Archive for oktober, 2008

Wie is Wie, deel 5!

Wie is Wie, deel 5!

Vanaf vandaag gaan we weer verder met het voorstellen van de atleten bij Wie is Wie! Er was veel vraag naar en Jelle heeft het stokje opgepakt. Nieuw is dat degene die een stukje schrijft gelijk de volgende uitnodigd om een stukje te schrijven: een soort estafettestokje dus. De volgende die zal schrijven is...Lees verder »

Gerwin en Karin winnen in Boxtel.

Gerwin en Karin winnen in Boxtel.

Onder prima weersomstandigheden en in een sfeervol sparrenbos te Boxtel heeft Gerwin van de Hurk de editie van de Sparrenboscross 2008 gewonnen bij de mannen, Karin Schelle deed dit bij de dames. Gerwin  had een goede voorsprong op nummer 2, Koos Verweij. Koos Verweij won weliswaar bij de masters 35+. Gerwin had 29,45m nodig...Lees verder »

Zuid-Afrika, 1e week

Soms vind ik de zondagochtend training om 10.00 uur best vroeg, maar vorige week zondag ging de wekker al om 4 uur. Geen training in het vooruitzicht, maar een vluchtje naar Zuid-Afrika. Tjabe bracht me naar Dusseldorf en via Parijs ben ik naar Johannesburg gevlogen. Daar aangekomen werd ik door mijn "sussie" Juanee en...Lees verder »

Ronald Bassa naar Suriname

Eind november zal Ronald Bassa nog 1x uitkomen voor de Nederlandse militaire ploeg. Hij reist dan naar Suriname. Met ingang van 1 december heeft hij een nieuwe baan en gaat hij weg bij de luchtmacht.Lees verder »

Athlos cross in Harderwijk!

Zaterdag werd in Harderwijk de Athloss cross Georganiseerd. Er werd goed gepresteerd: Irene van Lieshout liep haar laatste wedstrijd bij de junioren c en zij won haar wedstrijd ook. In de uitslag moest ze wel Eefje Tielemans een paar tellen voor laten,maar zij is 1ste jaars B. Irene startte rustig en kwam langzaam naar voren maar de afstand was tekort...Lees verder »

Goede prestaties bij Snertcross!

Goede prestaties bij Snertcross!

Vandaag, zaterdag 25 oktober 2008, beten Marjon de Kok en Ester Albers het spits af met betrekking tot het nieuwe crossseizoen. Hieronder volgt hun verslag van de Snertcross. Marjon en Esther op het podium bij Snertcross Tilburg Esther vertrok voor de aftrap van het crossseizoen richting Tilburg waar de 1e cross van het regio...Lees verder »

Annelies weer terug

Annelies is weer terug in het land. Afgelopen vrijdag zette ze na 4 maanden voet  aan de grond op Eindhoven in het bijzijn van familie en trainingsmaatjes!Lees verder »

Robert zevende m40 in Amsterdam

Robert zevende m40 in Amsterdam

Robert van Boxtel liep in Amsterdam zijn marathon. Hij trof prima omstandigheden op een frisse bries na, die voor wat extra tegenstand zorgde. In de eerste helft lag het tempo prima gelijk en halfweg stond de klok op 1.21.08 uur. Het tempo bleef vrijwel gelijk tot aan het dertig kilometer punt. In de volgende...Lees verder »

Robert naar A’dam

Terwijl de meeste lopers uit het GO fast team van Tonnie zich in Eindhoven in het zweet werkten, deed Robert van Boxtel inspiratie op voor zijn marathon a.s. zondag in Amsterdam.Lees verder »

Miranda Boonstra 2e Nederlandse in Groningen

Bij de grootste wedstrijd van Noord-Nederland was de Nijmeegse Miranda Boonstra goed op dreef. De steeple-specialiste legde de 4 mijlen tussen de hortus in Haren en de Groningse Vismarkt af in een uitstekende 21.08 min. Daarmee zat maar nipt achter de snelste Nederlandse Herzog. Ook goed op dreef was Mathijs Kunzel. De Alkmaarse atleet...Lees verder »

Raymon met nieuw pr vierde op NK!

Raymon met nieuw pr vierde op NK!

Raymon van den Berg was de snelste PH-er tijdens Marathon Eindhoven. Deze wedstrijd gold tevens als Nederlands kampioenschap. Met slechts een licht verval, een kleine 40 seconden, in de tweede helft verbeterde de Bosschenaar zijn persoonlijke besttijd naar 2.26.37. Michiel Otten voelde zich in de voorbereiding uitstekend, maar de marathon heeft zijn eigen wetten. Hij moest...Lees verder »

Ronald Bassa 1e bij Dijkloop in Schoonhoven.

Ronald Bassa 1e bij Dijkloop in Schoonhoven.

Op zaterdag 11 oktober heeft Ronald met de Dijkloop in Schoonhoven meegedaan, als voorbereiding voor de 1/2 marathon. De wedstrijd was niet zo sterk bezet en na het startschot nam hij al snel de leiding. De eerste 4 km volgde er nog een groepje van een man of vier. Eenmaal op de dijk viel...Lees verder »

Juanee van alle markten thuis

Hoi almal Ek lees elke dag Tonnie se site en sien julle oefen hard en hardloop goed! Hier in SA is alles ook prima! Somer, son, warm en dus goed vir training vir my!! Ek het vandag ‘n 10km geloop in ‘n dorpie "Parys" waar ek gewen het in 36:53. Op hoogte, en veel...Lees verder »

Milan pakt nieuw clubrecord

Milan Stawicki liep op zaterdag 4 oktober in Baarle-Nassau met 6.18 een snelle tijd op de 2000 meter. Het was de eerste keer dat de vijf kilometer-specialist zich aan die afstand waagde. De omstandigheden zaten niet mee: het waaide hard en Milan moest helemaal alleen over de baan. Toch verpulverde hij het B-junioren-record van zijn club...Lees verder »

Goede vormtest bij Meierijloop

De Meierijloop van PH manifesteert zich steeds meer als een goede vormtest voor de najaarsmarathons. De snelste PH-er was Raymon van den Berg die ook als eerste Nederlander aan de finish kwam op de atletiekbaan in Vught. Zijn tijd was 31.15. In de tweede groep was het Noël Keijsers die zijn vorm testte. Hij...Lees verder »

Poll Franske

De poll van de afgelopen week ging dus over de eindtijd van Frans. Het was een lastige opgave omdat Frans (Franske voor intimi) meedeed met de zwaarste marathon van Nederland. Maar er waren toch maar liefst 8 stemmers die de prestatie van Frans goed voorspelden. Komend weekend is er weer een marathon en wel...Lees verder »

Go Fast pakt winst

Het Go Fast team won vandaag de meierijloop te Vught. Het Go Fast team deed mee voor Runnnersworld Den Bosch en wist glansrijk de business run te winnen.Lees verder »

Heerlijke herfsttrainingen

Ik weet niet hoe de meesten van jullie erover denken, maar voor mij heeft elk nieuw seizoen weer iets moois om van te genieten tijdens het hardlopen. In het voorjaar vind ik fijn wanneer ik weer de eerste training in een t-shirt kan doen, in de zomer heerlijk om in de zon over het...Lees verder »

Frans zevende in Zeeland

Frans zevende in Zeeland

Frans Roelofs is tijdens de Zeeuwse Kustmarathon als zevende geëindigd. Frans kon tijdens de wedstrijd nog lopers uit de kopgroep oppikken. Deze groep was al vroeg in de wedstrijd ontstaan, maar halfweg, op de Veersegatdam, bij het opgaan van het strand richting Domburg was Frans al op enige achterstand gekomen. Na een tocht over het strand...Lees verder »

Miranda achtste van de wereld

Miranda achtste van de wereld

www.losseveter.nl meldt dat Miranda Boonstra een topnotering heeft op de 1500 meter in de masterscategorie. Haar pr van 4.16.82 in Oordegem plaats haar op de achtste plaats. Ook in de lijst staat ster Maria Mutola. Lees hieronder verder.Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief