Archive for december, 2008

Geweldige jaarafsluiting in Soest

31 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Geweldige jaarafsluiting in Soest

De atleten van Tonnie en Annet hebben 2008 op uitstekend wijze in Soest afgesloten. De jaarlijkse Sylvestercross kende vele topklasseringen voor de atleten uit Vught en omstreken. Zo werd Anne tweede op de korte cross, Miranda vierde in de internationale vrouwenwedstrijd. Ook vielen de vele topklasseringen op in de b-loop met als winnaar Noël Keijsers....Lees verder »

Nooit grappig?

30 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Tonnie Dirks moest vanmiddag schema’s maken. Hij zat toen met zijn handen in zijn haar is nooit grappig. Maar wat moest hij zeggen tegen zijn atleet die vroeg om een opbouwschema voor de marathon?Hij raadpleegde de nederlandse taal. Hij wilde van zijn hart geen moordkuil maken.maar hij zei Wat heb ik nou aan mijn...Lees verder »

Pauline Claessen terug in een wedstrijd

Pauline Claessen terug in een wedstrijd

Zaterdag stond ik, Pauline Claessen, voor het eerst sinds bijna een jaar weer aan de start van een wedstrijd: de Oudejaarscrossloop in Vorden. Een gezellige wedstrijd met oliebollen na afloop en keuze uit een 5, 10 en 15 km die allemaal gelijktijdig van start gingen. Ik vond 5 km ver genoeg.Lees verder »

Stribbelingen

28 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Vroeger toen ik nog bij DAK zat, liep ik in de winter de crossen van het MIBRA-crosscircuit. Het leek me leuk om weer eens zo’n cross van dat circuit te lopen en zo stond ik afgelopen zondag aan de start van de Lidocross in Waalwijk. Ik denk dat de laatste keer zo’n 10 jaar geleden moet...Lees verder »

Dinsdagtraining

Dinsdag wordt er gewoon getraind in Vught, zowel om half 6 en om 7 uur.Lees verder »

Marjon de Kok zeer tevreden in Oirschot

Marjon de Kok zeer tevreden in Oirschot

Marjon de Kok startte vandaag in Oirschot hieronder staat haar verslag:Eigenlijk zou ik 2e kerstdag lopen, maar dat ging niet door en zo besloot ik om vandaag het jaar maar af te sluiten in Oirschot. Het was koud, maar met inlopen merkte ik dat het toch prachtig weer was om te lopen. Om 11.10...Lees verder »

Tonnie crosst op derde kerstdag

Tonnie crosst op derde kerstdag

Op derde kerstdag stond Tonnie aan de start in Helmond voor een koppelcross. Met zijn maatje Hans van Zon op de mountainbike legde het duo beslag op de zesde plaats op een kleine drie minuten van het winnede duo. Ook Gijs en Lotte Jacobs stonden aan de start bij de atletiekbaan van HAC Helmond.Lees verder »

Nieuws van onze eigen reporter

22 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Nieuws van onze eigen reporter

De schrijvers van deze site hadden dit keer een speciale reporter naar de Lidocross gestuurd. Zijn bijdrage vindt u hieronder: Nieuws, vers van de pers: Op zondag 21 december verscheen Milan Stawicki aan de start bij de Lidocross in Waalwijk.Lees verder »

Michiel Otten 1e in Reusel

Gisteren stond voor mij de L’Avant Sylvestre cross in Reusel op het programma. Deze cross werd voor het eerst georganiseerd in 1969 en kende vooral in de jaren tachtig een sterke bezetting.Lees verder »

Anne wint in Waalwijk

Anne van den Hurk won op zondag wederom een lange cross in het regio 13 crosscircuit. De atlete uit Best was ruim de sterkste in de Lido-cross. Anne won met een voorsprong van ruim 20 seconden op subtopper Versteegh uit Breda. Met haar overwinning op zak richt de middenafstand-specialiste zich op de Sylvestercross in...Lees verder »

Bart zesde in modderballet

Bart zesde in modderballet

De Pekkercross in Oud-Gastel afficheert zich al jaren als moddercross. Dit jaar was er een nieuw parcours, niet meer over ondergespoten akkers, maar bij een park aan de rand van het dorp. Roosendaler Bart van Aalst werd in het zware modderspektakel over 9 kilometer zesde senior. Zijn tijd van 39.01min was goed voor een...Lees verder »

Lopen, werken, studeren, slapen………….

17 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Voor mijn werk als ergotherapeute ben ik momenteel bezig met een cursus. Het is erg interessant om te doen en ik ben er erg enthousiast over maar toen ik in de zomer besloot de AMPS te gaan doen heb ik me niet gerealiseerd dat het ook veel tijd en energie kost. Naast de cursusdagen,...Lees verder »

Trainingsstage Portugal

Trainingsstage Portugal

Ook dit voorjaar gaan we met een groep atleten naar de Algarve in Portugal als voorbereiding voor het baanseizoen 2009. We vertrekken waarschijnlijk op 19 april en blijven dan 10 /14 dagen. We verblijven in aparthotel Stella Maris vlakbij de atletiekbaan. In de omgeving is een cross-parcours en een zandpad aanwezig voor de duurlopen. We...Lees verder »

Engelermeercross goed bezet (door PH atleten)

15 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Op zondag 14 december vond ook de Engelenmeercross in Den Bosch plaats. Helaas was het een slecht bezette wedstrijd met ook weinig publiek. Dat nam niet weg dat het voor velen een mooie trainingswedstrijd was en een mooie gelegenheid om overwinningen te behalen.Lees verder »

Kangaroeloop

14 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Voor alle liefhebbers: De start van de Kangaroeloop is op 2e kerstdag om half 2.Lees verder »

Goede prestaties in Deurne

Goede prestaties in Deurne

(Geschreven door Maikel van der Steen) Gijs Jacobs wint  Zandboscross in Deurne Gijs Jacobs heeft vandaag de 25e Zandboscross op zijn naam geschreven. In een goed opgebouwde wedstrijd werd hij 1ste bij de mannen senioren lange cross in deze race werd de nieuwe Go Fast atleet Rik van Laarhoven knap 6e. Frans Giebels werd in dezelfde...Lees verder »

Ingrid Grutters wint in Baarn

Vandaag won Ingrid Grutters in Baarn de Wintercup korte cross (3,5km), maar miste op 1 seconde het parcoursrecord. Dat staat op 12:03". “Balen, ik wist niet dat ik er zo dicht bij zat." De wedstrijd viel me mee, aldus Ingrid, die zeer hectische weken op het werk achter de rug heeft en slechter had...Lees verder »

Gerwin van den Hurk 19e in Brussel

Zojuist kwam het bericht door dat Gerwin een 19e plaats heeft behaald tijdens het EK in Brussel voor de neo-senioren. Hij startte rond een 40e plaats en hij kon steeds verder oprukken. Hij liep een zeer sterke wedstrijd en finishte dus als 19e en was hiermee de beste Nederlander. De tweede nederlander werd 24e....Lees verder »

Marlin en Irene 1 en 2 op Papendal.

Marlin en Irene 1 en 2 op Papendal.

Zaterdag werd de eerste Papendalcross georganiseerd. Marlin van Hal werd eerste bij de meisjes junioren B, Irene van Lieshout werd 2e op 1 seconden van Marlin. De beide loopsters van Tonnie Dirks maakten er een mooi duel van. Irene liep een zeer sterke wedstrijd, Marlin moest echt sprinten om Irene voor te blijven.Er deden...Lees verder »

Tonnie Dirks nieuwe trainer Matthijs Künzel

10 december 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Tonnie Dirks nieuwe trainer Matthijs Künzel

 Na het uiteen vallen van LoopTeamBlok het afgelopen voorjaar heb ik een aantal maanden in mijn eentje doorgetraind op de schema’s van Raymond. Alhoewel ik in deze periode een goede progressie doormaakte en al mijn persoonlijke records verbeterde, werd mij wel duidelijk dat wilde ik mijn sportieve doelen realiseren, ik mij weer bij een...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief