Archive for augustus, 2008

Frans wint Bernhezeloop 1/2 marathon

31 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Frans wint Bernhezeloop 1/2 marathon

Precies 6 jaar na mijn vorige deelname aan de Bernhezeloop, een halve marathon van Heesch via alle woonkernen van de gemeente Bernheze naar Heeswijk-Dinther, stond ik zaterdag 30 augustus opnieuw aan de start. Deze keer niet zo zeer voor de eventuele winst, maar als vormtest en om tempo kilometers te maken, voor de marathon...Lees verder »

Zwemwater!

Na de training hedenochtend hebben Marlin en Jelle de kwaliteit van het zwemwater getest. Zij namen een duik in 1 van de lunetten. De grond is vies, het water smerig en de temperatuur was koud. Geschikt zwemwater: NEE. Lees verder »

Goede race in Utrecht

30 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Het weer was prima, de beentje voelden goed en ik had er veel zin in. Helaas hadden de mannen in mijn race er in het begin iets minder zin in en moch ik het eerste stuk op kop lopen. Fijn! Verwacht je in Utrecht met acht series toch zeker wel in een goede mannenrace...Lees verder »

Prima wedstrijden in Utrecht.

29 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Prima wedstrijden in Utrecht.

Vanavond werd er weer een baanwedstrijd georganiseerd in Utrecht. Het was heerlijk atletiek weer en dat was terug te zien aan het aantal deelnemers aan de verschillende onderdelen. Zo waren er maar liefst 8 series op de 800 meter, 9 op de 1500 meter en waren er ruim 80 deelnemers op de 5km. De baanatleten...Lees verder »

U track meeting

25 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Vrijdagavond is er weer een U-track wedstrijd in Utrecht. De 800m start om 20.10 uur. De 1500m om 20.45 uur en de 5km om 21.50 uur.Lees verder »

De benen van?

24 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
De benen van?

Het is even geleden dat de benen van karen Wijlaars op de site verschenen, maar er is een nieuwe foto toegestuurd en daarom hierbij de vraag: van wie zijn deze benen? Het lijkt mij deze keer een redelijk makkelijke opgave.Lees verder »

Marlin kampioen op C-spelen

23 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Marlin kampioen op C-spelen

In Amsterdam is op 23 augustus 2008 de 1000 meter gelopen tijdens de C-spelen, hét landelijke atletiekevenement voor deze leeftijdscategorie. Twee snelle C-junioren van De Keien waren hier present om te strijden voor de medailles, Marlin van Hal en Irene van Lieshout. Op deze afstand waren er in totaal 48 deelneemsters. De wedstrijd was...Lees verder »

Natte wedstrijd in Wageningen

22 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Natte wedstrijd in Wageningen

Donderdagavond werden de puntjes op de training nog even op de i gezet. Er werd goed getraind , het was heerlijk weer, een goede temperatuur en windstil. Na de training werd er zelfs koffie gedronken op het terras van de kantine. Hoe anders was het vanavond in Wageningen: vanaf 2 uur regende het, een...Lees verder »

Instuifwedstrijd Nijmegen

21 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Afgelopen dinsdag ging ik voor het eerst ‘ns helemaal alleen naar een wedstrijd. Normaal gesproken ga ik altijd wel met Tjabe, maar het waterpolo-seizoen van vriendlief is begonnen en tsja…wie ben ik dan om te zeggen dat hij zijn training maar een keertje moet overslaan om met mij mee naar een wedstrijd te gaan???...Lees verder »

Officiele start Go Fast!

18 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Officiele start Go Fast!

“Go Fast”, nieuwe trainingsgroep van “Go Fast”, nieuwe trainingsgroep van Runnersworld Den Bosch, Brooks, Prins Hendrik en Tonnie Dirks Teruglopende animo voor de echte wedstrijdatletiek leidt tot oprichting nieuwe trainingsgroep. Net voor het zomerseizoen werd de nieuwe trainingsgroep Go Fast opgericht. Hoewel het daarna even stil bleef is woensdagavond 13 augustus de nieuwe kleding...Lees verder »

[Beijing] PH’s Pieter vertelt

17 augustus 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Hallo!Hier alles goed, ik zit nu 2,5 week in Beijing Ik zit hier in een vrij nieuw appartement van ongeveer 35 vierkante metermet wasmachine tv, internet keuken toilet en douche. Midden tussen de Chinezen en ongeveer 8 minuten lopen naar de Metro. Het weer is hier vrij klam dat komt door de combinatie van...Lees verder »

Rik wint in Best

Rik van Laarhoven spelde voor het eerst sinds de Harry Schulting Games in Vught weer eens een startnummer op. Dit keer voor de ronde van Naestenbest, een viertal rondjes rond het sportpark in Best. Direct bij de start nestelde Rik zich in de kopgroep van drie. Na een snel eerste deel ging het wat langzamer...Lees verder »

Geen toptijden in 2008

Het seizoen verloopt tot nu toe niet als gehoopt. Op vrijdag 8 augustus, nadat ik eerst de opening van de OS had gekeken, naar Utrecht vertrokken waar Michiel me zou hazen op de 1500 meter. Vanaf de eerste ronde had ik moeite met het tempo, kon het niet vasthouden en kwam ook niet in de...Lees verder »

Frans Roelofs wint in Apeldoorn

In het eerste blokje ‘rust’ wat voor komt in het traditionele schema van de voorbereiding op een marathon hoort bij Tonnie een wedstrijd over 10 km. In heel Nederland was er in het weekend van 9-10 augustus maar één 10 km wedstrijd, in Apeldoorn. Veel informatie over de kwaliteit van de wedstrijd was niet...Lees verder »

Nederlands Record voor John Peterse

Voor John Peterse was het seizoen al geslaagd met een Europese titel op de 800 meter, daar door mocht hij starten op de 3000 meter een afstand die hij vorig jaar oktober voor het laatst had gelopen. De vb atleet had zich vrijdagavond in geschreven in de snelste serie in Utrecht, 20 man stond...Lees verder »

Hallo almal in Nederland!

Eks weer terug in Suid-Afrika, en verlang reeds baie na Nederland!! Dis hier nog baie koud! Eintlik skryf ek net om te se dat ek dit vreeslik baie geniet het om weer die jaar in Nederland te kon hardloop! En n bonus dat dit so goed gegaan het! Ek dink ek is die enigste...Lees verder »

Regen en wind verpesten Amsterdam open

In het Olympisch Stadion probeert Phanos met de Amsterdam Open een van de beter bezette wedstrijden van Nederland neer te zetten. Over buitenlandse deelname was niet te klagen, maar het weer viel erg tegen. Miranda Boonstra kwam er niet aan te pas op de 1500 meter. Haar tijd van 4.32.18 min werd daags na de...Lees verder »

Tonnie Dirks op losseveter.nl over de Spelen

Tonnie Dirks op losseveter.nl over de Spelen

Van losseveter.nl Tonnie Dirks is één van de weinige trainers die zelf heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen. In 1992, de tijd ‘dat er richtlijnen waren en wel moest lullen om naar de Olympische Spelen te gaan’, plaatste Dirks zich op de marathon voor de Olympische Spelen in Barcelona. Tonnie Dirks haalde vijftien Nederlandse...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief