Archive for april, 2009

Duurlopen in Portugal

Lukas trainde met Nederlandse topatletes in Portugal: Duurloopjes. Een echte afstandsloper schijnt ervan te houden. Ik probeer dat ook, maar voorlopig blijft het bij een haat-liefdeverhouding. Af en toe zitten er van die dagen tussen dat ik werkelijk het idee heb dat het ooit nog goed komt met mijn basisduurvermogen. Dat ik zelfs iets harder...Lees verder »

Alex van der Meer “2.30.24” in Hamburg

Alex van der Meer “2.30.24”  in Hamburg

Op verzoek van de Spaanse atlete Alessandra Aguilar trad Alex van der Meer aan als haas bij de marathon in het Duitse Hamburg. Het doel van de Spaanse atete was in beginsel het Spaanse record van 2.26 uur, maar al in het begin werd dit schema aan de kant gezet. Alex met Aguilar (van FC...Lees verder »

En wat gebeurt er in Portugal?

En wat gebeurt er in Portugal?

Ingrid slaapt als ze niet traint of eet en Karen, Wesley en Esther werken zich momenteel nogal in het zweet aan de rand van het zwembad. Het laat zich dus raden wie zich aan het reisverslag mag wagen… juist ja. Lukas van der Storm geeft een kort verslag over de belevenissen in Portugal.Lees verder »

Op naar Portugal-weblog

Het is een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar geen nieuws kan in dit geval opgepakt worden als goed nieuws. De trainingen gaan prima. Aanstaande zaterdag vertrek ik, samen met Sabine vd Reyt, voor ruim twee weken op stage naar Monte Gordo. We sluiten ons daar aan bij de...Lees verder »

Verschillende overwinningen tijdens competitiewedstrijden

Verschillende overwinningen tijdens competitiewedstrijden

Na een korte vakantiepauze voor de redactie en met de eerste ronde van de competitie is ook weer aangevangen met het baanseizoen. Terwijl nog verschillende stages gepland staan, bonden een flink aantal atleten hun spikes onder voor een eerste vormtest op het tartan. Een rondje langs de verschillende banen.Lees verder »

Pauline Claessen derde in Hoogeveen

Terwijl de meeste atleten deelnamen aan de competitie startte Pauline Claessen tijdens de Hoogeveense Cascadeloop. Bij deze stratenloop over 5 engelse mijlen (ruim 8 km) liep de atlete van Nijmegen Atletiek naar een tijd van 30.17min . Dat was goed voor een derde plaats op 1.40 min achterstand van de nummer 1 Andrea Deelstra.Lees verder »

Wel trainen

Dinsdag 5 mei is er gewoon training zowel om half 6 als om 7 uur.Lees verder »

Michiel Otten als 1ste binnen namens PH.

Michiel Otten als 1ste binnen namens PH.

Michiel Otten meldde zich als eerste atleet aan de finish namens Prins Hendrik tijdens de marathon van Rotterdam.. Robert van Boxtel en Rob Bravenboer liepen allebei een nieuw PR en helaas moest Raymon van den Berg de wedstrijd beeindigen vanwege maagklachten.Lees verder »

Esther Albers 5e bij 5km Drutenloop

Zondag 5 april werd de 5e Drutenloop gehouden. Esther Albers vond het leuk om eens een wegwedstrijd te doen en had zich ingeschreven voor de 5 km. Het bleek achteraf een goede test wedstrijd te zijn.!Lees verder »

73 seconden pr voor Frans Giebels

Frans Giebels liep in Reusel een uitstekend nieuw pr op de 10 kilometer. De loper uit St. Oedenrode liet de klok stil staan op 34.45 min. Zijn oude pr was 35.58 min en daarmee snoepte hij 73 seconden af van zijn pr. Deze tijd was goed voor een elfde plaats op het snelle parcours...Lees verder »

Marathon nieuwtje 4

voor het weer tijdens marathon kan je kijken op www.buienradar.nl en dan kiezen voor RotterdamLees verder »

Mannen in vorm naar Rotterdam

Mannen in vorm naar Rotterdam

Op 5 april starten verschillende atleten uit de groep van Tonnie Dirks bij de marathon van Rotterdam. Blikvanger is Raymon van den Berg die op papier als de derde Nederlander op de startlijst staat. Hij vertrekt met Thijs Feuth (AC Tion, 142 op foto) op pr-schema. In Eindhoven waren Raymon en Thijs respectievelijk de...Lees verder »

marathon nieuwtje 3

1981 was het jaar dat de marathon van Rotterdam voor het eerst werd gehouden.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief