Archive for maart, 2009

Raymon van den Berg geblesseerd

Raymon van den Berg geblesseerd

Vanavond heeft Raymon van den Berg een lichte hamstring blessure opgelopen. Tijdens een van zijn laatste tempo’s die hij liep gebeurde het. Direct is hij bij de fysiotherapeute van de club geweest en die constateerde een licht scheurtje. Er moet een klein wondertje gebeuren wil hij komende zondag kunnen starten. Wordt vervolgd maar we...Lees verder »

Marathon nieuwtje 2

Er doen maar liefst 21000 mensen mee aan de marathon van komende zondag.Lees verder »

Marathon nieuwtje 1.

De starttijd van de marathon is zondag 5 april om 11.00 uur.Lees verder »

Dwain Chambers traint in Uden

Dwain Chambers traint in Uden

Op diverse websites was het al te lezen maar nu ook hier. Dwain Chambers gaat deelnemen aan de Keien meeting. Nu is ook bekend geworden dat hij komende woensdag om 18.00 uur op de baan in Uden zal trainen, hij combineert dit met een bezoek aan een sponsor hier en daarna zal hij via Dusseldorf door rezien...Lees verder »

Prima tijden in Brunssum

Prima tijden in Brunssum

Gerwin van den Hurk was de snelste atleet uit de groep van Tonnie in Brunssum tijdens de 10 km van de Parelloop. De Macharenaar liet een tijd noteren van 31.30 min. De cross-specialist verklaarde vooraf al niet geheel fit te zijn geweest. lees verder : nu met update.Lees verder »

Alex 18e in Reading Half Marathon

De Wageningse atleet Alex van der Meer finishte op zondag 29 maart als 18e in de halve marathon van Reading. Alex legde de ruim 13 mijl af in 1.08.58 uur. De finish in het Madjewski stadion van voetbalclub Reading FC was erg spannend. De nummers 15 tot en met 19 eindigden binnen 4 seconden...Lees verder »

Super PR voor Miranda Boonstra

Super PR voor Miranda Boonstra

Tijdens de Venloop op zondag 22 maart finishte Miranda Boonstra in een supertijd van 1.13.17 uur. De atlete uit Molenhoek verbeterde haar pr met ruim een minuut (was 1.14.23 uur). Miranda staat met haar tijd boven aan de Nederlandse ranglijst. Tot 14 kilometer kon Miranda in Venlo gebruik maken van een haas. Daarna moest...Lees verder »

De foto en zijn verhaal

De foto en zijn verhaal

Soms wordt er na een wedstrijd een mooi verslag geschreven over de race of over een prestatie. Ik heb nu veel fotoos ontvangen die heel mooi het verhaal vertellen van Ronald Weevers tijdens de 800m voor Masters op het NK. Het is van start tot prijsuitreiking. http://picasaweb.google.nl/huisweev/MastersApeldoorn#Lees verder »

Rustperiode-Weblog

Rustperiode-Weblog

Na de NK cross heb ik kunnen genieten van twee weken weinig en rustig trainen en onze huwelijksreis in Zweden! Die was even uitgesteld vanwege de NK indoor en de NK cross. Tjabe en ik hebben onze winterbruiloft vervolg gegeven in de sneeuw van Varmland. Het was een mooie omgeving en we hebben schitterende langlauftochten...Lees verder »

Pauline Claessen tweede bij 5EM wedstrijd

Pauline Claessen maakte haar rentree op de weg bij de 5 EM loop in Ameide. Achter een Keniaanse atlete werd de atlete van Nijmegen Atletiek keurig tweede. Haar eindtijd van 29.24 min over ruim 8 km stemde haar erg tevreden. Lees hieronder haar verslag.Lees verder »

Bart van Aalst vijfde in Oudenbosch

Bart van Aalst vijfde in Oudenbosch

Na het NK Cross stond Bart van Aalst aan de start bij de Halderbergeloop in Oudenbosch. De 10 kilometer werdstrijd maakt deel uit van het Westbrabantse loopcircuit en kent daardoor een sterke regionale bezetting. De Roosendaler kwam als vijfde aan de finish op de atletiekbaan in Oudenbosch. Zijn eindtijd was 33.46 min.Lees verder »

PR’s en medaille bij NK halve marathon

De Goirlese atlete Marjon de Kok liep in Den Haag een enorm pr op de halve marathon. De atlete liet de klok stilstaan na 1.22.37 uur (1.22.34 netto) voor een 10e plaats op het NK. De meeste bezoekers van deze site hadden die al voorzien in de poll. Zij kozen voor een tijd onder...Lees verder »

Milan Stawicki wint ook in Vught

De lunetten cross van Prins Hendrik werd vele jaren gezien als de afsluiting van het cross seizoen. Sinds het BNO circuit is opgeheven is ook deze wedstrijd als afsluiting van het seizoen niet meer populair. 1 Week na alle Nk’s was het dit keer zeker geen succes.  Milan Stawicki gebruikte deze wedstrijd om zijn...Lees verder »

Raymon wint en verslaat Keniaan

Raymon wint en verslaat Keniaan

Tijdens de halve marathon van Drunen wist Raymon van den Berg overtuigend de overwinning te grijpen. Na 21,1 kilometer rond de Drunense Duinen bereikte hij de finish in een nieuw persoonlijk record van 1.07.06 uur. En passent versloeg hij ondermeer Keniaan Edward Kiprop, die ruim 25 seconden later binnenkwam.Lees verder »

John Peterse 4e op 1500m.

John Peterse van de Keien doet deze dagen mee aan de EK voor mensen met een verstandelijke beperking in Reims. Vandaag kwam hij uit op zijn eerste onderdeel, de 1500m, hij behaalde hierbij een 4e plaats. Zijn race verliep goed voor hem en hij liep mede daardoor een nieuw persoonlijk record: 4.16.77mLees verder »

Totaal aantal medailles is 19!

Op de afgelopen Nk’s werden er 5 gouden, 8 zilveren en 6 bronzen medailles gewonnenLees verder »

Februari 2009: Finale maand – Medaille maand!

Hoeveel medailles behalen WE tijdens de finale maand februari op alle NK’s die gelopen zouden worden was de vraag voor de poll. De trainers Tonnie Dirks en Annet bezemer lopen krom vanwege de vele medailles die hun atleten behaald hebben in de afgelopen periode. Als WE alle atleten zijn die bij hen trainen dan...Lees verder »

Goud op korte cross-weblog

Goud op korte cross-weblog

Mijn titel met succes verdedigd! Yes, wat was ik gisteren gelukkig toen ik het laatste rechte stuk opkwam en tot me doordrong dat ik echt opnieuw weer zou gaan winnen. Ik was natuurlijk ook (fijn!) als favoriete gebombardeerd, maar dan moet je het nog maar wel even zien waar te maken. Tijdens de race...Lees verder »

Uitermate succesvol NK Cross

De atleten van Tonnie en Annet wonnen 2 individuele titels en 1 ploegenkampioenschap bij het NK Cross. Daarnaast werd zilver en brons meegenomen uit Rijen.Lees verder »

Zeer succesvol NK voor atleten van Tonnie en Annet

Zeer succesvol NK voor atleten van Tonnie en Annet

De teller stond stil op 3x goud, 1x zilver en 1x brons en ook nog 2 vierde plaatsen. De ster van de dag was Miranda Boonstra, die oppermachtig naar de gouden medaille liep. Ze had meer dan een minuut voorsprong op de nummer twee op de vrouwen lange cross. Een zelfde show had Anne...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief