Archive for juli, 2008

Miranda Boosntra snel in Oordegem

Miranda Boonstra liep een week na haar laatste steeple een 1500 meter in Oordegem. Op de snelle piste kwam ze tot een tijd van 4.16.82. Daarmee werd ze tiende met een nieuw persoonlijk record. Anne van den Hurk besloot niet te starten op de 1500 meter omdat ze zich ziek voelde. Juanne Cilliers bevestigde...Lees verder »

Goede tijd in Brasschaat

In het voorprogramma van de Nacht van Heusden op zondag 20 juli waren de omstandigheden niet optimaal; best koud en een behoorlijke wind. Helaas was ook de serie niet zo sterk bezet en moest ik het, na het wegvallen van de haas, verder alleen opknappen. Ik finishte in 2.06.57. Gelukkig kreeg ik gisteren in Brasschaat de bevestiging...Lees verder »

Clubrecord voor Juanee Cilliers

De Atletiek Vlaanderen meeting in Brasschaat deed zijn naam eer aan als snelle wedstrijd. Juanee Cilliers liep 2.03.38 min. Door een sterk eindschot passeerde zij in de laatste meters nog enkele concurrentes en verbeterde ze het clubrecord van Prins Hendrik In een super snelle opening van 28 sec op 200 meter ging Juanee achter...Lees verder »

Heusden 08: degelijk, niet super

Heusden 08: degelijk, niet super

De Nacht van de Atletiek in Heusden leverde dit jaar voor de atleten van Tonnie en Annet geen uitschieters op. In het hoofdprogramma miste Miranda Boonstra de scherpte voor een pr en Olympische limiet. Haar race ging goed, horden en waterbak passages gingen easy, maar het was flauwtjes. Met haar eindtijd van 9.47.37 min...Lees verder »

Martelgang in Voorthuizen

Gisteren was mijn eerste wedstrijd terug sinds de marathon in Antwerpen en na mijn blessure aan mijn voet daarna. Ik moest niet veel verwachten, maar toch probeer je met de beteren mee te gaan. De start was naar mijn gevoel verschroeiend hard zodat ik na een kilometer al tegen de limiet aan het lopen...Lees verder »

PR’s en CR bij Keienmeeting

PR’s  en CR bij Keienmeeting

Dat de Mondobaan in Uden niet alleen snel is voor sprinters bewezen de atleten van Tonnie op 12 juli tijdens de Keienmeeting. Juanee Cilliers verbeterde haar pr op de 800 meter met 1.3 seconden en benaderde het clubrecord van Anne van den Hurk tot een halve seconde. Op het laatste stuk kwam de atlete...Lees verder »

Keienmeeting Uden

En soms heb je gewoon pech! Wat vooraf een mooie wedstrijd zou kunnen worden met de nummers 1, 2, 3, 4 en 5 van het afgelopen Nederlands kampioenschap werd  een teleurstelling. Want na 600 meter vielen twee meiden voor mij waardoor ik ineens stil kwam te staan….een paar seconden stond ik verdwaasd om me heen...Lees verder »

gehoord van Kees van Pelt

Deze week hoorden we van Kees van Pelt (meervoudig nederlands kampioen) Trainingen hoeven niet lang te zijn als ze maar hard gaan!!!! (kwaliteit boven kwantiteit)Lees verder »

Zilver………!

Zilver………!

…en daar ben ik zeker tevreden mee! Wist vooraf dat het moeilijk zo worden om Marije te verslaan, maar achtte het ook niet totaal onmogelijk. Realiseerde me ook heel goed dat de concurrentie, met name Lesley, Nina en Raika maar iets langzamere tijden hadden staan dan mijn seizoensbeste. Het zou dus een interessante wedstrijd...Lees verder »

Twee medailles op NK

Twee medailles op NK

De middenafstand vrouwen van Prins Hendrik pakten twee medailles op het NK. Als eerste startte Anne van den Hurk op de 1500 meter. In een bekeken wedstrijd schoof zij steeds verder naar voren in het veld. Met nog honderd meter te gaan volgde zij de jump van favoriete Te Raa als beste en pakte...Lees verder »

PH dames overtuigen op 800 meter

Drie PH dames startten in de series van de 800 meter. In de eerste serie liep Karin Schelle naar een prima 2.15.80 min, slechts een fractie van haar pr verwijderd. Ze werd vierde in de serie. In de tweede serie pakte Juanee Cilliers een automatische kwalificatieplaats voor de finale door met 2.12.14 min tweede...Lees verder »

Voor niets naar Griekenland

De reis naar het Griekse Patra heeft voor Miranda Boonstra niet de Olympische limiet opgeleverd waar ze zo op hoopte. De concurrentie had geen zin in een snelle race en zij lieten Miranda het kopwerk doen. Niet gehinderd door tegenstandsters liep zij zo technisch een goede race, maar na vijf ronden was de pijp...Lees verder »

Goede rentree Marco Vermond

Op een mager bezette instuif in Roosendaal maakte Marco Vermond na bij twee maanden zijn rentree in competitieverband. Met een groepje trainingsgenoten uit Bergen op Zoom werd een leuke race opgezet die moest leiden tot een rappe tijd. In ideale windstille zomeravond omstandigheden vertrok de haas goed. In het tweede deel van de eerste ronde...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief