tien bij het NKJ

Milan in top tien bij het NKJ

 Voor het eerst nam B-junior MIlan Stawicki deel aan een NK. Samen met dertien A-junioren stond hij in Emmeloord aan de start van zijn favoriete afstand: de 5000 meter. Over de rangschikking maakte hij zich vooraf geen illusies: hij was met de veertiende tijd toegelaten. Het doel was vooral om eens te ervaren hoe...Lees verder »

Bart van Aalst vierde in Roosendaal

Bart van Aalst vierde in Roosendaal

De zomerklassieker op de weg in West-Brabant is de halve marathon van Roosendaal, met ongeveer 2500 deelnemers en erg veel publiek. Bart van Aalst revancheerde zich voor zijn DNF in 2008 met een vierde plaats overall en een tijd van 1.14.44 uur in zijn woonplaats. Lees verder »

Net naast medailles bij NK junioren [update]

Net naast medailles bij NK junioren [update]

De tweede en de derde dag van het NK junioren hebben geen extra medailles opgeleverd voor de atleten van Tonnie Dirks. Op zaterdag kwam Olaf van den Bergh van AV Marvel uit Boxtel tot een vijfde plaats op de 800 meter. Hij verbeterde zijn tijd van vrijdag tot 2.00.26, maar slechts een pr (1.58)...Lees verder »

5000 meter PR voor Robert van Boxtel

Op de atletiekbaan van Steenbergen werd de derde ronde in de masterscompetitie gehouden. Op de baan van Diomedon verbeterde Robert van Boxtel zijn pr tot 16.44.99 min, goed voor een derde plaats. De Bosschenaar werd gehaasd door Michiel Otten die daags na de Keienmeeting 16.44.75 min noteerde.Lees verder »

Snelle tijden op Udens Mondo [update]

Snelle tijden op Udens Mondo [update]

De Keienmeeting in Uden leverde snelle tijden op voor de atleten van Tonnie Dirks. Vooral op de 1500 meters werd er hard gelopen. In de vrouwen reeks liep Anne van den Hurk naar 4.17.79 min. Daarmee werd de atlete uit Best zesde overall en tweede Nederlandse.Lees verder »

Twee podiumplaatsen op NK junioren

Bij het NK junioren in Emmeloord zijn de b-junioren Irene van Lieshout en Marlin van Hal respectievelijk derde en tweede geworden op de 3000 meter. De meiden van De Keien deden met in de race met de A-junioren. Winnares werd A-juniore Rachel Klamer uit Twente.Lees verder »

Spannende wedstrijden dit weekend

Spannende wedstrijden dit weekend

Er staan dit weekeinde verschillende spannende wedstrijden op het programma. Vier junioren gaan naar Emmeloord voor het Nederlands junioren kampioenschap. Daarnaast is er natuurlijk de Keienmeeting in Uden, waar de atleten van erelid Tonnie Dirks (en natuurlijk Annet Bezemer) niet mogen ontbreken. Verder wordt er ook nog gelopen op de weg.Lees verder »

Wie is Wie (9)

Wie is Wie (9)

Het is een hele eer om deze wie is wie te schrijven. Mijn naam is Frans Giebels en ben 22 jaar, woon in Olland gem.St.Oedenrode en studeer inTilburg op de lerarenopleiding in het tweede jaar voor docent geschiedenis. Lees verder »

Kelvin Hilgeholt verbetert Nederlands record

Kelvin Hilgeholt verbetert Nederlands record

Kelvin Hilgeholt heeft afgelopen weekeinde het Nederland record Olympische Moderne Vijfkamp gebroken. Hij schroefde het oude record van André van Kesteren uit 1992 van 5.484 op naar 6.264 wedstrijdpunten.Lees verder »

PH steunt op lange afstandlopers (competitie 1e/2e/3e divisie))

PH steunt op lange afstandlopers  (competitie 1e/2e/3e divisie))

Eens te meer is gebleken dat Prins Hendrik in de competitie vooral steunt op de  prestaties van de lange afstandlopers. De ploeg ging naar het Noord-hollandse Krommenie en daar kon nipt een plaats worden afgedwongen voor de promotiewedstrijd in het naseizoen. De meest in het oogspringende prestatie was de tweede plaats van Tim van den Berg...Lees verder »

Podium voor Anja Smolders in Rijsbergen

Het gebrek aan echte vorm weerhield Anja Smolders er niet van om naar een podium plaats te lopen in Rijsbergen. Daar werd de sterke internationaal bezette St. Bavoloop over 10 kilometer georganiseerd. De Belgische atlete traint niet meer zo hard als weleer en dat zorgde ervoor dat haar tijd stil stond op 37.04 min....Lees verder »

Marjon de Kok wint op thuis parcours

Marjon de Kok wint op thuis parcours

Marjon liep op woensdag 17 juni een statenloop in Gilze. Behalve dat ze de winst bij de dames pakte liep zij ook een nieuw PR op de 5 km.Lees verder »

9e tijd ooit op 400m

De 53.61s die Bert van Lith liep op de 400m tijdens het NK masters is de 9e tijd ooit gelopen in Nederland bij de mannen 45+.Lees verder »

Loop voor Todos!

Loop voor Todos!

Todos, toekomst door sport, zet zich in voor kinderen uit Braziliaanse sloppenwijken. Door deze kinderen te laten sporten hebben ze niet alleen plezier maar leren ze ook samenwerken, doorzetten en op zichzelf vertrouwen! Vaardigheden die hen op weg helpen naar een betere plek in de maatschappij, bijvoorbeeld als surf- of sportinstructeur. Wij geloven in...Lees verder »

PR-modus!

PR-modus!

Ik voelde al een paar weken dat het met de benen wel goed zat, en ik ben natuurlijk erg blij dat het er afgelopen weekend in Utrecht uitkwam (Jelle onwijs bedankt voor het uitstekende haaswerk, Cor bedankt voor je bewakingswerk ). Heerlijk om die oude tijd uit 2006 (4.17.7) weg te kunnen strepen! Met 4.14.12...Lees verder »

Karin Schelle wint Ladiesrun Rotterdam

Karin Schelle wint Ladiesrun Rotterdam

De Ladiesrun in Rotterdam kende afgelopen zondag de derde editie. Het evenement was een groot succes met 4000 deelneemsters op de 5 en 10 km wedstrijden en vele toeschouwers langs het parcours en bij de finish op de Wilhelminakade. Karin Schelle wist de 5 km op haar naam te schrijven in een tijd van...Lees verder »

Matige tijden bij het NK 10.000

Matige tijden bij het NK 10.000

Het WR festival in Utrecht was op 14 juni het toneel van het NK 10.000 meter. Van de startende PH-ers haalde alleen Alex van der Meer de finish. Na een felle start, achter in de grote groep, moest Alex het deelnemersveld laten gaan. Op eigen tempo kwam de atleet uit Wageningen nog tot 32.18.23...Lees verder »

Bram Kocx verbeterd PR.

Bram Kocx vertrok dit weekend naar Helmond voor een 3000m. Hij verbaasde ook zichzelf met een nieuw PR op deze afstand.Lees verder »

Maikel breekt sleutelbeen

Maikel van Steen heeft vorige week zijn sleutelbeen gebroken. Hij is hierdoor enkele weken uitgeschakeld. We wensen hem een spoedig herstel.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief