Archive for februari, 2009

Michiel Otten 2e op NK

28 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Michiel Otten 2e op NK

Michiel Otten is als 2e gefinisht op het NK cross voor masters 40+. Hij pakte hiermee de zilveren medaille. De Tilburger finishte voor John Aalbers, de winnaar van vorig jaar. Deze Prins Hendrik atleet werd namelijk 3e. Michiel had slechts negen seconden achterstand op Edo Baart. Die liep afgelopen zomer nog ruim onder de 31 minuten op de...Lees verder »

Karin Schelle 2e, Birgit Vanson 3e op NSK

Karin Schelle ging vanmiddag op weg naar de titel bij het NSK indoor 800m. Hoewel ze er dicht bij kwam werd ze helaas net 2e. Karin Vintges won de wedstrijd met 2.18.89m. Karin Schelle finishte hier dus kort achter en liep 2.19.93m. Birgit Vanson verraste met een goede tijd en een goede klassering. Ze...Lees verder »

[NK Cross] Speciale voorbeschouwing met interviews

27 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
[NK Cross] Speciale voorbeschouwing met interviews

slikjeslim.nl beschouwt voor op het grote NK Cross weekend op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart. De redactie van de website heeft gesproken met een aantal prominente atleten die in Rijen aan de start staan. Het programma staat op www.nkcross.nl. Hieronder volgt een overzicht met de atleten van Tonnie en Annet die aan de...Lees verder »

[NK Cross] Michiel Otten’s tegenstand is erg sterk

[NK Cross] Michiel Otten’s tegenstand is erg sterk

Michiel Otten doet al jaren mee aan het NK Cross. Er zullen maar weinig atleten zijn, die de staat van dienst van de Tilburger kunnen overleggen. De wedstrijd van zaterdag om in het bijzonder naar uit te kijken is de M40 wedstrijd. Daar start Michiel om de strijd aan te binden met enkele van zijn...Lees verder »

[NK Cross] Tonnie Dirks geeft tips

[NK Cross] Tonnie Dirks geeft tips

In het weekend van het NK Cross geeft Tonnie Dirks een clinic voor de jeugd. Omdat niet iedereen hierbij aanwezig kan zijn, geeft hij op zijn website nog wat tips voor crossers van zaterdag en zondag. Tonnie won zeven Nederlandse titels en staat nog steevast bekend als Koning van de cross. Maar won hij...Lees verder »

[NK Cross] Gerwin van den Hurk: Internationale wedstrijden motiveren

[NK Cross] Gerwin van den Hurk: Internationale wedstrijden motiveren

De sterkste crossloper uit de groep van Tonnie en Annet is zonder twijfel Gerwin van den Hurk. De Macharenaar liep vorig jaar naar een vierde plaats op het NK Cross. In Brussel werd hij bij de EK Cross U23 negentiende. Gerwin verbleef afgelopen maand in Acoteias in Portugal om zich voor te bereiden op...Lees verder »

[NK Cross] Miranda Boonstra: iedereen goed genoeg voor NK!

[NK Cross] Miranda Boonstra: iedereen goed genoeg voor NK!

De Nederlandse recordhoudster steeplechase Miranda Boonstra heeft alle plaatsen op het podium gezien., behalve de bovenste. Komende zondag wil ze daar eindelijke eens plaats nemen. slikjeslim.nl sprak Miranda over haar vorm en de teamcompetitie.Lees verder »

Vijf deelnemers tijdens NK indoor

26 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Vijf deelnemers tijdens NK indoor

Naast het geweld dat losbarst op het NK cross van dit weekend staat ook het NK voor studenten  en het NK masters geprogrammeerd. Karin Schelle komt op zaterdag uit samen met Birgit Vanson op de 800m voor studenten. Beide atleten maken kans op een medaille. Ronald Weevers is de te kloppen man op de...Lees verder »

[NK Cross] Voorbeschouwingen

Lees de artikelen met de tag voor speciale interviews en voorbeschouwing voor het NK Cross in Rijen.Lees verder »

[NK Cross] Miranda Boonstra kopvrouw in grote crossploeg

[NK Cross] Miranda Boonstra kopvrouw in grote crossploeg

Komend weekend staat het NK cross te Rijen op het programma. Nog niet eerder was er zo’n grote deelname van atleten die trainen bij Tonnie Dirks en Annet Bezemer.  Miranda Boonstra voert deze grote groep van 35 atleten aan, maar met deelname van o.a Marlin van Hal (juniore B), Maikel van der Steen (junior B),  Anne...Lees verder »

[NK cross] Anne van den Hurk over het naderende kampioenschap

[NK cross] Anne van den Hurk over het naderende kampioenschap

De redactie van slikjeslim.nl stelde titelverdedigster Anne van den Hurk een aantal vragen over het naderende NK Cross. De atlete uit Best stapte onlangs in het huwelijksbootje en liet dat volgen met een zilveren medaille tijdens het NK indoor. Voor het komende weekend is ze door de Atletiekunie bestempeld als de grote kanshebber voor...Lees verder »

Miranda Booonstra op losse veter

23 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Op de site losseveter.nl staat een heel leuk interview met Miranda Boonstra. De atlete van Nijmegen Atletiek vertelt over haar kansen op het NK cross en haar toekomst plannen.Lees verder »

Bert van Lith loopt goede 400m.

22 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
Bert van Lith loopt goede 400m.

Vandaag werd er tijdens het NK meerkamp te apeldoorn nog een gala wedstrijd gehouden. Bert van Lith en Jimmy Schulten grepen deze kans om zich nog een keer te testen, net 1 week voor het NK masters.Lees verder »

Monique Scholte wint thuiswedstrijd Nikki 3e.

16 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Zondag 15 februari werd in Oss de Rusheuvel cross georganiseerd. De Go fast atlete Monique Scholte kwam hier in actie op de korte cross die ging over 5.25km. Ze won glansrijk in een tijd van 20.19m. Nikki van Orsouw startte ook op de korte cross. Zij werd 3e met een tijd van 23.43m.Lees verder »

NK Indoor 1500 – weblog

Na een paar vermoeiende weken, met daarin onze bruiloft en veel werken, stond afgelopen zondag de NK Indoor op het programma. Dat het NK Indoor zou lijden onder de bruiloft was natuurlijk al maanden duidelijk en een bewuste keus: de NK Indoor is een jaarlijks terugkerend evenement, onze bruiloft once in a lifetime. De...Lees verder »

Anne 2e op NK; Karin naar 8e plaats [Beelden NOS]

15 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Anne van den Hurk wist vooraf dat de Nederlandse titel normaal gesproken niet naar haar zou gaan en dat de 2e plaats het hoogst haalbare was. Marije te Raa was de vrouw in vorm en zij won ook. Na een boemelrace kwam Anne uit op de 2e plaats op de 1500m met een tijd van 4.28.93m. Karin Schelle...Lees verder »

Karin naar finale, Ronald uitgeschakeld

14 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Bij series tijdens nk’s heb je maar 1 doel en dat is om je te plaatsen voor de volgende ronde of voor de finale. Tijdens de series op de 800m dames had Karin Schelle het geluk dat er door iedereen wel gelopen wilde worden. Ronald Weevers had op de 1500m de pech dat niemand...Lees verder »

12 februari 1961

12 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!
12 februari 1961

Vandaag is Tonnie Dirks jarig. Natuurlijk wil hij hier niet aan herinnert worden daar is hij te bescheiden voor. Maar wil je hem desondanks toch feliciteren dan kan dat tonniedirks@planet.nl of 0621932057Lees verder »

12 februari 1961

tonnie dirks is vandaag een jaartje ouder gewordenLees verder »

Nieuws op donderdag

11 februari 2009 0 reacties, laat een reactie achter!

Donderdag as vooral deze site bezoeken er is dan belangrijk nieuws te melden!Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief