Archive for mei, 2008

Wedstrijdverslag uit Utrecht

Wedstrijdverslag uit Utrecht

30 mei 2008 werd de tweede wedstrijd uit de Run2Day Trackmeeting-reeks van 6 instuiven georganiseerd op het complex Vechtsebanen in Utrecht-Noord. Op deze wedstrijd startten meerdere atleten uit de groep van Tonnie. Er werd veelal goed gepresteerd en een flink aantal PR’s sneuvelden. Jelle Kemper schreef een wedstrijdverslag lees hieronder verder.Lees verder »

2e plaats voor Bilal

Bilal Anrar heeft vanmiddag een zeer goede prestatie geleverd op de 800m. Hij raffelde zijn 800m af in een tijd van 1.52.77m. Met deze tijd behaalde hij een 2e plaats in de wedstrijd. Hij zat slechts enkele tienden van een seconde achter Arjan Bloem die de wedstrijd won in 1.51.96m.Lees verder »

Miranda Boonstra loopt nieuw Nederlands record

Miranda Boonstra loopt nieuw Nederlands record

Miranda Boonstra heeft in Neerpelt een nieuw Nederlands record gelopen. Ze finishte haar race in een tijd van 9.42.87 min. Met deze tijd verbeterde de Nijmeegse haar Nederlands record uit 2006 met drie seconden. Hoewel ze een nieuw NR liep voldoet haar tijd niet aan plaatsing voor de Olympische spelen. De limiet voor deelname in...Lees verder »

Prachtige tijd Marjon de Kok op 5000m.

Prachtige tijd Marjon de Kok op 5000m.

Gisteravond, vrijdag 30 mei 2008,, werd er(traditioneel) weer een goede instuif gehouden in Utrecht. Marjon de Kok schreef het onderstaande bericht nav haar prestatie. Tonnie had een “verrassing”op mijn schema staan een 5000m op de baan!! Wie had gezegd dat ik 12,5 rondjes ging draaien op een baan had ik 2 weken geleden nog...Lees verder »

Nieuw Item?

Nieuw Item?

Door iemand werd mij deze foto toegestuurd. De vraag hierbij is natuurlijk van wie zijn deze benen? Hebben we hiermee een nieuw item op de site gevonden. De oplossing volgt na 6 juni.Lees verder »

Carlo Pullens via Lanzarote naar Hawaii

Carlo Pullens via Lanzarote naar Hawaii

Carlo Pullens heeft zich afgelopen weekend geplaatst voor de moeder aller triathlons; de ironman van Hawaii. De Osse triatleet eindigde als vierde in de age-group categorie 35-39 en bemachtigde daarmee het felbegeerde startbewijs voor Hawaii. Overall eindigde Carlo als 38e. Carlo zwom 53.09 min over de 3.8 kilometer in de zee. Daarna klom hij...Lees verder »

Seizoens beste tijd voor Karin Schelle

Seizoens beste tijd voor Karin Schelle

Vandaag was er een instuif bij de Keien in Uden. Karin Schelle had haar zinnen gezet op een nieuw PR op de 800m. Het weer was goed en ze had Bert zelfs ingehuurd om haar te “hazen“ naar een snelle tijd. Aangekomen op de baan bleek dat het niet erg druk was; 6 dames...Lees verder »

Wie is wie (deel 3)

Wie is wie (deel 3)

Mijn naam is Karen Wijlaars, ik ben 30 zomers jong en ik woon samen met mijn vriend Rogier. Deze keer aan mij de eer om wat over mezelf te vertellen. In tegenstelling tot mijn voorganger in wie is wie ben ik geen oude rot in het vak, maar pas kort bezig met hardlopen. Ik...Lees verder »

Nout Jansen wint 800m NSK baan, Wageningen 2e op Batavierenrace

Nout Jansen wint 800m NSK baan, Wageningen 2e op Batavierenrace

Een grote (studenten-)wedstrijd van de afgelopen maand was het Nederlandse Studenten Kampioenschap (NSK) baan in Groningen. In het hol van de leeuw, zo vlak na het ‘verlies’ op de bata, opende 9 tartléten de jacht op mooie prestaties en/of medailles. De opvallendste prestatie komt op naam van Nout Jansen. Hij won de 800m in een...Lees verder »

Vestingloop

Vestingloop

Gisteren, 25-5, is er gelopen in Den Bosch. De vestingloop met verschillende afstanden waaronder de 5km die werd vrij simpel gewonnen door Raymond van den Berg. Robert van Boxtel liep de 15km KNAU wedstrijd in een nieuw pr in 53:04. Dit betekend 2,5 minuut van mijn  pr af. 6e algemeen en tweede categorie M35+....Lees verder »

Masters competitie in Gendringen

Masters competitie in Gendringen

De mastersploegen van PH mochten vandaag aantreden in Gendringen gelegen in de rustige Achterhoek.  Michiel Otten schreef het onderstaande artikel: We konden de atletiekbaan in 1 keer vinden hoewel het al weer 15 jaar geleden was dat ik daar competitie heb gelopen met AV De Liemers. De wedstrijd vond plaats op de baan waar...Lees verder »

Beelden uit Gendringen

Beelden uit Gendringen

                   Lees verder »

Bert back on the track

Bert back on the track

De vraag van de poll deze week was welke tijd Bert van Lith (ikzelf dus) zou lopen op de 800m tijdens de competitiewedstrijd masters te Gendringen. Omdat dit stuk gaat over de poll dan eerst maar de conclusie: er waren nul stemmers die het goed hadden voorspeld. Velen (dank daarvoor) voorspelden een tijd tussen...Lees verder »

Weekend update

Weekend update

Op vrijdag 23 mei voegde Ronald Bassa weer twee militaire titels toe aan zijn imposante lijst. Met een opdracht om steeds sneller te lopen pakte hij de winst op de 1500 meter met rondetijden van 72sec, 68sec en 66sec om te eindigen met een snelle laatste 300 meter. Zijn eindtijd was 4.13 min. Twee...Lees verder »

Nog niet helemaal scherp in Deurne

Afgelopen dinsdag alweer mijn tweede wedstrijd (800) gelopen tijdens een avondinstuif in Deurne. Het kostte me wel wat moeite me op een doordeweekse dinsdag hiervoor op te laden. Overdag gewoon gewerkt en het is toch wat anders om in zo’n race te lopen dan in een baancircuit-wedstrijd te starten. Maar ondanks de weinig aanwezige spanning...Lees verder »

Een baanwedstrijd in Uden

Een baanwedstrijd in Uden

Ik startte afgelopen zondag voor mijn 2e 3000m in Uden, op wat ze zeggen een snelle baan. En dat bleek ook te kloppen Twee dikke pr’s voor Karen en mijzelf. Weer zat het op de heenweg niet mee en stonden we in de file. Gelukkig wel op tijd aangekomen. Ik had de 1e wedstrijd...Lees verder »

Instuifwedstrijd Deurne

Op dinsdagavond 20 mei stond alweer mijn tweede wedstrijd (800) op het programma tijdens een avondinstuif in Deurne. Ik kon gelukkig in een mannenrace meelopen. De start ging goed en na een doorkomst van 30" liep ik mijn eerste ronde in 62-63. Richting 600 voelde het nog prima en het laatste stuk kon ik me richten...Lees verder »

Gadisse Abebe

Woensdagavond 21 mei is er om 19 uur een uitzending bij RTV 10 waarin er gesproken wordt met Gadisse Abebe. Onze trainingsgenoot die officieel vandaag het land zou moeten verlaten omdat hij geen verblijfsvergunning krijgt.Lees verder »

Goede looponderdelen bij senioren competitie

Goede looponderdelen bij senioren competitie

Zondag 18 mei werd de 2e baanwedstrijd voor mannen senioren georganiseerd door AVpec te Zwolle.  Bilal Anrar kwam uit op de 800m. Hij vertrok zeer voortvarend en nam brutaal de leiding. Deze plek kon hij verdedigen tot ongeveer 200m voor de finish. Twee atleten slaagden erin hem te passeren en daardoor finishte hij op een...Lees verder »

Makkelijke of moeilijke poll?

Makkelijke of moeilijke poll?

De vraag in de laatste poll was om de uitslag van de baanwedstrijd van Karen Wijlaars te voorspellen. Er waren vele reacties en er waren ook vele goede antwoorden mogelijk. Het is niet duidelijk of het nu een makkelijke poll was of juist een moeilijke. Ruim 40 stemmen werden er uitgebracht. Maar liefst 18...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief