Archive for mei, 2009

Jelle Kemper duikt onder de 4 minuten

5 Atleten reden vanavond naar Duffel in Belgie om daar deel te nemen aan de avond instuif. De technische staf bestond vandaag uit Tonnie en Annet dus dat moest wel goede resultaten opleveren.Lees verder »

Superprestatie Miranda Boonstra: beelden! van WK limiet en NR!

Superprestatie Miranda Boonstra: beelden! van WK limiet en NR!

Zojuist heeft Miranda Boonstra een supertijd gelopen op de 3000meter steeple te Nijmegen. Zij ging op weg om een tijd onder de 9.40m te lopen zodat zij zich zou plaatsen voor de Wereldkampioenschappen in het najaar in Berlijn. Na een fantastische race finishte ze in 9.38.40 min. Deze tijd betekende dat zij ook een...Lees verder »

Milan doet het (ondanks het) weer!

Milan startte gisteravond op de instuif bij de Keien in Uden. Het was slecht weer en koud maar desondanks kwam hij tot een goede prestatie. Lees verder hieronder ook met een kleine correctie tav het artikel in De Stem.Lees verder »

Hoe gaat het met………? (1)

Hoe gaat het met………? (1)

Over het algemeen genieten we erg van onze sport, maar helaas hebben we soms ook te maken met blessures of met verhuizingen naar elders. Vooral vanwege blessures zijn mensen opeens een tijd lang afwezig. Vandaag starten we met een nieuwe rubriek: Hoe gaat het met….? en proberen we iemand aan het woord te laten die we...Lees verder »

Zondag natuurlijk trainen

Komende zondag 1ste pinksterdag is er natuurlijk gewoon om 10 uur een training in Vught.Lees verder »

De ambities van Milan

De ambities van Milan

In BN/DeStem staat vandaag een artikel over Milan Stawicki en zijn ambities. ‘Over twee jaar wil ik het NK winnen’ ATLETIEK – Een tafel vol trofeeën en medailles in de huiskamer verraden zijn talent. Naar eigen zeggen heeft Milan Stawicki (16) uit Alphen in de acht jaar dat hij hardloopt al zo’n 65 podiumplaatsen...Lees verder »

De kop is er af-weblog

De kop is er af-weblog

De eerste week wedstrijden zit er alweer op en ik heb aan alle afstanden (400-800-1500) al mogen proeven. Vorige week zondag in Den Haag op het NK clubteams ging het verrassend goed op de 1500 meter. Na een langzaam eerste stuk, knokten Marije en ik in de laatste ronde (in ongeveer 60 sec) om de...Lees verder »

Tonnie afwezig

Tonnie verzorgt komende dinsdag twee clinics in Wageningen. De trainingen in Vught zullen gegeven worden door Bert.Lees verder »

Go Fast team wint Vestingloop

Go Fast team wint Vestingloop

Het Go Fast team wat gesponsord wordt door Brooks en Runnersworld Den Bosch won vandaag de Vestingloop in Den Bosch. Rik van Laarhoven, Cor Datema, Michiel Otten en Karen Wijlaars vormden het succesvolle team, dat de hoogste tree op het podium mocht beklimmen. Lees verder »

Baancircuitwedstrijd Hoorn [update: videobeelden]

Op de tweede wedstrijd van het Nationaal baancircuit op zaterdag 23 mei in Hoorn kwamen Ingrid Grutters en Anne van den Hurk in actie op de 800 meter. De omstandigheden waren goed; lichte wind en een temperatuur van rond de 22 graden. Anne voelde al in het begin van de wedstrijd dat het haar...Lees verder »

300000 bezoekers

Tonnie van harte gefeliciteerd vanmiddag trok jouw Go Fast zijn 300000ste (driehonderdduizend) bezoeker. Maart 2008 ging deze site in de lucht en nu mei 2009 is dit ongelooflijke grote aantal behaald.Lees verder »

EJOF-limiet voor Marlin en Irene bij HSG in Vught

EJOF-limiet voor Marlin en Irene bij HSG in Vught

Op Hemelvaartdag werd de Harry Schulting Games georganiseerd door Prins Hendrik. Uit de groep Go Fast kwamen natuurlijk erg veel atleten aan de start op hun thuisbaan in Vught. Hoogtepunt op loopgebied voor de groep was het behalen van de limiet voor het Europese Jeugd Olympisch Festival (EK voor b-jun) door Marlin van Hal...Lees verder »

NK Masters

23 mei is de uiterlijke inschrijfdatum voor het NK Masters.Lees verder »

Prima rentree van Annelies Homma

Voor de tweede damesploeg van Prins Hendrik werd Annelies Homma gevraagd de 3000 meter in de 2e divisie voor haar rekening te nemen. Met haar 11.30.80 min en een vijfde plaats was de atlete uit Roosendaal tevreden over haar optreden op de atletiekbaan van Ede.Lees verder »

Zilver voor PH-dames op NK Teams

Zilver voor PH-dames op NK Teams

Het damesteam van PH is gisteren op het NK clubteams in Den Haag tweede geworden achter Rotterdam atletiek. Het was voor de eerste keer dat de dames op het podium stonden en dit werd dan ook enthousiast gevierd. Marjon de Kok, Ingrid Grutters, Juanee Cilliers, Karin Schelle en Anne van den Hurk droegen hierin als mila-loopsters...Lees verder »

1e competitieploeg PH goed in Zwolle

1e competitieploeg PH  goed in Zwolle

Gistermiddag werden in het winderige Zwolle door de atleten van Tonnie de nodige punten behaald tijdens de 2e competitie wedstrijd mannen en vrouwen 1e divisie.Lees verder »

Milan brabants jeugdkampioen

Milan brabants jeugdkampioen

Tijdens de Kaatsheuvelse Pleinloop werd op 17 mei het officieuze Brabants kampioenschap vijf kilometer op de weg gelopen. Officeus, omdat er nog geen NK-variant op deze afstand op de weg bestaat. De Brabantse titelstrijd bleek een aantal puike atleten te trekken.Lees verder »

Bert van Lith snel in Uden

Bert van Lith snel in Uden

De tweede mannen seniorenploeg van Prins Hendrik toog vandaag voor de competitiewedstrijd in de derde klasse naar Uden. Robert jan Jansen vloog vandaag over 5.55m heen, hij kwam in aanmerking voor de dagprijs, de ploeg behaalde de 1ste plaats. Ronald Weevers won natuurlijk zijn 1500m Bert van Lith was rap op de 400m.Lees verder »

Anne op stage met de Atletiekunie

Anne op stage met de Atletiekunie

In het Eindhovens Dagblad schreef onze lopende journalist Lukas een aantal artikelen over de avonturen van de Nederlandse atleten in Monte Gordo (Portugal). Hieronder staat het leukste artikel uit de serie, over onze eigen Anne!Lees verder »

Miranda wint grand prix in Brazilië

Miranda wint grand prix in Brazilië

Miranda Boonstra won afgelopen weekend een grand prix wedstrijd in Fortaleza, Brazilië. Door de hoge temperaturen kwam de Nederlandse recordhoudster in haar eerste steeple van het seizoen niet verder dan 10.03.79 min. Op haar wedstrijd staat het volgende verslag.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief