Archive for februari, 2008

Binnenkort Nieuwe site

28 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Na enkele weken klussen door Robert van Boxtel wordt binnenkort de nieuwe site geopend. Wanneer precies wordt nog bekend gemaakt maar zal zeker in 2008 plaatsvindenLees verder »

Zondag NK Cross

Komende zondag wordt het NK cross georganiseerd in Dongen. Natuurlijk staan er verschillende atleten aan de start. Zowel mannen als vrouwenLees verder »

Echt binnenkort

het gaat echt binnenkort gebeurenLees verder »

Echt binnenkort

het gaat echt binnenkort gebeurenLees verder »

bericht voor robert

27 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

hoi dat heb je keurig gedaan ziet er goed uitLees verder »

Winst voor Anne en Addy

24 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Winst voor Anne en Addy

Anne van den Hurk won in Best de korte cross van bij de Joe Manbosloop. De atlete is duidelijk op de weg terug en zette de concurrentie op ruim 40 seconden achterstand. Op de lange cross had Marjon de Kok juist een dergelijk achterstand op de winnares, maar kon wel de zilveren medaille mee...Lees verder »

Drie PH atleten op WK cross voor militairen

23 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Een drietal atleten van Prins Hendrik reisde af naar het Wereldkampioenschap cross voor Militairen in het Zwitserse Thun. Ronald Bassa en Annelies Homma traden aan voor het Nederlandse team, Anja Smolders voor het Belgische team. Korte cross-specialist Ronald finishte in de middenmoot op een 38e plaats. Bij de vrouwen liep drievoudig wereldkampioene Anja Smolders...Lees verder »

Binnenkort nieuwe site

22 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!

Binnenkort komt de nieuwe siteLees verder »

Binnenkort nieuwe site

Binnenkort komt de nieuwe site van TonnieLees verder »

nieuwe site

Binnenkort komt de nieuwe site van TonnieLees verder »

nieuwe site

Binnenkort komt de nieuwe site van TonnieLees verder »

Ronald Weevers prolongeert titel

16 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Ronald Weevers prolongeert titel

Dat Ronald goed in vorm was, dat was al een tijdje bekend maar hij moest het natuurlijk wel waarmaken vandaag in Gent. Vorig jaar Nederlands kampioen indoor en enkele weken geleden een nieuw Nederlands record op de 800m indoor. Vooraf zag het startveld er sterk uit dus het was duidelijk dat Ronald het vandaag...Lees verder »

Zilver en brons op NK 10 km

10 februari 2008 0 reacties, laat een reactie achter!
Zilver en brons op NK 10 km

De NK 10 kilometer deed voorlopig voor de laatste keer het Noordhollandse Schoorl aan en voor de tweede keer in drie jaar greep Miranda Boonstra het zilver achter een voormalig Keniaanse. De atlete van Nijmegen Atletiek liep een sterke wedstrijd op een gelijkmatig tempo. Toen op zeven kilometer het tempo ietwat stokte werd ze...Lees verder »

Stan tweede in Oss

Stan Rijken is op de weg terug. Tijdens de Osse Rusheuvelcross liep hij lange tijd samen met John Aalbers. Deze was in de laatste 200 meter uiteindelijk te sterk, maar Stan wist wel beslag te leggen op de tweede plaats. De 9400 meter legde hij af in 30.44 min.Lees verder »

Goede halve marathon voor Alex

Goede halve marathon voor Alex

In het Spaanse Granollers, op vijftig kilometer van Barcelona, liep Alex van der Meer een goede halve marathon. Achter de wereldrecordhouder Wanjiru kwam hij als vijftiende binnen. De eerste vijf kilometers waren omhoog, waarna een glooiende vijf kilomter volgde. Op tien kilometer kwam Alex nog als twaalfde door, maar op de terugweg naar de...Lees verder »

Gerwin zesde in Duitse topcross

Gerwin zesde in Duitse topcross

Gerwin van den Hurk en Ronald Bassa togen naar het Duitse Neukirchen (nabij Dusseldorf) voor een internationale veldloop waar verschillende landenteams deelnamen. Neo-senior Gerwin kwam in dit veld goed naar voren en finishte op een zesde plaats overall op ruim een minuut van de winnaar uit Bahrein. In de neo-categorie werd Gerwin derde en...Lees verder »

Overzicht

Een overzicht van de atleten die trainen onder leiding van Tonnie Dirks, op verschilende lokaties in het land Mannen Vrouwen Noel Keijsers Rik van Laarhoven Michiel Otten Gerwin van den Hurk Rens Huijben Peter janssen Frans Rolofs Jelle kemper Bart van Aalst Robert van Boxtel Robert Planting Miranda Boonstra Anja Smolders Juanee Cilliers Paulina...Lees verder »

Sponsors

LOPERSCompany Den Bosch

Brooks running

Zoeken op Tonnie Dirks

Kalender

<< >>
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Volg ons

Polls

Deze atletiekbaan ligt in:

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Webshop

Nog geen bestellingen

Evenementen

  • No events

Archief