Archive for april, 2008

donderdag 1 mei training om 10 uur.

donderdag 1 mei training om 10 uur.

Vanwege de feestdagen wordt er in Vught op afwijkende tijden getraind. Hierbij een overzicht van de komende trainingstijden. Op donderdag 1 mei (Hemelvaartdag) wordt er om 10 uur getraind. Eerst een warming up in het bos en daarna volgt een baantraining. Zondag 4 mei wordt er om 10 uur getraind. De warming-up wordt niet...Lees verder »

1 training op dinsdag 6 mei!

Op dinsdag 6 mei is er alleen training om 19.00 uur, de training van half 6 komt te vervallen. De 2 groepen zullen deze avond samen trainen, dit ivm een korte vakantie van Tonnie.Lees verder »

Gerwin leidt ploeg NK

Gerwin leidt ploeg NK

Komende donderdag 1 mei wordt het Nederlands Kampioenschap 10 km op de baan georganiseerd. Zoals op diverse sites te lezen valt komen er zeer veel goede en bekende lopers aan de start. Voor Prins Hendrik komen er ook een drietal leden aan de start. Gerwin van den Hurk zal starten bij de mannen senioren....Lees verder »

Lopers leiden Prins Hendrik

Lopers leiden Prins Hendrik

De mannenploeg van Prins Hendrik trad voor het eerst in jaren niet meer aan op het hoogste niveau, zij moesten naar Krommenie voor de eerste wedstrijd in de eerste divisie. De ploeg moest op de lange afstanden aantreden met een mix van jonge atleten en ervaren rotten. De laatsten deden wat van hen mocht...Lees verder »

Duo gevechten in Sittard

Duo gevechten in Sittard

De tweede divisie wedstrijd te Sittard leverde interessante strijd op tussen ploeggenoten van PH. Op de 800 meter versloeg Karin Schelle net juniore Birgit Vanson. Karin bleef met het kleinste verschil onder de 2.20; 2.19.99min. Birgit liep naar 2.21.52min. Op de 3000 meter was er strijd te zien tussen Karen Wijlaars en Marjon de...Lees verder »

Bart snelste in Gemert

De derde divisie-ploeg van Prins Hendrik gaf acte de presence in Gemert. Met de eerste ploeg in de eerste divisie in actie was de ploeg in Gemert onderbezet, alleen Bart van Aalst kwam voor PH in actie op de langere afstanden. Vanaf de start nam Bart de leiding in de wedstrijd en na enig gezelschap...Lees verder »

Een nieuw PH lid.

Afgelopen weekend was er een zeer leuk nieuwtje te horen in de trainingsgroep van Tonnie. Sabine Gorter en Raymon van den Berg verwachten hun eerste kind. De kleine zal rond november 2008 geboren worden. Gefeliciteerd!Lees verder »

Echte start baanseizoen 2008.

Echte start baanseizoen 2008.

Dit weekend gaat voor de atleten uit de groep van Tonnie en Annet het baanseizoen echt van start. Er zijn op diverse plaatsen en op verschillende niveau’s competitiewedstrijden. De 1e ploeg, mannen senioren gaat op reis naar Krommenie.  Ronald Bassa gaat van start op de 5000m. Noel Keijsers is natuurlijk te vinden op zijn...Lees verder »

Anja Smolders wint voor de 2e keer marathon Antwerpen

Anja Smolders wint voor de 2e keer marathon Antwerpen

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, na drie maanden van voorbereiding, werd het startschot gegeven van mijn derde marathon, de tweede keer in Antwerpen. Het beloofde mooi weer te worden. Geen regen en daar was ik al lang blij mee. Ik zag het dan ook helemaal zitten. We stonden op om 6uur en...Lees verder »

Zeer moeilijke opgave!

Hoewel vele kenners zich gewaagd hebben om de juiste marathon tijd van Anja Smolders te voorspellen was er dit keer maar 1 kenner die het goed voorspeld had. Zoals elders te lezen is liep Anja een zeer zware wedstrijd. Knap was wel dat ze de wedstrijd puur op karakter uitliep maar helaas was zij...Lees verder »

Marlin opent baanseizoen

Marlin van Hal heeft vandaag de eerste baanwedstrijd van 2008 gelopen. Ze liep tijdens de junioren C competitie wedstrijd 3.04.91 op de 1000m. Deze afstand won ze, tevens won ze de 80m sprint.Lees verder »

Wie is wie, deel 2.

Wie is wie, deel 2.

Bert vroeg mij de pen over te nemen van Marjon en het leek hem leuk dit keer een “oude rot in het vak” aan het woord te laten. Aangezien ik alweer 23 jaar met atletiek bezig ben vond ik die benaming ook wel passen.Wie ben ik? Mijn naam is Monique Scholte (meisjesnaam Timmermans)en ik...Lees verder »

Miranda Boonstra 4e in Korschenbroich

Miranda Boonstra 4e in Korschenbroich

Zondag 13 april was er niet alleen de marathon van Rotterdam. Miranda Boonstra reisde af naar Korschenbroich (Duitsland) voor een 5km wegwedstrijd. Tijdens de city-lauf werd Miranda 4e in een tijd van 16.32. Ze had gehoopt op een wat snellere tijd, maar na een redelijk zware trainingsweek en hordentrainingen op vrijdag en zaterdag waren...Lees verder »

Miranda Boonstra 4e in Korschenbroich

  Zondag 13 april was er niet alleen de marathon van Rotterdam. Miranda Boonstra reisde af naar Korschenbroich (Duitsland) voor een 5km wegwedstrijd. Tijdens de city-lauf werd Miranda 4e in een tijd van 16.32. Ze had gehoopt op een wat snellere tijd, maar na een redelijk zware trainingsweek en hordentrainingen op vrijdag en zaterdag...Lees verder »

Aanwezig

Gehoord tijdens de training zondagochtend: De topatleten staan aan de start in Rotterdam de watjes lopen hier in Vught.Lees verder »

Uitslag Poll Michiel

Uitslag Poll Michiel

Michiel van harte gefeliciteerd met je fantastische prestatie. Heel veel atleten (en dus stemmers) hadden alle vertrouwen in een goede prestatie tijdens de Marathon van Rotterdam. Ruim 18% van de stemmers hadden goed voorspeld dat je een tijd zou lopen tussen de 2u30 en 2u31. Ruim 42% van de stemmers dachten dat het net...Lees verder »

PR’s in Rotterdam

PR’s in Rotterdam

De marathon van Rotterdam zorgden voor blije gezichten in het PH-kamp. Alex van der Meer voldeed volledig aan -vooral zijn eigen- hoge verwachtingen met een tijden van 2.27.20 uur. Daarmee verbeterde hij zijn eigen klassering van vorig jaar in het klassement der Nederlanders. Alex werd nu zelfs vierde. Raymon van den Berg maakte zijn...Lees verder »

Op naar het baanseizoen………

Afgelopen zaterdag op Papendal in de stromende regen de Zoladz-test gedaan. Niet echt leuk, maar de resultaten geven goede moed voor het zomerseizoen. In vergelijking met twee jaar geleden sta ik er nu goed voor en dat geeft vertrouwen. De laatste zone heb ik niet helemaal af kunnen maken omdat ik zo verkleumd was...Lees verder »

Voorbeschouwing Rotterdam Marathon.

Voorbeschouwing Rotterdam Marathon.

Uit de trainingsgroep van Tonnie gaan 2 atleten zondag om 11.00 uur van start in de 28e editie van de Rotterdam Marathon. De weersvooruitzichten lijken niet ongunstig met ongeveer 11/12 graden en 60% kans op regen. Hopelijk valt de regen mee. Het zal in ieder geval niet zo warm worden als vorig jaar toen...Lees verder »

Wie is wie?

Wie is wie?

Zoals bij de start van de nieuwe site reeds is aangegeven willen we deze site vooral vullen met en door verschillende atleten. Daarom willen we o.a. proberen om af en toe iemand uitgebreider aan het woord te laten. Marjon de Kok is bereid gevonden om het spits hierbij af te bijten. Mijn naam is...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief