Archive for juni, 2008

Europees Kampioen JOHN PETERSE !

Europees Kampioen JOHN PETERSE !

Afgelopen weekend werden de Europese kampioenschappen gehouden voor mensen met een handicap in Manchester. John Peterse was hier een van de deelnemers. Hij liep in de race voor mensen met een verstandelijke beperking en hij won glansrijk. Hij werd Europees kampioen in een persoonlijk record van 2.01.07m op de 800m. Op een ander niveau...Lees verder »

Mannen Masters naar NK finale

Mannen Masters naar NK finale

Gisteren werd de tweede wedstrijd georganiseerd voor de competitiemannen, dit keer was het bij GVAC in Veldhoven. De Empelnaar Ronald Weevers nam de ploeg op sleeptouw en zorgde dat zij zich plaatsten voor de finalewedstrijd om het Nederlands kampioenschap. Twee weken geleden werd Ronald Weevers al Nederlands kampioen in Drunen op de 1500m. Vandaag nam...Lees verder »

Harry Schulting Games 2008

Harry Schulting Games 2008

Zaterdagavond stond de 6e HSG op het programma. Bij deze thuiswedstrijd in Vught stonden natuurlijk verschillende atleten uit de groep van Tonnie en Annet aan de start. Op de 400 meter liep Juanee Cilliers naar een 3e plek in een mooie tijd van 56.33, Ingrid Grutters liep ook een goede 400 meter in een...Lees verder »

Goed gevoel, tegenvallende tijd

De serie was goed, mijn benen voelden goed, ik was fit en scherp en de trainingen gaan de laatste weken prima, maar helaas was er harde…harde wind bij de Nijmegen Global Athletics. Maakte me hier vooraf geen zorgen over want met veel snelle meiden in de wedstrijd zou ik waarschijnlijk niet voorop lopen en...Lees verder »

Terwijl hier de zomer op het punt staat…

Terwijl hier de zomer op het punt staat…

Hallo allemaal, Allereerst allemaal de hartelijke groeten vanuit Afghanistan. Ik ben er zeker van dat ik hier beter weer heb dan jullie daar, maar toch mis ik Nederland wel een beetje. Want sporten op Kandahar Airfield…tja, dat is een uitdaging… Om jullie toch een beetje te overtuigen van mijn sportieve prestaties hier, een kort verslagje...Lees verder »

Slecht weer verhindert snelle tijden in Nijmegen

Slecht weer verhindert snelle tijden in Nijmegen

Op de vernieuwde baan van Nijmegen kwamen tijdens de Nijmegen Global Athletics op woensdag 25 juni een aantal atleten van Prins Hendrik in actie; Juanee Cilliers, Ingrid Grutters, Anne van den Hurk (800), Ronald Weevers en Ronald Bassa (1500). De omstandigheden waren niet ideaal, een forse wind blies over de baan tijdens de 800 meters....Lees verder »

Ledenvergadering over de nieuwe baan.

Komende maandagavond wordt in de kantine van Prins Hendrik weer een ledenvergadering gehouden. Dit keer is het wel een hele bijzondere bijeenkomst en iedereen wordt hierbij uitgenodigd door het bestuur om daarbij aanwezig te zijn.  Al enkel jaren is het bestuur van Prins Hendrik in gesprek met de gemeente Vught over een nieuwe locatie en dus...Lees verder »

Bram Kocx sterk op 1500m.

In het afgelopen weekend werden er weer diverse competitiewedstrijden georganiseerd. Dit weekend waren het vooral de junioren die hiervoor in het strijdperk traden. Bram Kocx kwam voor zijn club Atilla uit op de 1500m. Zijn reactie na afloop sprak boekdelen: “Ik heb weer een PR op de 1500m namelijk 4.25,97. Dit is 5 seconden...Lees verder »

Miranda pakt punten in Europacup

Miranda pakt punten in Europacup

Tijdens de Europacup voor landenteams in het Portugese Leira is Miranda Boonstra als vierde geeindigd op de 3000 meter vlak. De Nijmeegse atlete kon de Spaanse winares op het einde niet meer volgen, maar behaalde met haar vierde plaats nog vijf punten voor het Nederlandse team, dat uit kwam in de eerste divisie.  Miranda’s...Lees verder »

Addy vierde in Roosendaal

In de Westbrabantse zomerklassieker de Halve marathon van Roosendaal liet Addy de Kort een sterk optreden zien. Direct vanaf de start nestelde hij zich in de kop van de achtervolgende groep, achter de winnende Ethiopier, en hij liep zo naar een derde plaats in de M35 categorie. Op het parcours waar veel wind stond,...Lees verder »

Binnenkort NK baan.

Op 5 juli 2008 wordt in Amsterdam het NK baan georganiseerd. Op de diverse looponderdelen komen natuurlijk weer diverse atleten uit de groep van Tonnie en Annet aan de start. Noel Keijsers, Gerwin vd Hurk, Ronald Bassa, Anne van den Hurk, Juanee Ciliers, Michiel Otten, Ingrid Grutters, Bilal Anrar, Karin Schelle en Miranda Boonstra...Lees verder »

Marjon de Kok pakt 2e plaats in Rijen

Marjon de Kok pakt 2e plaats in Rijen

Hoewel ze dit jaar het accent meer op de baanatletiek zou leggen kwam Marjon de Kok afgelopen woensdagavond toch aan de start van een 5km wegwedstrijd in Rijen. Vorig jaar had ze hier al erg hard gelopen en ze had er ook nu zin in om daar te vlammen. Helaas was het dit jaar...Lees verder »

Papendal Games leveren goede prestaties op.

Papendal Games leveren goede prestaties op.

Woensdag 18 juni werden in Arnhem de Papendal games georganiseerd. In het voorprogramma van de games liep Bilal Anrar bij de junioren wedstrijd een 800 meter. Hij won de wedstrijd in 1.52.80 dit is slechts een paar 100ste boven zijn PR. In het hoofdprogramma liep Juanee Cilliers een sterke 800 meter bij de dames....Lees verder »

Marlin van Hal supersnel op 1km

Dat ze veel talent heeft is al lang bekend maar vanavond heeft Marlin van Hal bewezen dat ze erg hard kan lopen. Vanavond werd er een 1000m wedstrijd georganiseerd bij de atletiek vereniging in Epe. Samen met haar persoonlijke haas Jelle Kemper ging Marlin op weg voor een goede prestatie. Ze had 3 minuten...Lees verder »

Gouden Spike

Het heeft voor mij dit seizoen, waarschijnlijk vanwege de blessure, wat tijd nodig om in vorm te komen, maar afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijden om de Gouden Spike in Leiden begon het goede gevoel te komen. Zoals de trainingen elke week beter en sneller gaan, zo gaan de wedstrijden ook elke keer iets harder. Ik...Lees verder »

hazen

"Hazen". Voor de één betekend dat tot aan een afgesproken punt het tempo voor iemand anders maken. Zijn sportdrank mee dragen. De ander associeert hét met zich op offeren tot dat hij niet meer kan. Niets leek dit in de weg te staan; kilometers lang liepen Erik Negerman en ik samen langs al de...Lees verder »

Ingrid Grutters en Ronald Bassa sterk op Gouden Spike

Ingrid Grutters en Ronald Bassa sterk op Gouden Spike

Tijdens de wedstrijden om de Gouden Spike in Leiden op zaterdag 14 juni won Ingrid Grutters overtuigend de B-serie op de 800 meter in een goede tijd van 2.10.58 (pr 2.10.54). Meteen na de start sloot ze aan achter haas Juanee Cilliers. Na 500 meter stapte Juanee uit en moest Ingrid alleen verder. Ondanks...Lees verder »

2x goud, 1x zilver, 1x brons op NK masters

2x goud, 1x zilver, 1x brons  op NK masters

Tijdens de NK masters in Drunen zijn tot nu toe 4 medailles behaald. Ronald Weevers won de 1500m net voor Michiel Otten die zilver pakte. Michiel pakte daarna nog goud op de 5 km. Bij  de reactie van Michiel hieronder valt te lezen dat Frans Roelofs een bronzen medaille pakte op de 5 km. Bert van...Lees verder »

Alex van der Meer wint Slachtemarathon

Alex van der Meer wint Slachtemarathon

In Friesland won Wageninger Alex van der Meer de roemruchte Slachtemarathon. In de derde editie van de vierjaarlijkse marathon over de eeuwenoude Friese Slachtedijk startte Alex als haas voor de Fries Erik Negerman. Na de start om 6.30 uur liepen de atleten samen tot 14 kilometer voor de finish. Favoriet Negerman werd door kramp gedwongen...Lees verder »

De benen van…….?

De benen van…….?

Twee weken geleden stond de  vraag hier op de site van wie toch die prachtige benen waren? Er waren inderdaad wel een aantal mensen die het goed raadden. Het waren de benen van Karen Wijlaars. Mocht je nog een foto hebben waarop een gedeelte van jezelf staat: Deze fotos zijn van harte welkom voor...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief