Archive for september, 2008

Serieuze poll!

29 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Serieuze poll!

De afgelopen weken was er even minder aandacht op de site voor de poll. Dat was de reden dat er een tijdje minder serieuze onderwerpen op stonden. Maar vanaf nu komen er weer enkele mooie keuzemomenten aan. Allereerst nog even de uitslag van de poll over de hoeveelheid medailles de masters zouden behalen. Het...Lees verder »

Leuke afsluiting baanseizoen

Ondanks dat ik drie weken rustperiode had gehad  stond er toch nog een wedstrijd op het programma; de NK estafette afgelopen weekend in Amstelveen. Was de maandag ervoor zoetjesaan begonnen met opbouwen dus de beentjes waren wel een beetje gewend aan wat inspanning. Samen met Nandy, Jeske en Ingrid wilden we proberen het clubrecord en...Lees verder »

Karin Humor

Karin na afloop van de prijsuitreiking van de 4 x 800 over haar medaille: "Wow, dat is een echte, net zo eentje als Eric altijd krijgt."Lees verder »

Karin Humor

28 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Karin, na afloop van de prijsuitreiking 4 x 800, over haar medaille: "Wow, dat is een echte, net zo eentje als Eric altijd krijgt."Lees verder »

Karin Humor

Karin’s reactie na afloop van de prijsuitreiking 4 x 800 over haar medaille: "Wow, dat is een echte, net eentje zoals Eric altijd krijgt!"Lees verder »

Estafette Goud 4x800m

Estafette Goud 4x800m

Op zondag 28 sept. in Amstelveen moest het gebeuren, de 4×800 meter estafette voor dames. Karin had twee jaar geleden, toen we zilver wonnen, al te kennen te geven de volgende keer voor het goud te willen gaan. Ze moest een jaartje geduld hebben want vorig jaar kon er geen team worden opgesteld. Omdat de weg...Lees verder »

Michiel Otten in een goede vorm

Vandaag stond voor mij de 58e Singelloop in Utrecht op het programma. Ik was benieuwd of mijn goede vorm in de trainingen ook tot uiting zou komen in de wedstrijd. Na een relaxte treinreis met boek en cuppuccino kwam ik ruim op tijd aan in Utrecht. Daarna op naar het NS hoofdkantoor voor het...Lees verder »

Masters verbeteren eigen Nederlands Record

27 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Vandaag werd het Nederlands kampioenschap estafette gehouden te Amstelveen. De mannen masters (35 jaar en ouder) kwamen in de strijd op de 4 x400m. Zij hadden sinds vorig jaar het Nederlands record in handen. Met dezelfde 4 atleten als vorig jaar en in dezelfde volgorde werd er gelopen. Bert van Lith beet het spits...Lees verder »

Nieuwe site!

25 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Nieuwe site!

Sinds enkele maanden is de nieuwe site in de lucht. Wij zelf zijn tevreden over de site maar we zijn zeker tevreden over het aantal bezoekers van de site. In een paar maanden tijd ruim 100.000 (honderdduizend!!!) hits. We zijn blij dat we veel artikelen aangeleverd krijgen en we proberen deze zo snel mogelijk toe te...Lees verder »

De benen van?

De benen van?

Enkele weken geleden stond de vraag op de site: Van wie zijn deze benen? Het was makkelijk voor de meeste stemmers, de benen van Ingrid Grutters waren blijkbaar bekend, maar achter deze foto zit een verhaal. Het is namelijk de cover van een boek van Jan Ros dat binnenkort op de markt komt. Door...Lees verder »

Weer een NR voor John Peterse

22 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

John Peterse heeft op zondag 8 augustus 2008 wederom een Nederlands record gelopen! Tijdens de promotie-/degradatiewedstrijd van de herenploeg van De Keien in Hoorn liep John de 1500 meter. Hij wilde een sowieso geslaagd seizoen dolgraag afsluiten met nóg een record. Vanwege een oude knieblessure liep ploeggenoot Kelvin Hilgoeds niet de geplande 3000 steeple...Lees verder »

Getrouwd

Afgelopen zaterdag is Richard van Diessen getrouwd met Simone. Wij wensen het huwelijksbootje waarin zij stapten een behouden vaart!Lees verder »

Milan Stawicki wint in Hilvarenbeek

Milan Stawicki wint in Hilvarenbeek

Milan Stawicki sloot op 21 september zijn wegseizoen af met een overwinning. Op de vijf kilometer tijdens de Beekse marathon zegevierde hij in een tijd van 17.08. Saillant detail was dat hij de eerste drie kilometer opliep met de latere marathonwinnaar Greg van Hest. Eerstejaars B-junior Milan koos er in de afgelopen vijf maanden...Lees verder »

Mannenploeg blijft in eerste divisie

21 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Mannenploeg blijft in eerste divisie

De mannenploeg van PH acteert in 2009 wederom in de eerste divisie. De ploeg van captain Bert van Lith Vught leunt op veel loopnummers op de mila-mannen van Annet en Tonnie. Jelle Kemper nam de 400 meter voor zijn rekening. Met nauwelijks enig echt snelheidswerk kwam hij tot een nieuw pr: 53.xx Tim van...Lees verder »

PR! en ticket naar Rio? [update]

14 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
PR! en ticket naar Rio? [update]

Miranda Boonstra verbeterde in Rotterdam haar persoonlijke record op de halve marathon. De atlete van Nijmegen Atletiek liep naar een uitstekende 1.14.23 uur. Met deze tijd is zij kandidate voor de WK halve marathon die op 12 oktober in Rio de Janeiro wordt gehouden. De atletiekunie moet hier nog over beslissen. De steeple-specialiste werd op haar tocht op...Lees verder »

Rik van Laarhoven wint weer

De weekjes trainen voor de halve marathon van Eindhoven beginnen hun vruchten af te werpen voor Rik van Laarhoven. Na de winst in Best was hij op zondag 14 september de sterkste atleet op de 10 mijlen van de Airborneloop in Eindhoven. Rik finishte na 54.29 min en was daarmee ruim 2 minuten sneller...Lees verder »

Ronald Weevers weer onder 2 minuten grens!

Ronald Weevers weer onder 2 minuten grens!

Ronald Weevers startte vandaag tijdens de Trackmeeting te Breda. Hij wilde dit seizoen nog 1 keer "volle bak" gaan en kijken wat dit hem zou opleveren. Helaas was de race niet helemaal zoals hij gehoopt had. Zijn benen voelde goed aan maar de wedstrijd ging niet snel genoeg. Er ontstond een compacte groep en Ronald...Lees verder »

Bram Kocx loopt PR in Tilburg.

11 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Bram Kocx loopt PR in Tilburg.

Afgelopen weekend werd de Tilburg Ten Miles georganiseerd, naast deze afstand was er ook een wedstrijd over 10km. Hier was een van de deelnemers Bram Kocx. Via diverse media konden we al lezen dat het weer slecht, koud en winderig was en daar had Bram ook last van. Bij de start rond 12 uur...Lees verder »

Birgit Vanson met junioren A weer Nederlands kampioen

8 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Birgit Vanson met junioren A weer Nederlands kampioen

De junioren A van Prins Hendrik hadden zondag ook de zware opdracht om hun Nederlandse titel te verdedigen. Birgit Vanson liep twee afstanden voor de ploeg en zij pakte daarmee veel punten voor de meisjesploeg. Allereerst liep zij een tijd van 2.22m op de 800m. Vrij snel hierna kwam zij weer in actie op...Lees verder »

Ronald Weevers leidt PH masters naar kampioenschap

7 september 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Ronald Weevers leidt PH masters naar kampioenschap

Met twee overwinningen en deelname aan de zweedse estafette was Ronald Weevers de grote punten verzamelaar van de masterploeg van PH. De middenafstand specialist won de 800 meter in 2.05.06 min en pakte ruim een uur later ook de winst op de 1500 meter in 4.13.82 min. Stan Rijken liep op de 1500 meter naar...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief