Archive for november, 2008

Sterke deelname aan Montferlandrun

30 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Sterke deelname aan Montferlandrun

Uit de trainingsgroep van Tonnie gaan Alex van der Meer, Noel Keijsers en Michiel Otten a.s. zondag (7 december 2008) deelnemen aan de 13e Montferlandrun. Deze 15 km loop met start en finish in ‘s Heerenberg gaat over een heuvelachtig parcours vergelijkbaar met de Zevenheuvelenloop. Aan de wedstrijd deden vorig jaar zo’n 3000 deelnemers...Lees verder »

Wie is wie: de platen van Michiel

27 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Wie is wie: de platen van Michiel

In de serie Track & Field tracks op LosseVeter.nl is de 10e aflevering ingeruimd voor Michiel Otten. De lange afstandloper geeft een kleine kijkje achter de schermen, of beter gezegd zijn platenkast (voor alle junioren: de ouderwetse variant van de ipod). Lees verder op: http://www.themazecorporation.net/lv/?p=12730Lees verder »

Programma 29 november afgelast

25 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Zaterdag 29 november zouden we ‘s middags een orientatieloop houden en daarna het museum bezoeken over 100 jaar PH met een afsluitend diner. De organisator van de orientatieloop vond dat 20 deelnemers een minimum is en helaas kwamen we hier niet aan. Ook voor jet bezoek aan het museum hadden we te weinig aanmeldingen...Lees verder »

Goede start cross-seizoen

Goede start cross-seizoen

De Molenvencross (16 nov) was een mooie voorbereiding op de Warandeloop afgelopen zondag. De afstand was nagenoeg gelijk en de bedoeling was om fel te starten en een hoog tempo te lopen als voorbereiding. Dat bleek toch nog wat lastig, liep vanaf de start op kop en had moeite het juiste tempo te vinden. Ik kon ik nog vrij...Lees verder »

Miranda Boonstra ook naar EK

Miranda Boonstra ook naar EK

Zojuist is bekend geworden dat Miranda Boonstra ook is uitgenodigd om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen cross over 2 weken in Brussel. Na overleg bij de Atletiekunie is besloten om ook een Nederlandse damesploeg naar deze wedstrijd te sturen. Miranda is dan natuurlijk een van de eerste atleten die in aanmerking komt, na...Lees verder »

Gerwin naar EK Brussel!

24 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Gerwin van den Hurk is opgenomen in het team dat gaat naar het EK Cross in Brussel. Gerwin komt uit in de categorie u23. De strijd vindt plaats in het Park van Laken op 14 december en is gratis toegankelijk. Met zijn sterke optreden in de Warandeloop overtuigde Gerwin de bondscoaches. Inmiddels is ook besloten een team naar Brussel...Lees verder »

1 goede stemmer

Bij de poll van deze week was er maar 1 persoon die de plaats van Maikel van der Steen goed voorspelde. Zoals elders te lezen is behaalde hij na een zeer goede race de derde plaats. Helaas kunnen wij van de redactie niet zien wie deze stem uitgebracht heeft, anders zouden we hem /...Lees verder »

Ronald Bassa loopt halve marathon in Suriname

Gisteren hebben we de Srefidensimarathon + halve marathon gelopen. Onder behoorlijk zware omstandigheden hebben we moeten lopen onder een temperatuur van 27 graden en een luchtvochtigheid van 97%. Jason v/d Burgt heeft de hele marathon gelopen in een tijd van 3.05.18, hij werd daarmee 5e. In zijn leeftijds categorie (35+) werd hij 1e. Er...Lees verder »

Milan ondanks ziekte toch van start

Milan Stawicki liep tijdens de Warandeloop de 4300 meter bij de B-junioren. Een klein wonder, want op donderdag lag hij nog met griep in bed. Na een geslaagd half uur loslopen op zaterdag besloot hij toch om mee te doen. In de wedstrijd werd hem al snel duidelijk dat de kracht voor het echte...Lees verder »

Winterse Warandeloop

23 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Winterse Warandeloop

De vijftigste editie van de Warandeloop vond vandaag plaats onder winterse omstandigheden; sneeuw, modder en koude temperaturen. Hiermee profileerde deze wedstrijd zich als prima cross voor de Olympische Winterspelen. Michiel Otten, Wesley vd Gouw, Rik van Laarhoven en Bart van Aalst beten het spits af in de B-loop voor mannen senioren over een afstand...Lees verder »

Sterke prestaties bij Warandeloop

Sterke prestaties bij Warandeloop

De vrouwen en mannen van Tonnie en Annet hebben zich weer goed laten zien in de Warande. Tijdens de 50e editie van de Warandeloop vielen er enkele podiumplaatsen te noteren en ook nog andere topklasseringen. Anne van den Hurk legde op de korte cross beslag op de tweede plaats. Zij finishte sterk achter de...Lees verder »

Wadie achtste bij Warandeloop

22 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

De jonge Wadie Moussaoui is bij de Warandeloop op een achtste plaats geeindigd. De tweejaars junior C streed op de Jeugd zaterdag in Tilburg goed mee. Voor Tilburgse begrippen was het parcours lastig te belopen. Op zondag treden de meeste atleten van Tonnie aan in de Warande van een uur of elf in de...Lees verder »

Tonnie, de recordhouder van de Warandeloop

21 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Tonnie, de recordhouder van de Warandeloop

In het Brabants Dagblad een interview met Tonnie! Tonnie Dirks heeft rennen voor ratelen verruild Slechts één keertje ging het mis, een week of twee geleden. Toen zat Tonnie Dirks (47) in Zuid-België en stond er iemand vergeefs aan te bellen bij zijn boerderij in Zeeland. Oeps, helemaal vergeten… Dat krijg je ervan als...Lees verder »

Deelname Warandecross

Komend weekend wordt de Warandecross weer georganiseerd. vanuit de groepen van Tonnie en Annet zijn er zeer veel deelnemers. Hierbij een overzicht van de atleten die starten. Zaterdag loopt Wadie Moussaoui bij de junioren C en ook op zaterdag bij de junioren B lopen Marlin van Hal en Irene van Lieshout. Bij de jongens...Lees verder »

Verslag van Matthijs Kunzel

18 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Zondag 16 november stond de Zevenheuvelenloop op mijn programma. De eerste wedstrijd waar ik met mijn trainer Tonnie dirks naar toe heb gewerkt. Vorig jaar maakte ik mijn debuut in Nijmegen, ik liep ontspannen naar een heel goede tijd van 49.01m. Dit jaar wilde ik graag onder de 49 minuten finishen en was ik...Lees verder »

Programma 29 november

Beste atleten Het stond al eerder op de site:op 29 november doen we iets anders als rondjesrennen. We gaan iets leuks doen. Hierbij wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan deze middag. We vertrekken om 1230 uur bij Prins Hendrik naar de bossen van Best en daar houden we een orientatieloop. Dit zal...Lees verder »

Reminder 29 november

17 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Hallo atleten, Zoals jullie waarschijnlijk al op de site van GoFast hebben gelezen, hebben we op 29 november a.s. een leuke dag met activiteiten gepland. Meer informatie kunnen jullie vinden elders op de site. Hierbij verzoeken wij degenen die nog niet hebben gereageerd om uiterlijk op 20 november via de site te laten weten...Lees verder »

Uitslag Poll

Er waren maar liefst 38 stemmen uitgebracht op de afgelopen poll. Marjon de Kok heeft goed haar best gedaan om het zo moeilijk mogelijk te maken. Zoals elders op deze site te lezen is liep zij een PR met 58.08m. Dit resultaat betekende dat er slechts 2 stemmers het goed hadden (ws Marjon zelf...Lees verder »

Miranda Boonstra vijfde bij Zevenheuvelenloop, 1ste Nederlandse en nieuw PR.

16 november 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Tonnie, de keizer van de Zevenheuvelenloop, zag zijn pupil Miranda Boonstra vijfde worden tijdens de wedstrijd die hij, als enige, drie maal achtereen won. In een vrijwel vlak tempo met doorkomsttijden van 17.05 en 34.13 op 5 en 10 kilometer kwam de atlete van Nijmegen Atletiek tot een tijd van 51.19 min. Miranda was...Lees verder »

Baby!!

Op 14 november 2008 is Manou geboren! zij is de dochter van de trotse mama en papa Sabine en Raymon van den Berg. Van harte gefeliciteerd!Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief